04 / 05 / 2024

Workinton Kilyos BURCBeachta şube açtı mı

Workinton Kilyos BURCBeachta şube açtı mı

Mobil ve serbest çalışanlar için en konforlu çalışma alanlarını sunan Workinton, yaz sıcaklarının bunalttığı şu günlerde ofisi plaja taşıdı.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin açılış tarihi belli oldu! İki yer arası süre 30 dakika kısalacak!

İstanbul'a Sarıyer-Kilyos tüneli geliyor.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'ninin açılışı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İBB, Çiller'in arazisi için yapılan plan değişikliğini iptal ettirdi!

Tansu Çiller’e ait Kilyos’taki denize sıfır arazi için getirilen ve yapılaşmayı üç kat artıran imar kararlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul 14. İdare Mahkemesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığını dava eden İBB’yi haklı buldu ve plan değişikliği iptal edildi.

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Kilyos Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Kilyos Mahallesi, 1 Pafta, 305, 306 Ve 309 Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Çiller ailesinin Kilyos’taki arazisi için yeni plan hazırlandı! 

Çiller ailesinin yönetimde olduğu sırada Marsan Holding’e ait olan Kilyos’ta doğal sit alanında kalan 30 dönümlük araziyi otel imarına açan planlar iptal edilmişti. Bakanlık alan için yeni bir plan hazırladı ve askıya çıkardı. İşte detaylar...

3. İstanbul Karavan Festivali 19 Mayıs’ta başlıyor!

Karavan kullanıcıları ve doğaseverlerin merakla beklediği İstanbul Karavan Festivali, bu yıl 3. defa 19 Mayıs-20 Mayıs ve 21 Mayıs tarihlerinde Kilyos’ta gerçekleştirilecek.

Körfez GYO, Kilyos ve Tuzla arsalarının değerini açıkladı! İşte o rakam...

Körfez GYO tarafından, Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri resmen açıklandı. Peki Körfez GYO Kilyos ve Tuzla arsalarının değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Kilyos Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Kilyos Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğurhan Dumral tarafından açıldı.

Çiller ailesinin 30 dönümlük arazisinin imar değişikliği iptal edildi!

Eski başbakanlardan Tansu Çiller'in oğlu Berk Uçuran Çiller'in yönetiminde olduğu Marsan Marmara Holding A.Ş.'ye ait Sarıyer Kilyos'taki yaklaşık 30 bin metrekarelik arazinin imarı Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 21 Mayıs 2020’de değiştirilmişti.

Lotus Nişantaşı kapılarını açıyor!

Workinton, İstanbul Avrupa Yakası’nda bulunan 8. ofisini Şişli’nin merkezinde açıyor. Workinton Lotus Nişantaşı'nın 52 adet ofisi, 200 kişiye kadar kapasiteli toplantı ve etkinlik alanını ve 3 bin metrekarelik geniş bir alanı bulunacak.

Workinton'dan beach ofisler geliyor!

Açık ofis sektöründe faaliyet gösteren Workinton yeni şube açılışları için çalışmalarını hızlandırdı.

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kilyos ve Arnavutköy arazilerinde durum ne?

Boğaziçi Üniversitesi'nin “kupon arazileri” için Türkiye Varlık Fonu (TVF) tarafından devralınacağı söyleniyordu. Yönetimden arazilere ilişkin açıklama yapıldı...

Körfez GYO Kilyos arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Sarıyer ilçesi Kilyos Mahallesinde bulunan arsasına ilişkin 2020 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Workinton Kilyos BURCBeachta şube açtı mı Haberi

Workinton Kilyos BURCBeachta şube açtı mı

Boğaziçi Mezunları Derneği (BÜMED) tarafından işletilen Kilyos BURCBeach'te bir şube açan Workinton, bilgisayar başında çalışanların güneşlenip, denize girmesine fırsat tanıyor.


Workinton'un en havadar ve serin şubesi olan Workinton Kilyos BURCBeach'e ait basın bülteni ve görseller EK'te bilgilerinize sunulmuştur. Değerlendirilmesi için yardımlarınızı rica eder, iyi çalışmalar dileriz.


Workinton, plajlara açıldı



Deniz, kum, güneş; Böyle çalışmaya can feda…



Kapalı ofislerde, sıkıcı tempoda mesai tamamlamaya mahkum çalışanlara müjde… İyi Çalışanlar Ülkesi Workinton, Kilyos BURCBeach’te şube açtı. Workinton kullanıcıları, bilgisayarları ile BURCBeach’te kumlar üzerinde güneşlenip, terasta minderlerin üzerinde çalışmanın keyfini çıkarıyor.


Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği’nin (BÜMED) Kilyos Sarıtepe Kampüsü’nde faaliyet gösteren BURCBeach, sıcaktan bunalan mobil çalışanların kaçış noktası oluyor. BÜMED ve Workinton arasında yapılan anlaşma ile BURCBeach’te 40 metrekarelik bir ofis alanı oluşturuldu. Yaklaşık 25 çalışana aynı anda...