27 / 04 / 2024

Yalçınlar Grup basın toplantısı ne zaman

Yalçınlar Grup basın toplantısı ne zaman

Yalçınlar Group, GölMahal Villaları’ndan sonra aynı bölgede BatıMahal de hayata geçti. Önümüzdeki dönemde de inşaat sektöründe emin adımlarla ilerlemeye, kaliteli projeleri tüketicilerle buluşturmaya devam edecek.

Vesen Yapı basın toplantısı yarın!

İstanbul Tuzla'da Mercan Tuzla Vesen Yalıları'nı inşa eden Vesen Yapı proje detaylarını ve hedeflerini açıklayacağı basın toplantısını yarın gerçekleştirecek.

Kuzey Marmara İleri Teknoloji Sanayi Bölgesi basın toplantısı 31 Mart'ta!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal’ın da içinde olduğu iş dünyası temsilcilerinin hayata geçireceği yeni yatırımlar 31 Mart 2022 tarihinde gerçekleştireceği basın toplantısında duyurulacak.

Yalçınay Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yalçınay Grup İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Yalçınlar Mimarlık ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınlar Mimarlık ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Burhan Yalçın tarafından kuruldu.

EYG Grup basın toplantısı 2 Şubat'ta!

EYG Grup, Evdekifirsat.com’un fark yaratacak yeni projesini paylaşmak üzere 2 Şubat Perşembe günü EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in katılımıyla toplantı düzenleyecek.

Basın Ekspres G Tower fiyat listesi 2016!

Mar Yapı ve Divan Grup tarafından hayata geçirilen Güneşli G Tower projesinde 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. İşte Basın Ekspres G Tower fiyat listesi 2016...

Yalçınlar Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalçınlar Cephe Sistemleri Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Osman Yalçın imzasıyla kuruldu.

Divan Residence at G Tower basın toplantısı 30 Kasım'da!

Divan Grup tarafından İstanbul’un yükselen lokasyonu Güneşli’de inşa edilecek olan Divan Residence at G Tower'ın basın toplantısı 30 Kasım'da basına lanse edilecek.

Fuzul Grup basın toplantısı ertelendi!

Yarın Shangri La Bosphorus Beşiktaş’ta gerçekleşecek Fuzul Grup basın daveti, Gaziantep’te gerçekleşen terör saldırısından dolayı ileri bir tarihe ertelendi.

Fuzul Grup basın toplantısı 23 Ağustos'ta!

Fuzul Grup'un Türkiye'de en çok değerlenen ikinci ilçesi Gaziosmanpaşa'da 350 milyon TL'lik ilk kentsel dönüşüm yatırımını, Başakşehir'de yabancı ortaklı 1.4 milyarlık dev projesinin ve grubun yeni yatırımlarının, kentsel dönüşüm projelerinin anlatılacağı basın buluşması 23 Ağustos'ta.

EYG Grup basın toplantısı 27 Nisan'da!

EYG Grup, 27 Nisan 2016 Çarşamba günü Çırağan Sarayı'nda Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve EYG Grup İcra Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik’in katılımıyla bir basın toplantısı düzenleyecek.

Yalçınlar Batı Mahal'de 3 ayrı yöne kardeş proje geliyor!

Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Pelikan Hill proje alanında Göl Mahal ve Batı Mahal projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group’un Başkanı Hakan Yalçın, yeni projelerini açıkladı: Batı Mahal’in doğusu, kuzeyi ve güneyi de yolda…

AB Grup'un Basın Ekspres projesi 1.600 daireden oluşacak!

Muhsin Bayrak Basın Ekspress’teki Bayrak Towers projesi. Bizim Basın Ekspress’teki projemizin büyüklüğü 74 dönüm. 1 milyar liranın üzerinde yatırım rakamı var. Newyork’ta Türk mimarlara çizdirdik projeyi. 1.600 daire olacak. " dedi.

Yalçınlar Grup basın toplantısı ne zaman Haberi

Yalçınlar Grup basın toplantısı ne zaman

Yalçınlar Group olarak Büyükçekmece Gölü kıyısında hayata geçirilen ve pek çok özelliğiyle Türkiye’nin gerçek anlamda ilk hibrit projesi olan GölMahal Villaları’ndan sonra aynı bölgede BatıMahal de hayata geçti.  Önümüzdeki dönemde de Yalçınlar Grup inşaat sektöründe emin adımlarla ilerlemeye, kaliteli projeleri tüketicilerle buluşturmaya devam edecek. 


27 Mayıs Çarşamba günü Conrad Otel’de gerçekleştirilecek toplantıda Yalçınlar Group'un sektöre girdiği günden bugüne kadar yaptıkları, bundan sonraki yatırım ve proje hedeflerimiz, başından beri çok inandığı Büyükçekmece Bölgesi’nin mega projelerle birlikte nasıl bir gelişim göstereceği, bölge bir villa kent olacak mı, bölgedeki konut satış hızı, bölgedeki min. ve max. metrekare fiyatları,  çok tartışılan brüt ve net m2 hesaplamalarının villa projelerindeki önemi ve nasıl hesaplanması gerektiği, yatırımcılar neden Büyükçekmece’ye gelmeli, yabancı yatırımcıların bölgeye ilgisi, tüketicilerin villa projelerinden...