03 / 05 / 2024

Wyndham Hotel Türkiye

Wyndham Hotel Türkiye

Wyndham Hotel Group EMEA Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı John Griffin, ''Türkiye'de 50 otelimiz bulunuyor. GrifFın, markaları altında Türkiye'de faaliyet gösteren otel sayısını geçtiğimiz iki yılda üçe katladık ve 2020'ye kadar ise bu sayıyı 100'e çıkarmayı hedefliyoruz'' dedi.

Wyndham Hotels & Resorts, Türkiye’de 110 otele kadar ulaştı...

Wyndham, 2023 senesinde Avrupa, Ortadoğu, Avrasya ve Afrika’da (EMEA) 9 markasını yeni ülkelere taşırken, 87 yeni otel açtığını da duyurdu. Buna göre, toplamda 9 bin 500 odayı portföyüne ekleyen Wyndham Hotels & Resorts, yeni franchise anlaşmaları ile Türkiye’de 110 otele kadar ulaşmış oldu.

Wyndham Hotels - Resorts Türkiye'de 7 otel açacak!

Wyndham Hotels - Resorts, Türkiye’de büyümesini sürdürüyor. Wyndham Hotels - Resorts, sene sonuna kadar; İstanbul, Adıyaman, Elbistan, Ankara, Milas ve Kuşadası’nda 7 otelin daha açılışını gerçekleştirecek.

Wyndham Hotels-Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, turizm sektörünü ve grubun Türkiye planlarını açıkladı. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açmayı planlıyor.

Radisson Hotel Group Türkiye'de 5 yılda 50 otele ulaşacak!

Yılmaz Yıldırımlar, dünyanın en büyük otelcilik zincirlerinden birinde çok büyük bir bölge ondan soruluyor. Koronavirüs problemine rağmen Türkiye için hedefleri çok büyük. "Türkiye'de neden beş yıl içinde 50 otelimiz, 10 bin odamız olmasın?" diyor...

Radisson Hotel Group Türkiye yatırımlarına devam edecek!

Radisson Hotel Group 2020'de Bodrum'da üst sınıf lüks otel markası Radisson Collection ile Türkiye pazarındaki yerini güçlendirirken, Türkiye'nin en büyük 10 şehrinde yatırımlara devam edecek

Knauf Türkiye bölgesel çalıştayı Samsun’da gerçekleştirildi!

Knauf Türkiye’nin, 2019 yılı değerlendirmesiyle ilgili gerçekleştirdiği bölgesel çalıştay, 31 Ocak’ta Sheraton Grand Samsun Hotel’de düzenlendi. Çalıştayda Knauf Türkiye’nin 2020 bölgesel hedef ve stratejileri açıklandı.

Radisson Hotel Group Türkiye’deki 25'nci otelini Sakarya'da açtı!

Radisson Blu, Türkiye’nin kuzey batısında yer alan Sakarya'da Türkiye'deki 25'nci otelini açtı. Radisson Blu Hotel Sakarya resmen hizmete açıldı...

Wyndham Çerkezköy Oteli: Türkiye'nin ilk tuz oteli!

KMC Holding, Türkiye'de ilk defa Himalaya tuzunu tüm alanlarda konsept olarak kullanarak dizayn edilen bir otel yaptı... 

Wyndham Hotels Türkiye’de 76 otele ulaştı!

Dünya çapında 80’in üzerinde ülkede yaklaşık 9 bin 200 otele sahip olan Wyndham Hotels & Resorts, yeni oteller açıp yeni pazarlara giriyor. Hızlı büyüyen konaklama sektörünün devi Türkiye’de 76 otele ulaştı.

Wyndham Hotels Türkiye'deki otel sayısını 100'e çıkaracak!

Türkiye'nin en büyük otel zincirlerinden Wyndham Hotels Türkiye'deki 65 otel sayısını 2020'ye kadar 100'e çıkarmayı hedefliyor.

MGallery, Türkiye’deki ilk otelini Karaköy’de açtı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği olan “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de 180 yıllık tarihi binada açıldı. 

Carlson Rezidor Hotel Group Türkiye'de 7 otel açmaya hazırlanıyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye’de 7 otel açmaya hazırlanıyor.

Wyndham Hotel Group Türkiye'de 100 otel açacak!

Türkiye'de otel sayısını son iki yılda 3'e katlayan Wyndham Hotel Group'un şu anda Türkiye'de 50'nin üzerinde oteli faaliyet gösteriyor.

Wyndham Hotel Türkiye Haberi

Wyndham Hotel Türkiye


Wyndham Hotel Group, Türkiye'de 50'ye yakın oteliyle varlık gösteriyor. Şirket, darbe girişimi sonrasında turizm sektörünün olumsuz etkilenmesine karşı Türkiye'de ilk defa bir iletişim kampanyasına başladı. 

6 Eylül'e kadar sürecek kampanyanın hedefi, özellikle Türk ziyaretçilerin şirketin otellerinin yer aldığı yerleri keşfetmesini sağlamak. 


Wyndham Hotel Group, dünyanın en büyük ve en geniş yelpazede faaliyet gösteren otel şirketi. 


Global portföyünde 73 ülkede yaklaşık 8 bin oteli var. Grup çatısı altında, Süper 8, Days Inn, Howard Johnson, TRYP by Wyndham, Ramada Worldwide, Ramada Encore, Microtel Inn & Suites by Wyndham, Hawthorn Suites by Wyndham, Wingate by Wyndham, Travelodge, Knights Inn, Baymont Inn & Suites, Wyndham Garden Hotels, Wyndham Hotels and Resorts, Wyndham Grand ve Dölce Hotels and Resorts olmak üzere 16 marka bulunuyor. 


Türkiye'de ise Wyndham Grand,...