17 / 05 / 2024

wilo Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği semineri

wilo Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği semineri

Pompa sistemleri sektörünün pazar lideri WILO, Antalya’da “Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği” adı altında bir seminer düzenledi. WILO mühendisleri enerji tasarruflu pompaların sabit devirli pompalara göre büyük bir fark yarattığının altını çizdi..

Tesla Su Pompa Teknolojileri Ve Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesla Su Pompa Teknolojileri Ve Otomasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Şaziye Özdemir tarafından kuruldu. 

Tesla Pompa Otomasyon Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tesla Pompa Otomasyon Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Murat Berber tarafından Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Zakir Akbudak tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Stagelab Sahne Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Stagelab Sahne Teknolojileri Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Uğur Esin, Murat Tuğberk Büyükbay ve Fecri Murat Aydın ortaklığında kuruldu. 

ACT İleri Yapı Teknolojileri ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

ACT İleri Yapı Teknolojileri ve İnşaat Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Habib Cem Bahadır tarafından kuruldu.

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oluşur Çevre Teknolojileri Danışmanlık ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İbrahim Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Argo Water Arıtma Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argo Water Arıtma Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mesut Demir tarafından kuruldu.

Doğru Çevre Teknolojileri ve Enerji Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğru Çevre Teknolojileri ve Enerji Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Bahri Kerem Yalkın tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Patterson Yaygın Pompa Sistemleri Servis Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Patterson Yaygın Pompa Sistemleri Servis Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Berke Teziç tarafından kuruldu.

Sakarya’da Beton Teknolojileri Semineri gerçekleştirildi!

Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından Sakarya’da “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” gerçekleştirildi.

Rocktaş Mühendislik Mimarlık Taahhüt İnşaat Teknolojileri Araştırma Gel. San. ve Tic. A.Ş. kuruldu!

Rocktaş Mühendislik Mimarlık Taahhüt İnşaat Teknolojileri Araştırma Gel. San. ve Tic. A.Ş. Hayati Yalçın ve Nezir Delikaya ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

MDS Savunma Teknolojileri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MDS Savunma Teknolojileri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Eyüp Saral, İzzet Özgümüş ve İlyas Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

DRC BÇ İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

DRC BÇ İnşaat ve Yapı Teknolojileri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Batuhan Çelik tarafından kuruldu. 

wilo Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği semineri Haberi

wilo Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği semineri

Seminerde konuşan WILO mühendisleri, pompa sistemlerinin çalışma prensiplerini anlatırken, enerji tasarruflu pompaların sabit devirli pompalara göre büyük bir fark yarattığının altını çizdiler...

Eğitime verdiği önemle pompa sistemleri sektöründe farklı bir konumda bulunan WILO Türkiye, 15 Kasım Cuma günü, Antalya Ramada Otel’de “Pompa Teknolojileri ve Enerji Verimliliği” konulu bir seminer düzenledi. Tesislerin teknik birimlerine yönelik gerçekleştirilen seminere yaklaşık 250 kişi katıldı.

WILO Türkiye’nin, WILO Antalya Yetkili Satıcısı Apsis Teknolojik Tesisat Sis. Ltd. Şti. ile birlikte düzenlediği seminerde, WILO Pompa Sistemleri A.Ş. Endüstri Segmenti Satış Müdürü Gökhan Uzuner, “Pompa Teknolojileri ve Pompalarda Enerji Tasarrufu” başlığı altında bir sunum yaptı. Pompa seçiminde ve bakımında dikkat edilecek noktalar üzerinde durduğu sunumda Uzuner, pompaların çalışma prensiplerini iyi anlamanın doğru pompa seçiminde büyük önem taşıdığını vurguladı.

Elektrik motorlarındaki...