02 / 05 / 2024

Vodafone yeni merkez kurdu

Vodafone yeni merkez kurdu

Vodafone Türkiye, yeni Dijital Operasyon Merkezi’ni hayata geçirdi. En son teknolojilerle inşa edilen merkez, 24 milyon TL’lik yatırımla kuruldu. Toplam 16 bin 500 metrekare alana sahip olan merkezde, 1.350 kişi istihdam ediliyor.

Merkez Bankası'nın yeni başkanına dolardan ilk tepki! Dolar rekor tazeledi! 5 Şubat 2024 dolar/TL ne kadar?

Merkez Bankası'nın Başkanı Hafize Gaye Erkan hafta sonu görevinden istifa etmesinin ardından yerine Fatih Karahan atandı. Kritik kararın ardından dolar yeni haftada rekor tazeledi. Bugün dolar ne kadar? 5 Şubat 2024 dolar kuru kaç lira? 5 Şubat 2024 dolar kuru.

Son dakika! Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nda yeni Başkan Fatih Karahan oldu!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yeni Başkanı Dr. Fatih Karahan olduğu açıklandı. Fatih Karahan, 28 Temmuz tarihinde TCMB Başkan Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Merkez Bankası ekonomide atılacak yeni adımları açıkladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), makroihtiyati tedbirlerin sadeleşmesi kapsamında yeni adımları açıkladı.

Merkez Bankası krediler için değişikliğe gitti! Yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı!

Merkez Bankası'ndan yeni bir değişklik haberi geldi. Buna göre Özet Döviz Pozisyon Raporlaması'nı kaldırılırken, yeni güncelleme ile birlikte artık döviz değil, toplam kredi borcu yüksek olan firmalar rapor sunabilecek.

Merkez Bankası'ndan Türk Lirası için yeni hamle! Yüzde 8 komisyon uygulanacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'ndan sadeleştirme adımları kapsamında yeni hamle geldi. Merkez Bankası zorunlu karşılıktan alınacak komisyon detaylarını açıkladı. 

Merkez Bankası'ndan yeni karar: KKM hesaplarında asgari faiz zorunluluğunu kaldırıldı!

Merkez Bankası'ndan son dakika yeni hamle geldi. Banka, Türk Lirası dönüşümlü Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarında asgari faiz zorunluluğunu kaldırma kararı aldı.

Goldman, Merkez Bankası'nın yıl sonu yeni enflasyon beklentisini açıkladı!

Goldman Sachs, Merkez Bankası'nın 500 baz puanlık faiz artışınından sonra yağtığı değerlendirmede yıl sonu yeni enflasyon beklentisini açıkladı. 

Merkez Bankası’ndan altın, dolar ve euro için yeni hamle geldi! 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB), gerçek kişi dönüşüm hesaplarının tarih koşulu ile ilgili yeni hamle geldi. 

Özgür Demirtaş'tan faiz kararına kaya gibi sert eleştiri!

Bugün saat 14.00'te açıklanan yeni Merkez Bankası faiz oranları yatırımcıların ilgi odağı oldu. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın eleştirel paylaşımı büyük dikkat çekti. Detaylar burada...

Yeni banknotlar çıkacak mı? Merkez Bankası Başkanı Erkan'dan flaş açıklama

Artan enflasyon ve döviz karşısında değer kaybeden TL'de yeni banknot basılacağı iddiası gündem oldu. Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'dan flaş açıklama geldi. İşte gelişmeler...

Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası yeni Başkanı oldu. Peki, Merkez Bankası yeni Başkanı Hafize Gaye Erkan kimdir? İşte Hafize Gaye Erkan hayatı ve kariyeri...

Beklenen haber geldi! Merkez Bankası’nın yeni başkanı Hafize Gaye Erkan oldu!

Merkez Bankası’nın yeni başkanı açıklandı. Merkez Bankası’nın yeni başkanlığına Hafize Gaye Erkan atandı. İşte detaylar!

KKM’de yeni rekorlar kırıldı, Merkez Bankası iki seçim arası 6.6 milyar dolar bozdurdu!

Kur Korumalı Mevduat (KKM) hesaplarının toplamı 2 trilyon 498 milyar 727 milyon liraya yükselerek yeni zirvesini gördü. Merkez Bankası’nın net rezervleri 2002 sonrası en düşük seviyeye indi.

Vodafone yeni merkez kurdu Haberi

Vodafone yeni merkez kurdu

Merkezde, Türkiye genelinde Vodafone şebeke operasyonlarının 7/24 kesintisiz olarak izlenmesi ve operasyonların sürdürülmesi için tüm enerji ve bilgi sistemleri yedekli olarak hazırlandı. Toplam 16 bin 500 metrekare alana sahip olan merkezde, 1.350 kişi istihdam ediliyor.


Yatırım devam edecek

Açılış, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Tayfun Acarer ile Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcıları Hasan Süel, M. Sinan Kızıldağ, Pınar Kalay ve Selçuk Karaçay’ın katıldığı törenle gerçekleştirildi.   Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, Dijital Operasyon Merkezi’nin Vodafone Grubu’nun küresel bilgi birikimi ve tecrübesini en son teknolojik gelişmelerle birleştirerek sundukları en ileri müşteri hizmetleri uygulamalarını tek merkezden aboneleriyle buluşturacağını söyledi. Süel, “Dijital Operasyon Merkezi’miz kesintisiz hizmet anlayışımızın can damarlarından birini oluşturuyor. Büyüyen müşteri tabanımızın ihtiyaçlarına en ileri müşteri...