29 / 04 / 2024

yalı arsaları ne kadar

yalı arsaları ne kadar

1943 yılında Kadıköy Kızıltoprak'ta 755 metrekare yalı arsası 12 bin liraya satılacakmış. Metrekaresi 16 liraya satılacak olan yalı arsasını 1943 yılında 364 tane altın parasına almak mümkünmüş.

1941 yılında Vaniköy'de yalı arsası sekiz yıl taksitle bin 500 liraya satılacakmış!

1941 yılında Emniyet Sandığı tarafından verilen ilanda Boğaziçi'nin Anadolu yakasında Çengelköy ile Kandilli arasında yer alan Vaniköy'de yalı arsası bin 500 liraya, sekiz yıl taksitle satılacakmış.

Herkes merak ediyordu, TOKİ’den açıklama geldi: İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ‘İlk Evim Arsa’ ve ‘İlk İş Yerim’ kampanyası için başvurular 10 Ekim - 7 Kasım tarihleri arasında kabul edilmişti. Peki İstanbul'daki İlk Evim Arsaları ne zaman teslim edilecek? İşte yüz binlerce kişinin merak ettiği o sorunun yanıtı...

Bauhaus inşaat yalıtım malzemeleri ne kadar? 24 Ocak 2023 fiyat listesi…

İnşaat ve ev malzemeleri satan Bauhaus yalıtım malzemeleri de satıyor. Bauhaus’ta yalıtım malzemeleri ne kadar? İşte 24 Ocak 2023 fiyat listesi….

Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Balmumcu Mahallesi'nde Şirketimizin mülkiyetinde yer alan 5 adet parsele ilişkin 27 Eylül 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Özak GYO Beşiktaş Arsalarının değeri ne kadar? 

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Torunlar GYO'nun Antalya Arsalar'ı değeri ne kadar?

Torunlar GYO, Antalya Arsalar'ın gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Kiler GYO Beylikdüzü arsalarının değeri ne kadar oldu?

Kiler GYO'nun Beylikdüzü arsaları, İstanbul ili, Beylikdüzü ilçesi, Kavalı Mahallesi, Ada Çiftliği Mevkii, 183 ada 1 parsel ve 184 ada 1 parselde yer alıyor. Peki bu arsaların 2021 yılsonu değeri ne oldu?

Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri ne kadar? 

Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Sarıyer'deki arsalarının  değerleme raporu...

Yalı satışlarında patlama!

Gayrimenkul gelirlerinde yaşanan TL'ye dönme şartı ve bu sene başında yürürlüğe alınan değerli konut vergisi, yalılarda kiralama ve satın almaları artırdı. Peki yalı fiyatları ne kadar?

Kartal'da kültür merkezi ve aşevi için ilk kazma vuruldu!

Kartal Belediyesi tarafından Yalı Mahallesi'ne inşa edilecek Yalı, Yunus ve Topselvi Kültür Merkezi Projesi" ile Esentepe Mahallesi'nde kurulacak "Aşevi ve Gıda Bankası Projesi" için ilk kazma vuruldu.

Gölcük Yalı Evleri'ne ödül!

Gölcük Belediyesi üyesi olduğu Tarihi Kentler Birliği´nden "Uygulama Dalında Başarı Ödülü" aldı.

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na ne olacak?

İstanbul Boğazı'nda bir tanker geçtiğimiz hafta Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpmış ve büyük hasar vermişti. İstanbul 6 numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü ekipleri yalı için rapor hazırladı. Peki Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na ne olacak?

TOKİ'den 228.2 milyon TL'lik arsa satışı!

TOKİ'nin 18 ilde satışa çıkardığı 726 milyon 395 bin 734 TL muhammen bedelli 139 arsadan 55 tanesi 228 milyon 252 bin TL'ye satıldı. Peki kalan arsalar ne olacak?

Nef Yalıkavak ne zaman teslim?

Nef Yalıkavak projesi Timur Gayrimenkul tarafından Muğla Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirildi. Projede daireler, mağazalar ve otel alanı yer alacak...

yalı arsaları ne kadar Haberi

yalı arsaları ne kadar

12 BİN LİRAYA - Acele satılık 755 metre murabbaı yalı arsası, Kızıltoprak'ta deniz kenarındadır. Dördüncü Vakıf Han ikinci kat telefon 24456'dan Rüştü Çelebi'yi isteyiniz.


SATILIK - Yeşilköy'de, denize nazır 8 odalı, 2 büyük hollü, banyo odaları, çamaşırhaneli, bahçeli büyük bir ev Yeşilköy'de 81 noya müracaat.  


(1943 yılında Reşat Altın 33 liraymış.)


Akşam Gazetesi Gazetesi 6 Temmuz 1943



Abdullah Kutalmış...