15 / 05 / 2024

Y kuşağına uygun ofis tasarımı

Y kuşağına uygun ofis tasarımı

Bakırküre Architects, son zamanlarda Maslak'ta cephesi ve formu ile göze çarpan Deloitte'un Genel Müdürlük ofisini tasarladı. Projede Kale Grubu'nun ürünleri kullanılırken, günümüz teknolojik olanakları sağlandı.

Avrupa'daki konut krizi Z kuşağını endişelendiriyor! Ev fiyatları yüzde 47 kiralar yüzde 18 arttı!

Avrupa'da yaşanan konut krizi Yunanistan'dan Almanya'ya, Hollanda'dan Portekiz'e, Fransa’dan Britanya'ya kadar ciddi bir şekilde hissediliyor. Konut fiyatları ve kiralar yükselirken, yaşanan durum da Z kuşağını endişelendiriyor.

Y Kuşağı’na kötü haber geldi: Boomerların evleri, Z Kuşağı’nın olacak!

Mary K. JACOB New York Post yazarı kaleme aldığı yazısında Y Kuşağı’na kötü haber vererek, Boomerların konutlarının Z Kuşağı’nın olacağını belirtti. işte o yazı...

Prof. Dr. Naci Görür'den Adıyaman depremi açıklaması! Artçı bir deprem! Çok yakınında...

Prof. Dr. Naci Görür Adıyaman'da 4 büyüklüğündeki depremin ardından ilk açıklamayı yaptı. Görür, Doğu Anadolu Fayı ve Bitlis-Zagros Bindirme kuşağına dikkat çekti.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki fahiş artış Z kuşağını da vurdu: Ev alamıyorlar, kiraya çıkamıyorlar!

Fahiş oranlarda artan kiralık ve satılık konut fiyatlarının yanı sıra, yüksek faiz oranları ve enflasyon genç yetişkinlerin aile evinden ayrılmasını engelliyor. Z kuşağı ev alamıyor, kiraya da çıkamıyor. 

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Y kuşağı konut sektörünün kurtarıcısı oldu! Sektörün çöküşünü Y kuşağı engelledi!

ABD konut piyasası Fed’in faiz artırımıyla beraber sıcaklığını kaybetti. Uzun zamandır zorda olan konut piyasasında bir çöküş yaşanmamasının ise Y kuşağı nedeniyle olduğu iddia ediliyor.

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı geldi. İşte ayrıntılar ve o açıklama...

Doların 3 gün sonra ne kadar olacağı belli oldu! Ekonomist Selçuk Geçer yürekleri ağza getiren o açıklamayı yaptı!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 3 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı. Açıklamayı gören yatırımcıların yürekleri ağzına geldi. İşte o dolar açıklaması...

Acı pul bibere yüzde yüzü aşan zam geldi! Asgari ücrete gelen ek zam adeta 'yalan' oldu

Asgari ücrete 1 Temmuz'da açıklanan yüzde 30 zam daha ay sonu gremeden erimeye başladı. Yumurta fiyatlarına gelen zamlardan sonra şimdi de acı pul bibere yüz yüzü aşan zamlar geldi. Reyonlarda kilogramı ortalama 30 liraya satıaln ürünün yeni fiyatı görenleri hayrete düşürdü.

G7'den kripto paralara yönelik açıklama!

G7 maliye bakanları ve merkez bankası başkanları, merkez bankası dijital para birimlerinin merkez bankalarının parasal ve finansal istikrarına yönelik açıklamada bulundu.

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. işlemleri piyasa koşullarına uygun bulundu!

Akiş GYO'nun AKYAŞAM A.Ş. ile yapılan işlemlerin koşulları, fiyat belirleme yöntemi ve bu yöntemin seçilmesindeki gerekçeler açıklanarak, işlemlerin piyasa koşulları karşısındaki durumu hakkında bilgi sunulmuş ve işlemlerin piyasa koşullarına uygun olduğu değerlendirildi.

Y kuşağına uygun ofis tasarımı Haberi

Y kuşağına uygun ofis tasarımı

Dünyanın hızla değişmekte olan sahnesinde çağdaş hayatın ihtiyaçlarını karşılayabilecek mekansal çözümler üretmeyi amaçlayan Bakırküre Architects, günümüz koşullarının gelecek yansımasını da projelerinde hissettiriyor. 


İstanbul'un en önemli iş aksı Büyükdere Caddesi üzerinde EAA - Emre Arolat Architects'in projesi olan Maslak No.l ofis yapısı, Deioitte Türkiye Genel Müdürlüğü ofisi olarak kullanılmaya başlandı.Maslak No.l toplam 12 bin 500 metrekare alanda, 11 kata yerleşmiş büyük bir ofis yapısı olma özelliği taşıyor. Binadaki 10 kata ek olarak, 2 bin metrekare alanlı, 1 katında eğitim işlevli Deioitte Learning Center yer alıyor. Ofis katların 8 tanesi operasyonel kat iken, 1 tanesi misafirlerin karşılanacağı resepsiyon ve toplantı - lounge katı, son kat ise hukuk ve şirket vakıf bölümleri katı olarak konumlandırılıyor.

Mutluluk ve konfor ön planda 


Gürhan Bakırküre'nin ofis tasarımı konusundaki...