02 / 05 / 2024

WaterGarden İstanbul açıldımı

WaterGarden İstanbul açıldımı

Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın lansmanının ardından bu kez de sektöre yönelik geniş katılımlı özel bir geceyle WaterGarden İstanbul projesi Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı.

İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için bin 500 dava açıldı iddiası!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe İstanbul'daki kentsel dönüşüm süreciyle ilgili olarak yaptığı açıklamada İstanbul'da kentsel dönüşümü durdurmak için  bin 500 dava açıldığını söyledi. İşte Osman Nuri Kabaktepe'nin o açıklaması...

İstanbul'un 5 ilçesinde kentsel dönüşüm projelerine karşı 43 iptal davası açıldı! 

İstanbul'da kentsel dönüşümün önünü tıkamak için 5 ilçede 43 dava açıldığı belirtildi. Bu davaların İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Meclis üyeleri ve TMMOB Şehir Plancıları Odası tarafından açıldığı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 15 yılda 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanı imara açıldı! 

İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Tarık Balyalı,  2004-2019 yılları arasında İstanbul’da 29 bin 552 hektarlık tarım, orman ve donatı alanının imara açıldığının altını çizerek, depremi işaret etti. Balyalı, İBB binalarının da riskli olduğunu söyledi. 

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı?

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday dün ve bugün ÖSYM tarafından yapılan sınavda ter döktü. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı? İşte detaylar...

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

2023 KYK yurtlarının durumu! KYK yurtları açılacak mı? KYK yurtları ne zaman açılacak?

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? KYK yurtlarının son durumu nedir? İşte detaylar!

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Altıntepe Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Altıntepe Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de Serkan Kılıç tarafından açıldı.

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Aytem Havuz Medikal Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Büyükçekmece'de Rauf Atilla tarafından açıldı.

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi açıldı!

Kordil Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maltepe Şubesi Maltepe'de Harun Karaman tarafından açıldı.

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kadooğlu Yatırım Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Bakırköy'de 34 milyon 286 bin 744 TL sermaye bedeli ile Fettah Kadıoğlu tarafından açıldı.

Zeray Makina Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Zeray Makina Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Ataşehir'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Zekeriya Zeray tarafından açıldı.

WaterGarden İstanbul açıldımı Haberi

WaterGarden İstanbul açıldımı

Ziylan Grup; 55 yıllık deneyimi, yenilikçi anlayışı ve sektördeki öncü kimliğiyle “Hayata Yepyeni Bir Tat” katmak amacıyla, Ziylan Gayrimenkul olarak gastronomi ve eğlence merkezi “WaterGarden İstanbul” projesini gerçekleştiriyor. Sadece İstanbul’da değil, dünyada da benzeri olmayan, sosyal yaşamın evrensel zevklerini bir arada sunacak, “Keyfi Başka, Ruhu Başka, Havası Başka, Yeri Başka, Tadı Başka” sloganlarıyla bir merkez oluşturmak üzere yola çıkan firma, hayalini “WaterGarden İstanbul” projesiyle Ataşehir’de gerçeğe dönüştürüyor.

Geçtiğimiz ay Ziylan Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın lansmanının ardından bu kez de sektöre yönelik geniş katılımlı özel bir geceyle WaterGarden İstanbul projesi Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı. Yaklaşık 650 kişinin katıldığı görkemli geceye; İstanbul Valisi Vasip Şahin’in yanı sıra iş ve cemiyet hayatından önemli isimler katıldı. Emre Ergani,...