04 / 05 / 2024

windsor klima özellikleri

windsor klima özellikleri

Uygun fiyatlı Windsor klimalarda indirim var mı? Windsor klima fiyatları ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Windsor 18.000 BTU A++ ınverter split klimada dev indirim! Yetişen kapacak!

Kasım ayının gelmesiyle beraber klima fiyatlarında indirimler başladı. Bu kapsamda, Windsor da klima fiyatlarına indirim yaparak klima almak isteyenlere güzel haberi verdi.

Koçtaş’ta Fujiplus inverter klima fiyatları dibi gördü! Fujiplus inverter klima fiyatı ne kadar?

Tarihin en sıcak günlerinin yaşandığı ve her geçen gün sıcaklık rekorunun kırıldığı şu günlerde Koçtaş, Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU İnverter Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Oldukça cazip fiyatla satışa çıkan bu klimanın teknik özellikleri de paylaşıldı.

Sıcak havaların kurtarıcısı klimalar; İşte Beko klima özellikleri ve fiyat listesi

Havaların ısınmasıyla birlikte klima modelleri ve fiyatları araştırılmaya başlandı. Beko üstün performanslı ve uygun fiyatlı klima modelleriyle dikkat çekiyor. İşte Beko klima özellikleri ve fiyatları...

Hem fiyatı hem de özellikleri avantajlı Kia Stonic bayilerde! Peki Nisan zammı ne oldu?

Stonic'in kullanışlı ve modern özellikleri arasında dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto entegrasyonu, otomatik klima kontrolü ve sürücü yardım teknolojileri İnsanların ilgisini çeken özelliklerden birisi oluyor.

Altus klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Altus klimaların bazı özellikleri arasında uzaktan kumanda çalışması, uyku modu, otomatik yeniden başlatma işlevi, hava temizleme filtreleri ve farklı soğutma ve ısıtma modları bulunur. Altus Btu Inverter Klima uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Airfel Inverter Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Airfel Inverter Klima sessiz modu ile sizi hiç bir zaman rahatsız etmeyen sessiz modu ile varlığından haberiniz bile olmayacak. Peki Airfel Inverter Klima en uygun fiyata nerede satılıyor,özellikleri ne? İşte detaylar..

Vestel Nefes Inventer Klima Kaç TL ! Özellikleri neler? İşte 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Evinin havasını düşünenler için Vestel; Hava temizleme işlevi, alerjen filtresi ve nem alma fonksiyonları ile havayı temizleyen klimayı tüketicisinin beğenisine sundu. Üstün performans özellikleri ile dikkat çeken Vestel klima 6 Şubat  2023 fiyat listesi

Koçtaş klimalar ne kadar? Fujiplus Sakura Yumi duvar tipi klima indirimde! 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Havaların soğumasıyla birlikte çok sayıda kişi klima araştırması yapıyor. Uygun fiyatlı klimalardan Fujiplus Sakura Yumi Series 9000 BTU inverter duvar tipi klima Koçtaş’ta ne kadara satılıyor? Özellikleri neler? İşte 3 Şubat 2023 fiyat listesi…

Windsor klimalarda indirim var mı? Windsor klima fiyatları ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Uygun fiyatlı Windsor klimalarda indirim var mı? Windsor klima fiyatları ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…

Vivo'nun 4 kameralı katlanılabilir telefonu X Fold Plus fiyatı ne kadar, özellikleri nedir? 29 Eylül 2022 fiyat listesi!

Vivo'nun 4 kameralı katlanılabilir telefonu X Fold Plus tanıtıldı. Vivo X Fold Plus özellikleri ve fiyatı araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!

Üç tekerlekli Kymco CV3 Türkiye'de ! İşte özellikleri ve 29 Eylül 2022 fiyatı

Kymco'nun ilk üç tekerlekli scooter modeli olan CV3, 2022 model olarak Türkiye'de de satışa çıkarıldı. Peki Kymco CV3’ün fiyatı ne kadar ve CV3 özellikleri nelerdir? İşte detaylar.

Windsor beyaz eşyada bugüne özel uygun fiyatlar Hepsiburada’da! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Türkiye’de çok sevilen online satış sitesi Hepsiburada, Windsor beyaz eşya fiyatlarında bugüne özel fiyat listesini açıkladı. Peki, Windsor beyaz eşya fiyatları ne kadar? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

OnePlus Nord Watch'ın sızdırılmadık detayı kalmadı! İşte özellikleri ve tasarımı

OnePlus Nord Watch hakkında sızdırılan bilgiler dikkat çekti. Akıllı saatin neredeyse tüm detayları ortaya çıktı. Henüz resmi tanıtımı yapılmayan OnePlus Nord Watch'un özellikleri, tasarımı ve hatta fiyatı dahi şimdiden ortaya çıkmış oldu.

windsor klima özellikleri Haberi

windsor klima özellikleri

Windsor klimalar, otomatik sıcaklık kontrolü ve 6 kademeli iç ünite fanıyla kullanıcıları tarafından beğeni topluyor. Ayrıca Windsor klimalar, renkli ekran LCD uzaktan kumandası ile kullanım sırasında konfor sağlar.

Windsor klimalar ayrıca uygun fiyatlarıyla, fiyat performans ürünü olarak anılır.

Peki, Windsor klimalarda indirim var mı? Windsor klima fiyatları ne kadar? İşte 18 Ekim 2022 fiyat listesi…


 

Windsor 18.000 BTU A++ Inverter Split Klima: 10.999,00 TL

Buz Çözme Fonksiyonu Var Otomatik Sıcaklık Kontrolü Var 6 Kademeli İç Ünite Fan Hızı Var Arıza Durumunda Çalışma Var Dijital DC Inverter Teknolojisi Var -10˚C de Isıtma Var Hata Teşhis ve Otomatik Koruma Fonksiyonu Var Otomatik Dikey Hava Salınımı Var Sıcaklık Göstergesi Var Renkli Ekran LCD Uzaktan Kumanda Var Restart Fonksiyonu Var Üfleme Yönü Hafızası Var

Windsor 12.000 BTU A++ Inverter Split Klima: 8.699,00 TL

Dijital DC Inverter Teknolojisi :...