15 / 05 / 2024

vivaldi verdi fiyat

vivaldi verdi fiyat

Bodrum Vivaldi Verdi'de 31 Aralık'a kadar geçerli olan kampanya kapsamında fiyatlar 416 bin Euro'dan başlıyor

Vivaldi Verdi'de 3 konuta özel kampanya! 416 bin Euro'ya!

Bodrum Vivaldi Verdi Villaları'nda 3 konut için özel bir kampanya başlatıldı, projede fiyatlar 416 bin Euro'dan başlıyor

Altın es verdi, 'Bu fiyatın üzerinde sakın almayın' diyen İslam Memiş'ten 2 yeni seviye geldi! 

Yatırımcıların gözde yatırım araçları arasında başı çeken gram altın yükselişine ara verdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın için 2 rakam verdi.

ABB Başkanı Yavaş Mamak metro ihalesinin iptal edilme sebebini açıkladı! 200 milyon Euro fazla fiyat verdi!

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Mamak metrosu için ihale açtıklarını ve firmanın 200 milyon Euro fazla fiyat verdiğini açıkladı.

Vera Konsept GYO halka arz oluyor: Vera Konsept GYO halka arz hisse fiyatı ne kadar? VRGYO hangi bankalarda var?

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzı duyuruldu. Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Vera Konsept GYO'nun halka arzına izin verdi. Peki,  Vera Konsept GYO halka arz hisse fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Regal Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabında şaşırtan fiyat ortaya çıktı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı...

Regal, yeni evlenecek çiftler ve evine buzdolabı almak isteyenler için güzel bir haber verdi. Nf 30010 252 litre no-frost buzdolabını görücüye çıkaran Regal, bu ürünün teknik özelliklerini ve fiyatını da paylaştı.

Akbank flaş tarihi verdi... 15 Eylül'de başladı... Fiyatına şok zam gelen ürüne 9 ay taksit imkanı

Akbank Axes'te fiyatına son dönemde çok yüksek bir zam gelen bir ürün hakkında flaş bir kampanya başlatıldı. Kampanya 15 Eylül tarihi itibariyle başladı. 31 Aralık'a kadar devam edecek.

Gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum diyen İslam Memiş rakam verdi! 

Gümüşün gram fiyatı 21 lira seviyesine yükseldi. Son zamanların en yüksek seviyesini test eden gümüş için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ''gümüş fiyatlarında yükselişler bekliyorum'' diyerek rakam verdi.

Vatan Bilgisayar Samsung Galaxy S22 Ultra peşin fiyatına 3 taksitle!

Vatan Bilgisayar'dan son dakika müjdesini verdi. Vatan Bilgisayar Samsung Galaxy S22 Ultra alımlarında peşin fiyatına 3 taksit fırsatı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Öğrencilere vergisiz iPhone fırsatı! Vergisiz iPhone fiyatı ne kadar, kaç TL?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üniversite öğrencilerine vergisiz cep telefonu ve bilgisayar müjdesi verdi. Peki, Vergisiz iPhone fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Teknosa'dan Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da kaçırılmayacak muhteşem indirim! Fiyatı aniden düşüverdi!

Teknosa'da kaçırılmayacak bir fırsat var! Xiaomi Redmi Note 11 Pro'da aniden muhteşem bir indirim başladı. Üstün performansı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken bu akıllı telefon, rekabetçi fiyatıyla şimdi daha uygun hale geldi. Bu fırsatı kaçırmayın!

Hyundai Kona’nın elektrikli modeline flaş zam geldi! Herkes Kona Elektrik’in yeni fiyatını konuşuyor!

2023 yılına girilmesiyle beraber tüm otomobil firmaları benzinli araç yerine elektrikli araçların üretimine hız verdi. Bu kapsamda Hyundai’nin ürettiği Kona Elektrik modeli de büyük ilgi çekerken, aracın mayıs ayı fiyatı belli oldu. İşte 15 Mayıs 2023 fiyat listesi...

2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu!  Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen mitinginde 2023 yaş çay alımı fiyatını da açıkladı. 2023 yaş çay alım fiyatı resmen belli oldu! İşte 2023 yaş çay alım fiyatı.

Altın uzmanı İslam Memiş, bu sefer öyle bir fiyat verdi ki! Duyanların ağzı açık kaldı!

Nokta atışı yorumlarıyla tanınan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar fiyatlarına ilişkin çok konuşulacak bilgiler verdi. Memiş, altın için, "Bin 300 lira seviyesinin altına sarkmalar alım fırsatı ve orta vade için bin 450-bin 550 lira aralığını beklemeyi sürdürüyoruz” dedi.

BİM'den Samsung Galaxy A52'ye çılgın dev indirim! Stoklarla sınırlı, kaçıran çok üzülür! 9 Nisan 2023 fiyat listesi!

Türkiye'nin en popüler marketler zincirinden biri olan BİM, telefonunu yenileyeceklere müjde verdi! Samsung Galaxy A52 satışta! İşte 10 Mart 2023 fiyat listesi...

vivaldi verdi fiyat Haberi

vivaldi verdi fiyat

Bodrum Turgut Reis'te Erbora İnşaat tarafından inşa edilen Vivaldi Verdi projesi 8 ikiz villadan oluşuyor. 16 konutun yer aldığı Vivaldi Verdi projesinde Vivaldi Villaları 507 metrekare, Verdi Villaları ise 284 metrekarelik alana sahip. 



Erbora İnşaat Vivaldi Verdi Evleri; denize ise 150 metre, Bodrum Havaalanı'na ise 50 kilometre mesafede yükseliyor.