27 / 05 / 2024

Yakup Eyüpoğlu istiklal caddesi açıklaması

Yakup Eyüpoğlu istiklal caddesi açıklaması

Beyoğlu İşadamları Grubu üyesi Eyüpoğlu, İstiklal Caddesi'nde işletmelerin kapandığı ve caddede eski hareketliliğinin yaşanmadığına ilişkin haberlerle ilgili, "İstiklal Caddesi görüldüğü gibi son derece canlıdır.'' dedi.

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Plec Mühendislik Danışmanlık Çözümleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Özgür Cihan Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Beyoğlu İstiklal Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, İstiklal Mahallesi, 1644 ada, 13 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Okty İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okty İnşaat Makina Metal Hırdavat Plastik Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oktay Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Gaziantep Şahinbey için son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Gaziantep Şahinbey ilçesi Bey ve Eyüpoğlu mahalleleri sınırları içerisinde yer alan bölge yenileme alanı ilan edildi. Söz konusu karar bugünkü 31856 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Bme Eyüboğlu Enerji Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Bahadır Eyüboğlu ve Murat Humartaş ortaklığında kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Hib360 Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hib360 Gayrimenkul Geliştirme Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Eyüpoğlu ve Mustafa Davut Öğüt tarafından kuruldu.

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB'den alınmasına tepki!

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB'den alınmasına İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün tepki gösterdi. Konuya ilişkin, Çevre hukuku alanında çalışan Avukat Yakup Okumuşoğlu ve TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Esin Köymen de konuştu.

Kira sorunu çözülüyor mu?

Bursadabugün köşe yazarlarından Feridun Eyüpoğlu bugünkü köşe yazısında kira sorunlarını kaleme aldı. 

Eyüboğlu ailesi miras kavgasında tasfiye kararı!

Demir çelik sektörünün önemli ailelerinden biri olan Eyüboğlu Ailesi miras kavgası nedeniyle yok olma eşiğine geldi. Mahkeme aileye ait olan EPAŞ Endüstri Mamulleri AŞ’nin tasfiyesi karar verdi. Tasfiye edilen şirkette neredeyse 200'e yakın gayrimenkul yer alıyordu.

Tiny Life Resort Karavan Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiny Life Resort Karavan Turizm İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Biber Eyüboğlu tarafından kuruldu.

Mayar Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mayar Konaklama Hizmetleri Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Eyüp Eyüpoğlu tarafından kuruldu.

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

Yakup Eyüpoğlu istiklal caddesi açıklaması Haberi

Yakup Eyüpoğlu istiklal caddesi açıklaması

Beyoğlu İşadamları Grubu üyesi Yakup Eyüpoğlu, İstiklal Caddesi'nde işletmelerin kapandığı ve caddede eski hareketliliğinin yaşanmadığına ilişkin haberlerle ilgili, "İstiklal Caddesi görüldüğü gibi son derece canlıdır. Bu kadar yanlış haber olmayı içimize sindiremiyoruz.'' dedi.


Eyüpoğlu, sözü edilen haberlerin Beyoğlu esnafını üzdüğünü ifade ederek, şunları kaydetti:


"Kapandığı söylenen 37 dükkanın 30'uyla ilgili bilgi yanlıştır. Ya ekonomik ömrünü doldurmuş dükkanlar kapanmış yerine dünya markası gelmiş, yeni dükkan açmıştır ya da tadilat için boşaltmış, başka binaya geçmiştir. Ama bu yanlış lanse edilmektedir. İstiklal Caddesi görüldüğü gibi son derece canlıdır. Bu kadar yanlış haber olmayı içimize sindiremiyoruz.''


Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği Başkanı Hışım da İstiklal Caddesi'ni günde 3 milyon kişinin gezdiğini belirterek, ''Son zamanlarda çıkan haber gerçeği yansıtmıyor. İstiklal Caddesi'nin potansiyeli kültür sanat, alışveriş merkeziyle bir...