12 / 05 / 2024

Yahyalıya hastane

Yahyalıya hastane

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, kente yapılacak olan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. Öztürk, Yahyalı'ya 100 yataklı hastane müjdesi verdi. 

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

İŞKUR açıkladı! Hastane ve sağlık kurumlarına kadın erkek personel alınacak...

Hastane personel alımlarına hakkında yapılan açıklama kapsamında, aktarılan son habere göre İŞKUR üzerinden hastane personeli alımı başladığı açıklandı. Buna göre, hastane ve sağlık kurumlarına 18-57 yaş arası kadın erkek personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar...

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

İŞKUR açıkladı! Hastane personel alımı başladı...

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yapılan açıklama kapsamında, hastanelerde 18-58 yaş arası çalışacak hastane personeli alımı başvuruları başladığı İŞKUR tarafından açıklandı. İşte haberin merak edilen detayları...

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacak! İşte hastane online iş başvuru ekranı!

81 ilde 18 yaş üstü yüzlerce personel alımı yapılacağı belirtildi.   İşte hastane online iş başvuru ekranı...

Hastane inşaatlarında maliyetler 8 katına kadar çıktı!

Son dönemlerde yapımına başlanan hastaneler için devamlı yeni ikmal ihaleleri yapıldı ve bu nedenle, hastanelerin astarı yüzünden pahalıya geldi. Hastane inşaatları için tahmin edilen maliyet 3’e, 5’e hatta 8’e katlandı.

Arnavutköy Hastane Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Hastane Mahallesi, 5006 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

AVM'ler hastane ya da yatay otele dönüşecek!

Koronavirüs süreciyle beraber birçok sektör yatırımlarını dönüştürmek zorunda kaldı. Özellikle bu dönemde iş yapamayan AVM'lerin hastane ya da yatay otele dönüşmesi için çalışmalara başlandı.

Bayrampaşa'ya 400 yataklı hastane müjdesi!

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ilçeye 400 yataklı hastane inşa edileceğini açıkladı. 

Fahrettin Koca: Lefkoşa'ya 500 yataklı hastane inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Malatya'ya 300 yataklı yeni hastane!

Malatya’nın Battalgazi Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleştirildi. 300 yataklı hastane 136 milyon liraya mal olacak.

Yahyalıya hastane Haberi

Yahyalıya hastane

Kente yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgiler veren  Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Yahyalı'ya 100 yataklı hastane müjdesi verdi. Öztürk, 2017 yılında yaklaşık 100 milyonluk bir yatırımı ilçeye getirdiklerini de sözlerine ekledi. 

Sağlık alanında yatırımları hızlandıracağını aktaran Öztürk, kente 100 yataklı bir hastane kazandıracaklarının altını çizdi.  Öztürk, Mayıs ayı içerisinde temel atmayı planladıklarını da aktardı. 

İlçedeki eğitim konusuna da değinen Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, 2018-2019 yılında meslek yüksekokulunun açılacağını da vurguladı. 

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, 2017 yılı içerisinde ilçeye 100 milyon TL’lik yatırımın olduğunu söylerek sözlerini...