01 / 05 / 2024

yalıkavak gökçebel özelleştirme ihalesi 2014

yalıkavak gökçebel özelleştirme ihalesi 2014

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Bodrum Gökçebel Köyü'nde yer alan 63 bin 404 metrekarelik Yat Limanı imarlı arsanın işletme hakkı verilmesi özelleştiriliyor. 5 milyon TL geçici teminat bedeli ile yapılacak olan ihaleye teklifler 22

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli ve büyük rezidanslara geçiyor!

İstanbul’da beklenen büyük deprem Boğaziçi İmar Kanunu’na tabi bölgelerde yer alan konutların sahiplerini de korkuttu. Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli dairelere geçiyor! 

İstanbul, İzmir ve Kütahya'da 7 gayrimenkul satılıyor! Özelleştirme İdaresi Başkanlığı resmen duyurdu!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı İstanbul, İzmir ve Kütahya illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satılıyor. İşte fiyat ve büyüklükleri...

Velux Yalıkavak görücüye çıktı! İlk teslim 2023! İşte projenin tüm detayları...

Bodrum’da, 18 rezidans ve 65 özel villadan oluşan Velux Yalıkavak’ın projesi düzenlenen lasmanla görücüye çıktı. İşte Velux Yalıkavak projesine ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Özelleştirme ihalesinde 4 gayrimenkule gelen teklif dudak uçuklattı!

Ankara ve İzmir'de yer alan toplamda 4 taşınmazın özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesinde 360,1 milyon TL'lik teklif yapıldı. İşte kalem kalem o teklifler

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

Üç ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı Edirne ili, Manisa ili ve Samsun ilinde bulunan gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

Ankara'da taşınmazın özelleştirme ihalesi için görüşmeler yapıldı! 

Ankara'da bir taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai görüşmeler yapıldı. 

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası'ndan özelleştirme kararları için dava!

Geçtiğimiz günlerde TCDD Fenerbahçe Eğitim ve Dinlenme Tesisleri için özelleştirme kararı çıkmıştı. Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, kararın iptali için dava açıyor.

Ege ve Akdeniz sahillerindeki araziler için özelleştirme kararı!

Birçoğu Ege ve Akdeniz sahillerinde bulunan 18 eğitim kampı ve sosyal tesislerine yönelik özelleştirme kararı alındı. Marmaris, Kuşadası, Seferihisar, Manavgat, Didim, Gökçeada ve Beşiktaş Boğaz'da bulunan arsalarda inşaat yapılabilecek. 

Bodrum Yalıkavak'taki arazinin imar planı değiştirildi!

Türkiye'de yer alan araziler bir bir özelleştiriliyor ve imara açılıyor. Sözcü'de yer alan habere göre; bugün, Bodrum Yalıkavak'ta yer alan büyüleyici bir manzarası bulunan arazinin de imara açıldığı belirtildi. 

Aziz Yıldırım, Bodrum Yalıkavak’taki evini kızlarına bıraktı!

Şampiyonluğu kılpayı kaçıran Fenerbahçe Spor Kulübü’nün eski başkanları arasında yer alan Aziz Yıldırım, gözde tatil beldesi Bodrum Yalıkavak’ta bulunan evini kızlarına bıraktı.

yalıkavak gökçebel özelleştirme ihalesi 2014 Haberi

yalıkavak gökçebel özelleştirme ihalesi 2014

TAŞINMAZ “SATIŞ” VE “İŞLETME HAKKI VERİLMESİ” YÖNTEMLERİYLE ÖZELLEŞTİRİLECEKTİR


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:


4046 sayılı Kanun hükümleri kapsamında Özelleştirme İdaresi Başkanlığınca (İdare) tablodaki taşınmaz “satış” ve “işletme hakkı verilmesi” yöntemleriyle özelleştirilecektir.


İhale Konusu Varlık : Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gökçebel köyü; 940, 941, 943, 947 ve 948 parsel numaralı toplam 332.127,93 m2 yüzölçümlü arsanın satışı, Yat Limanı imarlı 942 parsel numaralı 63.404,96 m2 yüzölçümlü arsa ile ön kısmında bulunan Devletin hüküm ve tasarrufu altındaki deniz yüzeyi, kıyı, dolgu ve mendirek alanının işletme hakkının verilmesi.


Geçici Teminat Bedeli (TL) : 5 milyon TL


İhale Şartnamesi ve Tanıtım Döküman Bedeli (TL): 15 bin TL


Son Teklif Verme Tarihi : 22 Aralık 2014


1 - İhale, pazarlık usulü ile gerçekleştirilecektir. İhale Komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihale, pazarlık görüşmesine devam edilen...