02 / 05 / 2024

WaterGarden İstanbul lansman

WaterGarden İstanbul lansman

750 Milyon TL yatırım değeri olan, Avrupa’nın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden İstanbul'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta gerçekleşecek.

WaterGarden İstanbul, Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı!

Mehmet Ziylan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen basın lansmanının ardından bu kez de sektöre yönelik geniş katılımlı özel bir geceyle WaterGarden İstanbul projesi Esma Sultan Yalısı’nda tanıtıldı.

Folkart’a Avrupa'dan dört ödül!

Folkart, Avrupa Gayrimenkul Ödülleri Töreni’nden, 2'si Avrupa birinciliği olmak üzere toplam dört büyük ödülle döndü. Folkart Nova Projesi ve Folkart Nefes İstanbul Lansman Kampanyası “5 Star Winner-5 Yıldız Ödülü Avrupa Birinciliği”ne layık görüldü.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları!

Yedikule Cer İstanbul lansman fiyatları haberimizde yer alıyor. Lansmanı bugün gerçekleştirilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle ile Ege Yapı tarafından inşa ediliyor. 

Metrolife Sinpaş lansman fiyatları!

Metrolife Sinpaş lansman fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İstanbul Sancaktepe'de yükselecek Metrolife projesinde lansmana özel fırsatlar sunuluyor...

Nef Ormantepe lansman fiyatları!

Nef Ormantepe lansman fiyatları minimum 299 bin TL'den başlıyor. Nef imzasıyla yükselecek Ormantepe projesi İstanbul Çekmeköy'de hayata geçirildi...

Metrolife basın lansmanı 3 Kasım'da!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirdiği Metrolife projesi basın lansmanı 3 Kasım'da yapılacak.

We Haliç lansman fiyatları!

We Haliç lansman fiyatları minimum 362 bin TL'den başlıyor. İstanbul Gaziosmanpaşa'da Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirilen We Haliç projesi "Haliç'in huzur veren manzarası komşunuz olsun" sloganıyla tanıtılıyor...

Kiptaş Locamahal Konutları avantajlı lansman fiyatlarıyla!

Kiptaş tarafından İstanbul Zeytinburnu'da kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Locamahal projesinde avantajlı lansman fiyatları ve ödeme seçenekleri sunuluyor...

Ömür İstanbul'un ikinci lansmanı satış ofisinde gerçekleşti!

Geçtiğimiz günlerde görücüye çıkan Esenler Ömür İstanbul projesinin ikinci lansmanı bugün satış ofisinde gerçekleşti.

DKY ADA lansmanı 29 Eylül'de!

DKY İnşaat’ın Kartal’da hayata geçireceği ‘DKY ADA’ projesinin lansmanı, Hilton İstanbul Bomonti Hotel’de 29 Eylül 2017 Cuma günü saat 10.00’da yapılacak.

DKY Ada lansman fiyatları!

DKY Ada lansman fiyatları 414 bin TL'den başlıyor. Dört bloktan oluşan proje DKY İnşaat tarafından İstanbul Kartal'da inşa ediliyor...

DKY Ada lansmanı ne zaman?

Kentsel dönüşüm projesi olan 'DKY Ada' projesi İstanbul Kartal'a bağlı Esentepe Mahallesi'nde inşa ediliyor. Peki DKY Ada lansmanı ne zaman?

Sinpaş Finans Şehir projesinin lansmanı 28 Eylül'de!

İstanbul’un Anadolu yakasında hayata geçirilecek Sinpaş Finans Şehir projesi 28 Eylül'de basına tanıtılacak. Lansman, Sinpaş Finans Şehir Tanıtım Ofisinde düzenlenecek.

WaterGarden İstanbul lansman Haberi

WaterGarden İstanbul lansman

Dünyanın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi Watergarden İstanbul, 29 Temmuz’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Birçok ilki içerisinde barındıran Watergarden İstanbul; dünyada bir benzeri bulunmayan Türkiye’nin ilk gösteri havuzu, 4 bin kişilik etkinlik alanı, Türkiye’nin eşsiz lezzet markaları ve yöresel tatlarıyla Nostalji Sokağı, Taze Pazar’ı, 15 bin metrekare içinde farklı türlerdeki bitkilerin ve ağaçların bulunacağı parkı ile şehrin buluşma noktası olacak. 


750 Milyon TL yatırım değeri olan, Avrupa’nın en büyük gastronomi, eğlence ve kültür merkezi basın toplantısı Ziylan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Ziylan ve Watergarden Genel Müdürü Sayın Tolga Alişoğlu’nun ev sahipliğinde 16 Mayıs 2016 Pazartesi günü...