18 / 05 / 2024

vitrin projesi

vitrin projesi

Sur Yapı’nın Maslak’a yaklaşık 5 dakika mesafedeki Vitrin projesi lansman öncesi yüzde 10 indirim,yüzde 50 Peşin 48 ay vade farksız ödeme fırsatı ve herkesten önce evinizi seçme ayrıcalığıyla satışta!

İş dünyasının çekim merkezi Vadistanbul ofisleri!

Vadistanbul; konutları, ofisleri, AVM’si ve günlük 100 bin kişiyi aşkın nüfusuyla Türkiye’nin uluslararası arenadaki vitrin projesi olarak konumlanıyor. Ayazağa’da İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olan Vadistanbul, 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanları ile iş dünyasının önemli

Erciş Sahil Yolu Vitrin projesi hayata geçiyor!

Van Erciş Sahil Yolu Vitrin projesi hayata geçiyor. Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin, Sahil Yolu projesi için açıklamalarda bulundu.

NK İnşaat Vitrin Konutları'nı Barutçuoğlu AVM'de tanıttı!

Üster İnşaat ve Bilsezer İnşaat'ın 'NK İnşaat' adı altında bir araya geldiği yeni projesi 'Vitrin' konutlarının tanıtımı için Barutçuoğlu AVM'de stant açıldı.

Genç Yapı Kozyatağı Vitrin Projesi!

Toplam 122 adet daireden meydana gelen Kozyatağı Vitrin projesi 6 bin metrekare arsa üzerinde yer alıyor. Genç Yapı Kozyatağı Vitrin Projesi 2 blok şeklinde yükseliyor.

Sur Yapı Vitrin'de 15 Nisan'a kadar yüzde 15 indirim!

Maslak-Levent hattına 5 dakika mesafede yükselen Vitrin projesi, 239 konuttan meydana geliyor. Sur yapı tarafından hayata geçirilen Vitrin projesi kampanyalarına 15 Nisan'a kadar devam edecek.

Sultangazi Vitrin ödeme planı!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Vitrin projesi toplam 120 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Sultangazi Vitrin ödeme planı kapsamında teslimata kadar ara ödemesiz ve peşinatsız yüzde 75 kredi kullanarak sadece taksit ödenebiliyor.

Beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere Sur Yapı desteği!

Satış süreci devam eden Sur Yapı Vitrin projesi "Beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere Sur Yapı desteği" sloganıyla yükseliyor. Projede 1+1'den 4+1 dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor.

Sur Yapı Vitrin Projesi ne zaman teslim?

Sur Yapı imzası ile inşa edilen Sur Yapı Vitrin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Peki Sur Yapı Vitrin Projesi ne zaman teslim?

Sur Yapı Vitrin Evleri ödeme planı!

Sur Yapı Vitrin projesi 45 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede yer alan daire fiyatları 287 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Sur Yapı Vitrin Evleri ödeme planı...

Suryapı Vitrin projesi satış!

Konutların 2016 yılının Aralık ayı içerisinde teslim edilmesi planlanan Suryapı Vitrin projesi satış sürecine devam ediliyor. Projede 1 ticari ve 4 konut bloğu olmak üzere toplam 5 blok bulunuyor...

Sur Yapı Vitrin projesi iletişim bilgileri!

Sur Yapı imzasıyla İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde hayata geçirilen Suryapı Vitrin projesinde satış süreci devam ediyor. Sur Yapı Vitrin projesi iletişim bilgileri şöyle...

Sur Yapı Vitrin projesi ödemeleri!

45 bin metrekare alan üzerinde konumlanan Sur Yapı Vitrin projesi ödemeleri kapsamında yüzde 50 peşinatla 48 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede başlangıç fiyatı 280 bin 800 TL olarak belirlendi...

Sur Yapı Vitrin'de lansman indirimi için son 5 gün!

Konut fiyatlarının 280 bin 800 TL'den başladığı Sur Yapı Vitrin projesi, İstanbul Avrupa yakası Sultangazi bölgesinde yaşama geçiriliyor. Projede yüzde 10 lansman indirimi 30 Ekim tarihine kadar devam ediyor...

vitrin projesi Haberi

vitrin projesi

Sur Yapı’nın Maslak’a yaklaşık 5 dakika mesafedeki Vitrin projesi lansman öncesi yüzde 10 indirim, yüzde 50 Peşin 48 ay vade farksız ödeme fırsatı ve herkesten önce evinizi seçme ayrıcalığıyla satışta!



Sur Yapı, kurulduğu günden bu yana 3 milyon metre kareden fazla inşaat gerçekleştirerek binlerce prestijli konut, ofis, ticari iş merkezi ve alışveriş merkezi projesine imza attı. 


Sur Yapı'nın yeni projesi Vitrin 'Evin en şık hali' sloganı ile son yıllarda konut yatırımlarının arttığı Avrupa TEM otobanı üzerinde, İstanbul'un en Maslak-Levent gibi önemli iş, ticaret ve yaşam merkezlerine dakikalar mesafede yer alan Sultangazi'de hayata geçiyor. TEM otoyoluna cepheli olarak konumlanan Vitrin, Hasdal Kavşağı'na 7 km, Türk Telekom Arena'ya 13 km ve Levent-Maslak hattına ise araç ile sadece 5 dakika mesafede bulunuyor. 


İstanbul'un hareketli ve...