23 / 05 / 2024

web tabanlı iş ihalesi 25 nisan 2016

web tabanlı iş ihalesi 25 nisan 2016

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, web tabanlı uygulama yazılımlarının yenileme, güncelleme, iyileştirme ve bakım hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de açık ihale usulü ile yapılacak.

Sahibinden çalışmadı, emlak ve otomobil piyasası durdu! Milyonlarca kişi ve şirket mağdur!

Sahibinden.com’a hem web sitesi hem de uygulama üzerinden erişim sağlanamıyor. Kullanıcılar siteye erişmek istediğinde ise "Bu siteye ulaşılamıyor'' uyarısı veriyor. Milyonlarca kişi ve şirket mağdur...

Awox seramik taban buharlı ütüde dev indirim fırsatı! İşte teknik özellikleri ve fiyatı

Seramik tabanlı ütüler özellikle evlerin en önemli küçük ev aletleri arasında yer alıyor. Awox’in resmen piyasaya armağan ettiği active 2600W seramik taban buharlı ütü ise teknik özellikleri ve fiyatıyla adeta göz dolduruyor.

İŞKUR açıkladı! 18-50 yaş arası personel alımı yapılacak...

İş arayanların sürekli ziyaret ettiği web sitelerin başında gelen İŞKUR, yeni bir personel alım ilanı duyurdu. Bu kapsamda Aydın Büyükşehir Belediyesi bünyesine destek personeli alımı yapılacağı açıklandı. Başvuru detayları ve haberin ayrıntıları...

Tapu sahipleri dikkat! Tapu işlem başvurularında büyük değişiklik!

Tapu işlem başvurularında sistem değişikliği devreye alındı. Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar Web Tapu sistemine giriş yapmak istediklerinde, iki aşamalı giriş özelliğinin açık olması gerekecek.

Tapu işlem başvurularına ek güvenlik önlemi!

Tapu işlem başvurularına getirilen ek güvenlik hakkında bilgi veren Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, kullanıcıların Web Tapu sistemine girmek istediklerinde, iki aşamalı giriş özelliğinin açık olması gerektiğini söyledi.

İŞKUR açıkladı, yaş şartsız KPSS’ siz kasım ayı çarşı ve mahalle bekçisi alımı başladı

Son günlerde işe alım ilanları ve istihdam ile ilgili İŞKUR'un ve sayfası sıkça ziyaret edilen sayfalar arasında. Buna göre bekçi olmak isteyenlerde İŞKUR’un web sitesinde yer alan açık iş ilanlarına bakıyor. İşte bekçi alımı ile ilgili detaylar haberimizde...

Arzum Ar684 seramik tabanlı ütünün fiyatı resmen çakıldı! Fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Ütü, evlerin olmazda olmaz küçük ev aletlerinden olduğu gibi ayrıca, iş yerlerinde de sıklıkla kullanılan ürünlerden biridir. Giysilerin pürüzsüz görünmesinde son derece önemli bir yeri olan ütü konusunda büyük bir adım atan Arzum, Ar684 seramik tabanlı ütüyü cazip fiyatla satışa çıkardı.

KPSS şartsız Türkiye genelinde Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alımı başladı! İşte ayrıntılar...

İş arayanlar vatandaşlar hemen hemen her gün İŞKUR’un güncel web sayfasından araştırmaya yapmaya devam ediyor. İŞKUR bu kapsam kamu ya da özel sektör fark etmeksizin her sektörden güncel iş ilanlarını yayımlamaya da sürdürüyor.

Sahte hesaplara son! X’te aylık 150 TL'ye kimlik tabanlı doğrulama dönemi başladı

Eski adıyla Twitter olan X, doğrulama hizmetlerine yeni bir seçenek daha ilave ediyor. Bir süredir geleceği söylenen kimlik kartı tabanlı doğrulama seçeneği X’te aktif hale gelmiş halde. İşte detaylar...

e-Devlet web tapu kaydı sorgulama nasıl yapılır? İşte birkaç tıklama ile anında ücretsiz ada parsel sorgulama sistemi...

Gayrimenkul sahipleri, tapu sorgulamalarını hızlı ve pratik bir şekilde öğrenebilmek için e-Devlet sistemi üzerinden T.C. numarasıyla işlem yapabiliyor. 

Web tapu nedir? Web tapu nasıl kullanılır? 

Web tapu, günümüzde birçok işlemin hızlı bir şekilde yapılmasını sağlayan teknolojik bir yöntemdir. Bu yöntem sayesinde, tapu işlemleri hızlı ve etkili şekilde yapılır. Bu noktada web tapu sisteminin nasıl işlediği ve nasıl kullanıldığı merak ediliyor. İşte web tapu ile ilgili kapsamlı bilgiler...

Merakla bekleniyordu! İşte Honor 90 Lite ve Avrupa satış fiyatı

Honor, heyecanla beklenen serisini Avrupa pazarına çıkarıyor. Huawei bünyesinde çıkan Honor 90 Lite modelinin Avrupa fiyatı da belli oldu. Android 13 tabanlı MagicOS 7.1 işletim sistemine sahip cihaz şimdiden büyük ilgi görmeye başladı. İşte modelin özellikleri ve fiyatı.

Xiaomi'den o model için Android 13 tabanlı MIUI 14 müjdesi!

Xiaomi, 2022 yılında kullanıcıların beğenisine sunduğu Redmi Note 11 Pro 5G modeli için MIUI 14 güncellemesini yayınlamaya başladı. Bu haber, Xiaomiui'nin raporlarına göre duyuruldu.

web tabanlı iş ihalesi 25 nisan 2016 Haberi

web tabanlı iş ihalesi 25 nisan 2016

TOKİ, web tabanlı uygulama yazılımlarının yenileme, güncelleme, iyileştirme ve bakım hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de açık ihale usulü ile gerçekleşecek.


İhale İlanı;

İdaremiz Web Tabanlı Uygulama Yazılımlarının Yenileme, Güncelleme, İyileştirme ve Bakım Hizmeti Alım İşi hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir.  İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır: 

İhale Kayıt Numarası: 2016/901441-İdarenin

a) Adresi: İstanbul Hizmet Binası Atakent Mah. 221 Sok. No.5 34307 Halkalı KÜÇÜKÇEKMECE/İSTANBUL

b) Telefon ve faks numarası: 2124954040 - 2124700316

c) Elektronik Posta Adresi:  

ç) İhale dokümanının görülebileceği internet adresi: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-İhale konusu hizmetin

a) Niteliği, türü ve miktarı: İdaremiz Web Tabanlı Uygulama Yazılımlarının Yenileme, Güncelleme, İyileştirme Ve Bakım Hizmeti Alım İşi

Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde...