29 / 07 / 2024

yaban domuzları boğaza nereden geliyor

yaban domuzları boğaza nereden geliyor

İstinye açıklarında görülen, yüzerek geçtiği Karaköy kıyılarında uyuşturularak yakalanan yaban domuzu, Fatih Ormanı'nın derinliklerine bırakıldı. Bu arada bugün Tophane sahilinde bir yaban domuzu daha yakalandı.

Yüksekdağ Çamlıca'da 45 milyon TL'ye 4,5+1! Ekim'de teslim!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen  Yüksekdağ Çamlıca'da fiyatlar 45 milyon TL'den başlıyor. Projenin teslimlerinin bu yılın Ekim ayında yapılması planlanıyor. 

Boğaz manzaralı apartman hissesi satılacak! İşte parmak ısırtan o rakam

İstanbul Kuzguncuk'ta boğaza nazır toplamda 850 metrekare alanı bulunan apartmanın dörtte bir hissesi 68 milyon lira muhammen bedelle satışa çıkarılıyor.

Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor! Yeni proje!

İstanbul’un en eski semtlerinden boğaza komşu Çamlıca’da hayata geçirilen Yüksekdağ Çamlıca ön talep topluyor...

Kanal İstanbul hem ekonomik hem çevreci bir proje!

Bakan Soylu, "Kanal İstanbul, hem ekonomik bir projedir hem çevreci bir projedir. Orası tam anlamıyla Boğaza alternatif olabilecek, Boğazı koruyabilecek bir proje. Orada 500 bin kişilik güzel bir çevre ve şehircilik mimarisi olacak" diye konuştu...

Her AVM’de 10 mağaza boş!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel yaptığı açıklamada, "Şu anda Türkiye’de 420’yi aşkın AVM var. Her AVM’de 10 mağaza boş, bu da 4 bin mağaza ediyor." dedi.

Ersa Yapı konkordato talep etti!

Mali anlamda dar boğaza düşen Ersa Yapı konkordato talep etti. Mahkeme şirket hakkında 5 Kasım 2018 tarihinden başlamak üzere 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verdi...

Roma bir kez daha çöküyor!

Dolup taşan çöp bidonlarının etrafını saran fareler, dev martılar ve hatta yaban domuzları, durağa ne zaman uğrayacağı belli olmayan, gelse de artık sıklıkla yolda kalan belediye otobüsleri ve daha onlarca neden Roma'nın bir kez daha çöktüğünü gözler önüne seriyor...

İşte Siren Ertan'ın Bebek'teki yalı dairesi!

Bebek'te boğaza nazır bir yalı dairesinde yaşayan modacı Siren Ertan, evin dekorasyonu için mimar dostları Hakan Helvacıoğlu ve Ülkem Güçsav’dan yardım almış.

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'na 56 milyon TL'ye ev satın aldı!

Acun Ilıcalı müstakbel eşi Şeyma Subaşı'na Kuruçeşme'de 56 milyon TL değerinde boğaza nazır ev satın aldı. Çift Eylül ayında dünya evine girecek.

Gözde caddelerde boş mağaza sayısı artıyor!

Ünlü alışveriş caddelerinde mağazalar tek tek kapanıyor. Bağdat Caddesi’nde geçen yıl dolu olan 77 mağaza bu yıl boş. Dolu mağaza sayısında İstiklal Caddesi’nde 29, Nişantaşı’nda 21 azalma var.

Garipçe Köyü'nde ev fiyatları uçtu!

'Üçüncü Köprü’nün ayaklarının yükseldiği Garipçe Köyü'nde ev fiyatları adeta uçtu. Milyonlar konuşuluyor. Köyde öyle bir ev var ki; boğaza konmuş kartal yuvası gibi göz alıyor.

İdris Güllüce: 3 katlı tünel projesinin ÇED raporunu hallettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, boğaza yapılacak 3 katlı geçiş tüneliyle ilgili, "3 katlı tünelin dün ÇED Raporu’nu hallettik. 1-2 güne imzalıyorum" dedi.

3 Katlı Geçiş Tüneli'nin ÇED raporu imzalanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, boğaza yapılacak 3 katlı geçiş tüneliyle ilgili, "3 katlı tünelin dün ÇED Raporu’nu hallettik. 1-2 güne imzalıyorum" dedi.

yaban domuzları boğaza nereden geliyor Haberi

yaban domuzları boğaza nereden geliyor

İstinye açıklarında görülen ve yüzerek geçtiği Karaköy kıyılarında uyuşturularak yakalanan yaban domuzu, Fatih Ormanı'nda doğaya salındı. Tophane rıhtımı yakınlarında yüzerken görülen yaban domuzu da ekipler tarafından karaya çıkarıldı. Böylece son 10 günde Boğaz'da 3 tane yaban domuzu yakalanmış oldu.



İstanbul Boğazı İstinye açıklarında cuma akşamı görülen domuz nedeniyle sahil güvenlik ekipleri seferber oldu. Ekipler arama çalışmalarını sürdürürken Eminönü'ne kadar yüzerek geçtiği tahmin edilen hayvan, Karaköy açıklarında Büyükşehir Belediyesi ve Orman Su İşleri Bölge Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. 


Veteriner tarafından yapılan muayenede herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığı belirlenen hayvan, Fatih Ormanı'nın derinliklerine bırakıldı. 


Orman ve Su İşleri Bakanlığı 1. Bölge Müdürlüğü İstanbul Şube Müdürü Nevzat Alğan, yakalanan yaban domuzunun Bebek'te yakalanan yavru domuzdan biraz daha gelişkin olduğunu kaydederek, "Muhtemelen bu da çakal, kurt gibi...