20 / 07 / 2024

wallart baskı

wallart baskı

HP, özel baskılı duvar dekorasyonu üretimine yönelik tasarladığı bulut özellikli dijital duvar kaplama çözümünü, 9-12 Ocak tarihleri arasında Frankfurt'taki Uluslararası Ev Fuarı Heimtextil'de sergilenecek.

'Dolar baskı altında' yorumu tansiyon yükseltti! Ekonomist Devrim Akyıl'dan son dakika dolar açıklaması...

Gözler dolar kuruna çevrildi. Dolarla ilgili tüm gelişmeler yakından takip edilirken, Sözcü TV'de dolar tartışması gündeme düştü. 'Dolar baskı altında' yorumu tansiyon yükseltti.

Yeni yılda harçlar artıyor! 800 TL için tapu dairelerine baskı arttı kuyruklar uzadı!

Yeni yıla sayılı günler kala tapu harçlarına zam geleceğini öğrenen vatandaşlar tapu dairelerini arayarak işlemlerin 31 Aralık'a kadar uzatılması konusunda baskı yapmaya başladı. 

Borsanın tıkanarak aşağı doğru baskı yemesinin nedenleri nedir?

Borsa İstanbul yatırımcısı son dönemde borsanın tıkanmasının ve artık aşağı doğru baskı yemesinin nedenlerini sorguluyor. SPK lisanslı borsa analisti Tuncay Turşucu konuya ilişkin 5 kritik maddeyi açıkladı. İşte o maddeler...

ABD'de kripto platformlarına yönelik baskı ve denetimler sıkılaştı!

Kasım ayında ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Emtia Vadeli İşlemler Komisyonu (CFTC) ve ABD Adalet Bakanlığı'nın kripto para borsası FTX hakkında soruşturma başlatması sonrası alım satım platformlarına yönelik baskılar artmaya başladı.

Gümüş baskı altında diyen İslam Memiş gümüşün yeni rotasını açıkladı! 

Gümüş fiyatları yatırımcıların odağında. Gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı ise merak konusu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,m gümüş baskı altında diyerek gümüşün yeni rotasını açıkladı. 

BİM coştukça coştu! Şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düştü!

BİM’in 15 Eylül tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, şarjlı ayna 99 TL’ye, akıllı baskül 245 TL’ye, Paşabahçe oval tabak 24,50 TL’ye düşecek. İşte 15 Eylül Cuma BİM fiyat listesi...

ŞOK’ta indirim fırtınası başladı! Kahve makinesi 429 TL’ye, vantilatör 899 TL’ye, akıllı baskül 399 TL'ye düştü!

ŞOK’ta çok konuşulan indirimler 29 Ağustos’a kadar devam edecek. Bu doğrultuda, kahve makinesi 429 TL’ye, vantilatör 899 TL’ye, akıllı yağ ölçer baskül 399 TL’ye düştü. İşte 26 Ağustos Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Ramsey'den babalar gününe özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL! 14 Haziran 2023 fiyat listesi

Ramsey'de babalar günü indirimi başladı. Babalar gününe özel bir çok üründe indirim yapan Ramsey'de  özel baskılı pamuk T-shirt 489 TL, keten gömlek 897,50 TL'den satılıyor. İşte Ramsey 14 Haziran 2023 fiyat listesi.

Memur Sen açıklama yaptı! Baskılar yüzünden üyelikler iptal ediliyor!

Memur Sen Zonguldak İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Zonguldak Şube Başkanı Kamuran Aşkar, sendikada üye sayısının düştüğünü belirtti. Bu düşüşü sendika üzerindeki baskılara bağlayan Memur Sen'in il temsilcisi Kamuran Aşkan gazetecilere açıklama yaptı.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

BİM’de ne alırsan al indirimli! Yastık kılıfı 59 TL’ye, baskılı pike 125 TL’ye, yatak örtüsü 150 TL’ye düştü!

BİM Market’in 12 Mayıs 2023’ten itibaren indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken, yastık kılıfı 59 TL’ye, baskılı pike 125 TL’ye, yatak örtüsü 150 TL’ye düştü. İşte BİM 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü! Enflasyon yayıncılık sektörünü 7 yıl geriye götürdü!

Son yıllarda yükselen enflasyon ve yaşam pahalılığı yayıncılık sektörünü vurdu. Kitap baskısı son 10 yılda bir ilki gördü. Enflasyon yayıncılık sektörünü tam 7 yıl geriye götürdü…

Dolar baskısı altında kalan altın yatay seyrediyor!

Haftanın ilk işlem günü güçlü doların baskısı altında kalan altın fiyatları yatay seyrediyor. Altındaki son dakika gelişmeleri yakından takip eden milyonlarca yatırımcı altın piyasasında olanları merak ediyor.

wallart baskı Haberi

wallart baskı


HP, 9 Ocak'ta duvar kaplamalarına özel yeni dijital baskı çözümünü duyurdu. Birçok farklı bileşenden oluşan bu yeni uygulama, hızla gelişen özel dekorasyon pazarındaki yenilikleri, baskı hizmetleri sağlayıcılarının (PSP) ve duvar kaplama üreticilerinin kullanımına sunuyor.


9-12 Ocak tarihleri arasında Frankfurt'taki Uluslararası Ev Fuarı Heimtextil 2013'te sergilenecek yeni HP çözümü; tasarım yazılımı,  medya, baskı ve son işlem seçenekleri sunarak, müşterilerin duvar kaplama süreçlerine dahil olmalarını, entegre araçlar sayesinde tasarımı bir üst seviyeye taşımalarını sağlıyor.


Özelleştirilmiş bulut baskı: WallArt

Yeni dijital baskı çözümünün öncelikli bileşenlerinden biri olan WallArt, duvar kaplama işlerini büyütmeyi düşünen müşteriler için, sezgisel ve kolay kullanımlı bir araç. PSP'ler ve duvar kaplama üreticileri, otomatikleştirilmiş ölçüm süreçleri sayesinde tasarım yaparken, bulut üzerinden müşterilerle çalışarak, onların yüksek kalitedeki görseller ve metinler yoluyla özelleştirilmiş duvar...