07 / 05 / 2024

Wone Lighting projektörleri

Wone Lighting projektörleri

Wone Aydınlatma sessizliğini bozdu. Led projektör ürün gamını genişleten Wone Lighting projektörler için farklı bir bakış açısı getirdi. Wone Lighting projektörler homojen ışık dağılımı sağlıyor.

Mega Projekt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mega Projekt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Geredeli tarafından kuruldu.

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Zilyetlik nedir? Zilyetlik türleri nelerdir?

Mülk sahiplerini ilgilendiren zilyetlik, kanuni bir hakla sağlanan bir kavramdır. Taşınır veya taşınmaz varlıklara sahip olan kişiler zilyet hakkına sahip olabilir. Peki zilyetlik nedir, zilyetlik türleri nelerdir ve zilyetlik hakkı nedir? İşte zilyetlik ile ilgili bilinmesi gerekenler…

Demir-çelik sektörleri 2023'ün ilk yarısında ihracatın yüzde 12,7'sini üstlendi! Demir fiyatları 27 Temmuz 2023!

Demir-çelik sektörleri Haziran'da Türkiye ihracatına 2,3 milyar dolarlık destek verirken 2023'ün ilk 6 ayında ise 13,6 milyar dolarlık ihracata imza atan sektörler, küresel talepteki durgunluğa rağmen Türkiye ekonomisine önemli katkı sağladı.

Otomotiv Direktörleri Derneği Başkanı: İkinci el otomobilde alışılmışın dışındaki yüksek fiyat ortamı bitiyor…

İkinci el piyasasının yavaş yavaş sona erdiğini söyleyen söyleyen Otomotiv Direktörleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, sektör hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. İşte haberin devamı....

Dereli'de darp edilen kepçe operatörleri: 'Bizden izinsiz yıkım yapılamaz' diyerek saldırdılar!

Giresun Dereli'deki sel felaketinden sonra bölgede yıkım yaparken saldırıya uğrayan kepçe operatörleri ifadelerinde yaşadıklarını anlattı

New York'ta inşaat sektörleri için getirilen kısıtlamalar 15 Mayıs'tan itibaren kaldırılabilir!

New York Valisi Andrew Cuomo gerçekleştirdiği basın toplantısında, New York kenti dışındaki imalat ve inşaat sektörleri için getirilen kısıtlamaların 15 Mayıs 2020 tarihinden itibaren kaldırılabileceğini ifade etti. 

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Ekonomistler ve ekonomi profesörleri neden Türkiye ekonomisinin batmasını istiyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Ekonomistler, eski ekonomi yöneticileri ve ekonomi profesörleri neden Türkiye ekonomisinin batmasını istiyor?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 21 maddelik analizi...

Deprem profesörleri İstanbul depremi için ne diyor?

İstanbul'da 26 Eylül 2019 tarihinde Silivri merkezli 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Binalarda hasara neden olan deprem sonrasında bazı vatandaşlar geceyi parklarda geçirdi. Peki herkesin korkuyla beklediği olası büyük İstanbul depremi hakkında deprem profesörleri ne diyor? 

Lighting Power Mühendislik Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lighting Power Mühendislik Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Yalçın ve Tahir Yıldırım ortaklığıyla kuruldu.

Kibele Projekt Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Kibele Projekt Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan    Turunçkapı, Umut Turan ve Yusuf Kurt ortaklığında kuruldu. 

Sütlüce’deki riskli binaların mühürleri söküldü!

Sütlüce’de çöken binanın çevresindeki riskli binaların mühürleri tehlike olmadığı gerekçesiyle söküldü. Vatandaşlara “evlerine dönebilecekleri” söylendi.

Wone Lighting projektörleri Haberi

Wone Lighting projektörleri


Wone AR-GE grubunun başarılı ürünü MISSA Projektör alüminyum gövdesi ve şık rengi ile farklılık yaratıyor. Led projektörlere farklı bir bakış açısı getiren ürün UV korumalı akrilik (PMMA) difüzor yüksek verimlilikte homojen ışık dağılımı sağlıyor.

Enerji tasarrufunun kilit noktası ve uzun ömürlü LED ışık kaynağı MISSA Projektör, binaların dış cephe aydınlatmaları, bahçe ve park aydınlatmaları, alışveriş merkezi dış cephe aydınlatması, bahçe aydınlatması gibi alanlarda kullanılabilir.

Gözünüzü yormayacak yumuşaklıkta ki MISSA Projektör ile 150w’a kadar aydınlatma sağlayabilirsiniz. Elektrostatik toz boyası ile rüzgâr, yağmur ve benzeri etmenlerin aşındırmalarına maruz kalmaz.

Wone Lighting MISSA Projektör ile farklılığı...