02 / 05 / 2024

Yalnızçam Uğurludag Kayak Merkezi

Yalnızçam Uğurludag Kayak Merkezi

Ardahan'a 13 kilometre uzaklıkta çam ağaçları ile kaplı Yalnızçam Uğurludag Kayak Merkezi, turistik otel telesiyej hatları otopark ve yollar ile büyüyen bir yatırım haline geldi...

Bakan Kacır açıkladı! Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmıyoruz!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, deprem bölgesindeki vatandaşları yalnız bırakmadıklarını ve asla da bırakmayacaklarını söyleyerek, "Her türlü desteği sağlayarak vatandaşlarımızın umutlarını yeniden yeşertmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Kentsel dönüşümde yapılan yeni binalar da depreme dayanıksız çıktı! 

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binaların yerine yapılan yeni yapı, inşaat halindeyken hak sahiplerinin şikayeti üzerine yapılan incelemeler sonucu depreme dayanıksız olduğu tespit edildi.

TÜİK açıkladı! Türkiye'de yalnız yaşayanların sayısı 10 yılda arttı! 

Türkiye'de yalnız başına yaşayanların sayısının 2021 yılına göre artış gösterdiği açıklandı. TÜİK tarafından yapılan açıklamada tek kişilik hane halkı sayısı 2023'te yaklaşık 5,2 milyon olarak gerçekleşti. 

Ekonomist Mert Başaran kız çocuğu olanlara seslendi: 2 kat fazla biriktirin!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken, Ekonomist Mert Başaran, kız çocuğu olanlara seslenerek, "2 kat fazla biriktirin" dedi. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Uğur UES 273 D2K 204 litre buzdolabı fiyatında büyük sürpriz! Buzdolabı almak isteyenler hemen baksın!

Buzdolabı konusunda adından sıkça söz ettiren Uğur, son teknolojik özelliklerle donatılmış bir buzdolabı üretti. Uğur, UES 273 D2K 204 litre buzdolabını uygun fiyat fırsatıyla satışa sundu.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Sıla Türkoğlu'nun reklam yüzü olduğu Pure Beauty BB & CC Kremlerin fiyatları ne kadar?

Genç oyuncu Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı olmaktadır. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Doların 2 hafta sonra geleceği rakamı işte bu! Jet hızıyla uçacak

Dolar satın alan vatandaşlar dolar fiyatlarının önümüzdeki haftalarda hangi seviyeye yerleşeceğini çok merak ediyor. Dolar fiyatları hakkında önemli bir tahminde bulunuldu. Gelin tahmine birlikte göz atalım...

Altın fiyatlarında resmen tarih verildi! Altın fiyatları o tarihte kanatsız şekilde uçacak

Altına henüz yatırım yapmayan vatandaşlar altın fiyatlarında ne olacağını merak ediyor. Analistlerin hemen hemen hepsinin altın fiyatları için ortak olarak düşündükleri bir tarih mevcut.

Depremzede 10 ildeki üzücü gerçek! En az deprem sigortası hangi şehirde çıktı?

Geçtiğimiz pazartesi günü yaşanan büyük deprem felaketinin ardından, üzücü bir gerçek daha ortaya çıktı. Depremin vurduğu illerdeki binaların yarısından fazlasının sigortasız olduğu belirlenirken, deprem sigortasının en az olduğu il ise bakın hangisi çıktı?..

Bu fiyata kaçmaz! Sunny Blender Setleri yüzünüzü güldürecek! 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mutfaktaki en yakın çalışma arkadaşımız olan blenderler, acil durumlarda bizi asla yalnız bırakmayan en büyük yardımcımız. Yemeklerin görüntüsüne şıklık, tatlarına lezzet katan Sunny Blender Setleri kaç liraya satılıyor? İşte detaylar...

Duayen bankacıdan bankalar için endişe veren uyarı

"Bankaların durumu pek parlak değil henüz kendileri de farkında değil" diyen eski Yapı Kredi Bankası Genel Müdürü Burhan Karaçam, şu anki ekonomi politikasının sürdürülmesi halinde çok daha ağır sonuçların olacağını söyledi.

Yalnızçam Uğurludag Kayak Merkezi Haberi

Yalnızçam Uğurludag Kayak Merkezi

Ardahan'a 13 kilometre uzaklıkta çam ağaçları ile kaplı Yalnızçam Uğurludag Kayak Merkezi, turistik  otel telesiyej hatları otopark ve yollar ile büyüyen bir yatırım haline geldi.Bölgelerin kalkınmasında önemli rol oynayan kış turizmi anlamında büyük potansiyele sahip olan Ardahan'da Yalnızsam Kayak Merkezi, yapılan yatırımların sonucu olarak kayakseverlerin tercihleri arasındaki yerini aldı. 


Ayrıntılı...