28 / 04 / 2024

Weber Stephen barbekü

Weber Stephen barbekü

Weber Stephen, barbeküyü her koşulda da yapabilmenize olanak sunuyor. Elektrikli, kömürlü barbekülerinin yanında da barbekülerini gaza getiren Weber Stephen, gazlı barbekülerini de tüketicisinin beğenisine sunuyor.

Weber Stephen kapaklı barbeküleriyle pratik yemeklere olanak sunuyor!

Dünyaca ünlü barbekü markası Weber Stephen, geliştirdiği kapaklı barbeküleri ile yiyeceklerinizi açık alandaki tozdan koruyarak aynı zamanda da besinlerin değerini kaybetmeden pişirmenize de olanak sunuyor.

Weber Stephen barbeküleri geniş ürün yelpazesinde sunuluyor!

Mangal tutkunları için bu bayramda en özel ürün seçenekleri sunan Weber Stephen, geniş ürün yelpazesinde bulunan pratik barbekülerden istediğini seçerek, unutulmaz lezzetleri de sofralara taşıyor.

Weber Stephen ile barbekü keyfi deniz altına indi!

Dünyanın en büyük barbekü markası Weber Stephen, barbeküleri ile bu yıl da suyun altına indi. Bu yıl Bodrum’da ikincisi gerçekleştirilen sualtı barbekü etkinliği, barbekü keyfinin zaman-mekan tanımadığını gösterdi.

Weber Stephen, Babalar Gününe özel Gazlı barbeküler Genesis E-330!

Barbekü sektörünün lider markası Weber Stephen, Genesis E-330 gazlı barbeküyü mangal severlerle buluşturuyor. Gazlı barbeküler kategorisinde bulunan Genesis E-330, pratik kullanımı ile babalara bu yıl alınacak en keyifli hediyeler arasında...

Weber Stephen barbekü fiyatları 599 TL'den başlıyor!

Barbeküde dünya devi Weber Stephen, barbekü keyfinizi doruk noktasına çıkartıyor. Sevdiklerine leziz yemekler sunmak için online alışverişlerinizde birbirinden farklı kampanya seçenekleri sunan Weber Stephen, herkese barbekü zevki yaşatacak.

Weber Stephen ile kışın barbekü keyfi!

Barbeküde dünya devi Weber-Stephen, mangalseverlere dört mevsim kolaylık sunmaya devam ediyor. Kapaklı barbeküleri ve kullanışlı aksesuarlarıyla Weber, hava koşullarına aldırmadan lezzetli barbekü sofraları kurmanızı sağlıyor...

Stephen Mark Grıffıths kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Görevleri nedir?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  Stephen Mark Grıffıths kimdir? Kaç yaşında?  Stephen Mark Grıffıths daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Stephen Mark Grıffıths 'in eğitim hayatı nasıldı?

Gazzella Elektrikli Barbekü ve Izgara Makinesi ne kadara satılıyor,özellikleri neler? 28 Şubat 2023 fiyat listesi

Gazzella Elektrikli Barbekü ve Izgara Makinesi sahip olduğu göz alıcı tasarımı ve gelişmiş teknolojisi ile barbekü ve ızgara yapma işlemine farklı bir boyut kazandırıyor.

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Stephen Prınce Ayothı George ve Zaıd Nourouz ortaklığında kuruldu.

2020’de cam balkon talepleri rekor kırdı!

2020 yılında cam balkon ve sineklik yaptırma talepleri rekor kırarken şömine ve barbekü yapım taleplerinde yüzde 140’lık artış olduğu gözlemlendi.

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler barbekü partisi 3-4 Ekim'de!

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler için etkinlik düzenleniyor. Nidapark Küçükyalı satış ofisinde 3-4 Ekim tarihlerinde barbekü partisi gerçekleştirilecek.

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi!

Ankara Next Level Yıldız satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat tarafından hayata geçirilen proje mimar Brigitte Weber tarafından hazırlanacak.

DAP Yapı satış ofislerinde hafta sonuna özel barbekü etkinliği!

DAP Yapı, 3 farklı satış ofisinde hafta sonuna özel etkinlikler yapıyor.  Hafta sonu etkinlikleri 4-5 Kasım tarihlerinde Validebağ Konakları’nda devam edecek.

Park Mozaik'te yaşama derinlik katan 9 meydan açıldı!

Bir mahalle dokusu oluşturacak şekilde inşa edilen Park Mozaik projesi sonbaharı düzenlediği barbekü partisi ile karşıladı. Sağlam ve güvenilir bir yatırım yapma şansı veren projede tam 9 ayrı tematik meydan yer alıyor...

Park Mozaik'te yaz etkinlikleri devam ediyor!

TEPE ve MESA tarafından inşa edilen Park Mozaik'te “yaza merhaba” partisi ile başlayan yaz etkinlikleri barbekü partisi ile sürüyor. Park Mozaik, sakinleri, yazlarını tüm dostları, yakınları ve sevdikleriyle birlikte barbekü partisiyle renklendirdi.

Park Mozaik barbekü partisi yarın!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi yarın yapılacak.

Park Mozaik barbekü partisi 23 Temmuz'da!

TEPE ve MESA tarafından Ankara’da hayata geçirilen Park Mozaik'in düzenlediği barbekü partisi 23 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

CFR Yapı Pazar günü herkesi barbekü partisine bekliyor!

Yatırımcılarıyla bir araya gelmek isteyen CFR Yapı, 24 Temmuz 2016, Pazar günü herkesi barbekü partisine bekliyor. Barbekü partisi 12:00 ve 16:00 saatleri arasında yapılacak..

CFR Yapı barbekü partisi 24 Temmuz'da!

Kısa sürede büyük beğeni kazanan Colorist Şile, farklı konseptiyle emlak sektöründe yeni bir nefes oldu. Yatırımcılarıyla bir araya gelmek isteyen CFR Yapı, 24 Temmuz 2016, Pazar günü herkesi barbekü partisine bekliyor.

Weber Stephen barbekü Haberi

Weber Stephen barbekü

Barbekü yapmayı keyif olarak görenlerin markası Weber Stephen, barbeküleri ve ürünleriyle bu işlemi oldukça basitleştiriyor. Tutuşturmadan pişirme aparatlarına kadar pek çok detayı düşünen Weber Stephen, barbeküde tek adresiniz olacak.


Weber Stephen’ın gazlı barbeküler sınıfında bulunan Q1000 gazlı barbeküler, hafif kapak ve dökme alüminyum gövde ile portatifliğini gözler önüne seriyor. Weber Q1000’de tüm alana eşit ısı dağılımını sağlayan 2 parça porselen ve emaye kaplama dökme demir ızgara,  çıkartılabilir damlama kabı, bir adet paslanmaz çelik brülör ile barbekünüzde sizin için her şey düşünülmüş. 


Mevsim Dinlemeyen Barbekü

Her mevsim kullanabileceğiniz Weber Q1000 gazlı barbekü, uygun olmayan iklim koşullarında brülörün kolay ateşlenmesi için Piezo ateşleme sistemine de sahip. Bir adet paslanmaz çelik brülörü ile yiyeceklerinizi doğru ısıda pişirebileceğiniz Weber Q1000’de alüminyum döküm parçalarda 5 yıl garantiye...