22 / 07 / 2024

Wone Lighting nasıl

Wone Lighting nasıl

Korkulu rüya olan hırsızları teknolojiyi kullanarak uzaklaştırmak artık mümkün. Son yıllarda artan hırsızlık olayları aydınlatma sektörünün ilgisini çekti. Hareket sensörlerininde çalışmasıyla aydınlanan ortam böylelikle sizlerinde güvenliğini sağlayacak

Işık kirliliğini nasıl engellersiniz?

5 dakikadan sonra gözlerimiz parlak ışık karşısında olduğundan tam 30 kat daha fazla hassaslaşıyor. Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber’e göre bu kadar hassas olan biyolojik sistemimizi ışık bombardımanından nasıl koruyacağız?

Wone Lighting 2014 yılında Türkiye’yi aydınlattı!

Kanada’nın Calgary şehri sokak aydınlatmalarında enerji verimli LED armatürlere geçmek için projenin ikinci aşamasını başlatıyor. Wone Lighting firması ise Türkiye’de aydınlatma verimliliği sağlamak için kolları sıvamış durumda.

Wone Lighting kalitesi Mustafa Nevzat’ı aydınlatıyor!

Wone Lighting kalitesi Mustafa Nevzat’ı aydınlatıyor. Türkiye’de gelişen ilaç sektörünün öncü ismi Mustafa Nevzat Yeni Bosna’da yer alan ilaç üretim tesislerinde yaşanan aydınlatma sıkıntısı WONE LİGHTİNG ile çözdü.

Wone Lighting LED teknolojisi ile endüstriyel sahaları aydınlatıyor!

LED Aydınlatma sektörünün önemli ve başarılı firmaları arasında yer alan Wone Lighting, Endüstriyel Aydınlatma alanında son yıllarda çok başarılı uygulamalara imza atıyor. Wone Lighting LED teknolojisi ile endüstriyel sahaları aydınlatıyor.

Wone Lighting LED Işık Kaynaklı Armatür!

Son 5 yılın trendi LED aydınlatma sistemlerinin kullanım alanları ekonomik ve verimli oluşu nedeni ile artış gösterdi. Wone Lighting LED aydınlatma sistemleri sahip olduğu artılar ile yol ve şehir içi aydınlatmalarda büyük bir avantaj sağlar...

Wone Lighting yol aydınlatma ürünleri yüzde 50 enerji verimliliği sağlıyor!

Aydınlatma alanında 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Wone Lighting yeni yol aydınlatma armatürü Mercure, düşük maliyeti ve sağladığı yüzde 50 oranında enerji verimliliği ile hem güvenlik hem de daha etkin aydınlatmayı tek bir çatı altında sunuyor...

Tünellerde gece aydınlatması nasıl yapılmalıdır?

Özellikle tatilcilerin yollarda dikkatli olması yönünde uyarılar yapan LED Aydınlatma mühendisliğinin başarılı firması Wone tünellerde gece aydınlatmasının nasıl olacağı ile ilgili geniş bilgilere yer verdi.

Wone Lighting SkyStar ile aydınlatmada en ince zevki yaşayın!

Transparan ve opal difüzör seçeneği ile farklılık arayan yapı ve de mimarlık firmalarının tek tercihi olacak. Wone Lighting SkyStar ile aydınlatmada en ince zevki yaşayın.

Aydınlatma ölçümleri nasıl yapılır?

İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu gerekliliklerinden olan aydınlık ölçümü aydınlık standartları dikkat çeken Wone Lighting Genel Müdürü Kaan Dilber aydınlatma ölçümleri ile dikkat çeken ayrıntıları açıkladı.

Azerbaycan Bakü Havalimanı için Wone Lighting’i tercih etti!

Her gün gelişen ve ekonomide söz sahibi olan Azerbaycan Bakü Havalimanı için Wone Lighting’i tercih etti. 2 aylık yoğun bir çalışma ile tamamlanan Haydar Aliyev Havalimanı yeni görünümü ile uluslar arası taşımacılıkta önemli bir noktaya yükseldi.

Wone Lighting projektörler homojen ışık dağılımı sağlıyor!

Wone Aydınlatma sessizliğini bozdu. Led projektör ürün gamını genişleten Wone Lighting projektörler için farklı bir bakış açısı getirdi. Wone Lighting projektörler homojen ışık dağılımı sağlıyor.

Wone Lighting bahçe aydınlatma ürünlerini tanıttı!

LED teknolojisinin kıvrak zekâlı mucidi Wone Lighting sır gibi sakladığı bahçe aydınlatma ürününü gün yüzüne çıkardı. Wone Lighting, ürün gamının çeşitliliği ile devlerin zirvesinde kendine yer edindi...

Wone Lighting Aura Sokak Armatürü yüzde 40 tasarruf sağlıyor!

Teknolojinin hızlı dünyasından yenilikçi tasarımların tek adresi Wone Lighting AR-GE çalışmalarının meyvesini toplamaya başladı. Sokak armatürlerinde teknolojinin sınırı zorlayan Wone Lighting son bombası ise Aura Sokak Armatürü...

Wone Lighting nasıl Haberi

Wone Lighting nasıl

Davetsiz misafirlerin uğrak noktası karanlık köşeler, harekete duyarlı  olan LED projektörler aydınlığa kavuşuyor. Aydınlatmanın eksik olduğu köşelerin düşmanı LED projektörler ile en küçük bir hareket algılanıyor. Bir anda aydınlanan ortam ile neye uğradığına şaşıran hırsızlar tek çareyi kaçmakta buluyor. Hareket sensörlerininde çalışması ile aydınlanan ortam böylelikle sizlerinde güvenliğini sağlayacak.

 Peki aydınlatma ürünleri ile güvenliğinizi nasıl sağlayacaksınız?  İşte bu noktada devreye LED projektörler giriyor.LED projektörler  en küçük harekete duyarlı  olarak üretilmiştir. Evinizin ve dış mekanınız da yaprak düşse bile çalışır. Aydınlanan mekan hırsızları kesinlikle uzak tutacaktır. Dış mekanınızın güvenlik aydınlatmaları ile donatıldığında,evinizden çıkarken kendinizi güvende hissedersiniz. 

Aydınlatma dünyasında kalitenin ismi  Wone Lighting ile personelizin ve evinizin güvenliğini sağlayın. Wone ligting ürünleri aydınlatma testlerinden başarı ile geçen Türkiye’nin büyüyen değeri Wone Lighting ile...