23 / 05 / 2024

Walıd Al Omar

Walıd Al Omar

Top 6 İnşaat ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ubayda Omar, Mıssab Alomar, Omar Al Omar, Mohamed Alamomar, Walıd Al Omar ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Sb Servıce Dış Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Sb Servıce Dış Ticaret Limited Şirket bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Kaled Abın Walıd Saıd tarafından kuruldu.

Ev İşçileri Raporu açıklandı; Ev işçileri işsizlik ödeneğinden yararlanamıyor

HAK-İŞ Konfederasyonuna bağlı Hizmet-İş Sendikasının yayımladığı rapor kapsamında, Türkiye'de 1 milyon 200 bin civarında ev işçisinin olduğu ve bu işçilerin yüzde 80'inin kayıt dışı çalıştığı bildirildi. İşte merak edilen haberin ayrıntıları...

Ev almak isteyeler dikkat! Konut fiyatlarının düşeceği tarihi verdi: Yaşanacak hafif düşüş yeni alımlar için fırsat...

Son iki senedir yükselen konut fiyatlarında büyük bir düşüş belemediğini söyleyen Ekonomist Tuna Kaya konut fiyatlarında küçük düşüşü alım fırsatı oluşabileceğini belirtti. İşte Kaya'nın konut fiyatlarına ilişkin değerlendirmeleri...

Properaty Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Properaty Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mazın D Al-Azzawı tarafından kuruldu.

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Viridis Gardens Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yousef Abdullatıf H Jameel ve Zaıd Al Aıfarı ortaklığında kuruldu.

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M S Leen Hurdacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Alı Omar Mshıhıet ve Osamah Ahmed M. Fareewan ortaklığında kuruldu.

Dışişleri Bakanlığı yurt dışı memur alımını duyurdu! KPSS’siz yurt dışı çalışma imkanını sakın kaçırmayın!

Yurt dışında çalışmak isteyenlere müjde. Dışişleri Bakanlığı personel alımını duyurdu. İşte detaylar!

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Axe Constructıon Mühendislik Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Khalıd Alı Alı tarafından kuruldu.

Hepsi burada Şubat'ı kampanyalarla geçiriyor! Solo 32'li Tuvalet Kağıdı alın sonra ödeyin

Hepsi burada marketlerde en çok zam gelen ürünler arasında olan tuvalet kağıdına müşterilerine özel kampanya yapıyor. ''Hemen al sonra öde'' avantajı kapsamında tuvalet kağıdının fiyatını merak edenler bu haber sizin için.

Bakan Kurum açıkladı: Yeni inşa edilecek deprem konutları için zemin etüdü başladı!

Deprem bölgesinde arama kurtarma faaliyetlerinin sonuna gelinirken sıra depremzedelerin geçici olarak barınmalarının sağlanması ve daha da önemlisi kalıcı konutlar için zemin etüdü çalışmaları da başladı...

Resmi Gazete'de yayımlandı! SGK çalışanlarına müjde

SGK Başkanlığı Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Sigorta Primleri ile taşra teşkilatının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa bağlı personeline mesai dışı çalışma bedeli ödenmesine karar verildi.

Yurt dışı alışveriş yapanlar bu haber sizin için! Online alışveriş limiti belirlendi! 

Çağımız düntyasında artık alışveriş için zaman mekan kavramı kalmadı, yurt dışı alışverişleri de moda hale geldi. Tabi bu durum beraberinde bazı kuralları da getiriyor. Peki  Peki Yurt dışı alışveriş limiti ne kadar?

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B And R Group Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mhd Walıd Refaeı ve Safwan Bsout ortaklığında kuruldu.

Walıd Al Omar Haberi

Walıd Al Omar

Top 6 İnşaat ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ubayda Omar, Mıssab Alomar, Omar Al Omar, Mohamed Alamomar, Walıd Al Omar ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Arnavutköy'de kuruldu. 


Top 6 İnşaat ve Genel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; - İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. - Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, her türlü konut, toplu konut, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, işlerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak.  - Şirket Yurt içinde ve yurt dışında genel katma ve özel bütçeler kapsamındaki bütün daire, müessese ve kurumların yer altı ve yer üstü her türlü bayındırlık hizmetleri, karayolu, demiryolu kanal, köprü,...