15 / 05 / 2024

Vladimir Putinin malikanesi

Vladimir Putinin malikanesi

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e ait olduğu iddia edilen mâlikane ilk kez görüntülendi. Havadan çekilen ‘saray’ fotoğrafları ülkede özellikle muhaliflerin büyük tepkisine yol açtı.

Robin Williams’ın San Francisco'daki ikonik malikanesi 703 milyon TL'ye satılıyor! 

Merhum aktör Robin Williams'ın, ABD'nin San Francisco şehrinde yer alan ikonik malikanesi 703 milyon TL'lik (25 milyon dolar) bir fiyatla satışa sunuluyor. İşte detaylar...

Vladimir Putin'den Rus turistlere döviz kısıtlaması!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, seyahat edecek ya da tatile çıkacak Rus vatandaşların ülke dışına çıkarabilecekleri nakit miktarını 10 bin dolarla kısıtlandırdı.

Vladimir Putin'den kripto para madenciliği açıklaması: Rekabet avantajlarımız var!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya Merkez Bankasının son zamanlarda sık sık gündeme gelen kripto paralar konusuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. işte Putin'in o açıklamaları...

Vladimir Putin: Kripto paraları enerji kaynağı ticaretinde kullanmak için erken!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, son zamanların gündem konuları arasında yer alan kripto para birimlerini enerji kaynağı ticaretinde kullanmak için erken olduğunu söyledi.

Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolara satışa sunuldu!

Coldwell Banker Realty'nin acentelerinden biri olan Jade Mills, şimdilerde Charles Fries'ın ailesinin olan evin, bir zamanlar Paramount Pictures'a ait olduğunu duyurdu. Eğlence sektörünün tarihine tanık olan Beverly Hills malikanesi 25 milyon dolar bedelle satışa sunuldu.

Caner Erkin Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcuları arasında yer alan Caner Erkin, Çeşme'deki malikanesi için 6.5 milyon TL harcadı...

Vladimir Zelenskiy'den konut inşası açıklaması!

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, bu yıl Türkiye-Ukrayna arasındaki stratejik ortaklığın 10. yıl dönümünü kutladıklarını kaydederek iki ülke arasındaki diyaloğun yoğunluğu ve konu yelpazesinin bu ortaklığın sözde olmadığını ve başarılarla desteklendiğini gösterdiğini belirtti.

Holllwood'un en lüks malikanesi 125 milyon dolara satışa çıktı!

The Godfather ve The Bodyguard filmlerinin de çekildiği Holllwood'un en lüks malikanesi satışa çıktı. 125 milyon dolarlık lüks malikane yeni sahibini bekliyor.

Rusya İnşaat Bakanı Vladimir Yakuşev koronavirüse yakalandı!

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalanan Rusya İnşaat Bakanı Vladimir Yakuşev’in hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Bill Gates'in 43 milyon dolarlık karantina malikanesi! 

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, 43 milyon dolara ABD’nin Kaliforniya eyaletinde, okyanus kıyısında lüks malikane almıştı. Gates'in malikanesi ilk kez görüntülendi...

Vladimir Putin'den yeni kararname: Yabancılar Kırım'da arazi satın alamayacak!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in imzaladığı kararname uyarınca, 2014 yılında yeniden Rusya’ya bağlanan Kırım'da yabancıların arazi edinmesini yasakladı...

Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Kırım Köprüsü'nün demiryolu kısmını hizmete açtı. Kırım Köprüsü üzerinden yaklaşık olarak 14 milyon kişinin geçmesi bekleniyor.

Mihrimah Sultan Malikanesi satışta!

Dünyanın en büyük mimari dehalarından olan Mimar Sinan'ın en özel eserlerinden biri Mihrimah Sultan Malikanesi satışa çıkarıldı...

Vladimir Putinin malikanesi Haberi

Vladimir Putinin malikanesi

Rusya’da yönetimin en büyük muhalifi olarak bilinen Aleksey Navalni’nin kurduğu “Yolsuzlukla Mücadele Fonu”, Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Karadeniz kıyısındaki tatil beldesi Gelendzhik’te yaptırdığı öne sürülen malikânenin kuşbakışı çekilmiş fotoğraflarını yayınladı. Basında “Putin’in Sarayı” olarak anılan malikânenin 1 milyar dolara (2 milyar 581 milyon TL) mâl olduğu iddia ediliyor.

Bir dönem Putin’e yakınlığı ile bilinen bir iş adamı olan, ancak Putin hükümeti aleyhine olacak bilgileri basına sızdırdığı anlaşılınca Avrupa’ya kaçmak zorunda kalan Sergei Kolesnikov, malikânenin uzun süredir Rus devlet başkanına ait olduğunu savunuyordu. Kolesnikov, sağlık tesisleri altyapı projeleri için zengin işadamlarından alınan fonlardan kırpılan paralar ile “Putin’in Sarayı”nın yaptırıldığı öne sürmüştü.



‘Malikaneyle bağımız yok’

Putin’in basın sözcüsü yaptığı açıklamada iddiaları yalanlarken, malikâneyle bir bağlarının bulunmadığını belirtti. Geçtiğimiz günlerde Kremlin yakınlarında suikast sonucu öldürülen...