29 / 04 / 2024

Volkan Yılmaz silivri

Volkan Yılmaz silivri

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada, "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var. Kira alamadığımız, 15 yıldır hiç kira ödemeyen kiracımız var" dedi.

Volkan Yılmaz kimdir?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, MHP'nin Silivri Beledeyi Başkan adayının Volkan Yılmaz olduğunu açıkladı. Peki, AKP'nin de desteklediği Başkan adayı Volkan Yılmaz kimdir?

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

Volkan Yılmaz'dan Ekrem İmamoğlu'na Beylikdüzü-Silivri metrosu sorusu!

İBB Mayıs Meclisinde konuşan, İBB Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz metro projesiyle ilgili soru sordu...

Silivri Değirmenköy Stadı sosyal tesise dönüşecek!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy'de inşa edilen stadın yaşam merkezi olacak bir sosyal tesisine dönüşeceğini dile getirdi. 

Silivri'de kentsel dönüşüm için ilk adım!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 2021 yılı Ocak ayı meclis toplantısında yaptığı açıklamada 2021'nin Silivri için kentsel dönüşüm yılı olduğunu dile getirdi.

Volkan Yılmaz'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Kasım ayı meclis toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına değinen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Deprem konusunda tüm siyasi partiler, siyasi mülahazalardan uzak bir şekilde Silivri Belediyesine destek olmalıdır” dedi.

Silivri'de yeni mezarlıklar için kamulaştırma yapılmalı!

İBB Ekim ayı meclisinde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşanan mezarlık sorununu gündeme getirdi.

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Silivri'de kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri ve Avcılar’ın pilot bölge belirlendiği “Deprem Risk Analizi Çalışması Hızlı Tarama Yöntemleri Projesi” töreninde Silivri’deki çalışmalara ilişkin konuştu.

Volkan Yılmaz: Kaçak yapıların hepsi tek tek yıkılacak!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Silivri Belediyesi olarak uzun zamandır kaçakla mücadelede, hiç hakkı olmadığı halde, özellikle orman arazilerine, tarım arazilerine ve hazine arazilerine kaçak yapılar inşa etmeleri noktasında çok ciddi bir mücadele veriyoruz" dedi.

Silivri’deki 170 ruhsatsız binanın 71’i yıkıldı!

Silivri’ye Hizmette 1.Yıl Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulunan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ''Belediyemiz tarafından kaçak veya ruhsatsız olduğu tespit edilen 170 binadan 71’ini yıktık. 99 binanın ise yasal işlemleri devam etmektedir'' dedi.

Silivri'ye bin kişilik stat müjdesi! 

Spora ve sporcuya yönelik yatırımları Silivri’ye kazandırmayı sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy’de yer alan futbol sahasının yerine 1000 kişilik statinşa edileceğinin müjdesini verdi...

Silivri Yeni Mahalle’de yüzme havuzu inşaatı başladı!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, ihale süreci tamamlanarak inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesi'nin alanında inceleme yaptı. Başkan Yılmaz, "Geleceğin milli sporcularını yetiştireceğiz" diye konuştu...

Silivri'ye sağlık evi müjdesi!

Mahalle ziyaretlerini Sayalar ve Çayırdere ile sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, iki mahallenin sorunlarına yönelik bazı talimat verdi. Sayalar’da vatandaşların talep ettiği sağlık evi, Çayırdere’de ise kadınların istekte bulunduğu mahalle evi kısa zamanda inşa edilecek.

Volkan Yılmaz silivri Haberi

Volkan Yılmaz silivri

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz yaptığı açıklamada "Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları var" dedi. 

Silivi Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Yılmaz, gelir gider dengesini gözeterek çalıştıklarını belirterek ve şu açıklamayı yaptı: 

“İlçemizin sorunları çok büyük ama belediyemizin içinde bulunduğu ekonomik şartlarla, borç yüküyle, gelir gider dengesizliğiyle ve borcu büyütmeden sürdürülebilirliği sağlamak noktasında imkansız görünen bazı noktalar var. Her yıl bu borcun büyümesi, üzerine 30 milyon TL borç yüklenmesi hem benim hem de Silivri’de yaşayan herkesin içine sindirebileceğim bir durum değil. Belediyemizin gelirlerini, gelir kaynaklarını arttırmayla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Bunlarla ilgili de sizlerle paylaşımda bulunacağız. Borç ve alacak miktarını açıkladığımızda da söylemiştik. Silivri Belediyesi’nin yaklaşık 47 milyona yakın vadesi geçmiş, bir şekilde kronikleşmiş alacakları...