07 / 07 / 2024

Yalova 2023 ağaç dikimi

Yalova 2023 ağaç dikimi

Yalova’da CHP’li belediye tarafından Köprülü Kavşak Projesi nedeniyle toplam 158 ağacın kesilmesine tepki olarak Ak Partili 9 belde ve ilçe belediye başkanı 2023 çınar ağacı dikme kararı aldı.

TOKİ Odunpazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 2023 açıklandı mı? 

TOKİ Eskişehir Odunpazarı kura sonuçları projeye başvuru yapan vatandaşlar tarafından merakla bekleniyor. Peki TOKİ Eskişehir Odunpazarı kura sonuçları 2023 açıklandı mı? 

Ukrayna Rusya Savaşı konutta dengeleri bozdu! Türkiye'de yabancıya konut satışları sert düştü!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, 2023 Ağustos'ta yabancıya konut satışının önceki yıla göre azaldığını, Ukrayna savaşı sonrası patlayan Rus talebinin soğumasının düşüşte etkili olduğunu açıkladı.

Konut fiyatları yüzde 90,3 arttı! İstanbul'da ortalama fiyatlar ilk kez 4 milyon TL'yi geçti!

TCMB tarafından açıklanan verilere göre, ortalama konut fiyatları 2023 Ağustos'ta yıllık bazda yüzde 90,3 artış gösterdi. Aktarılan detaylara göre, mega kent İstanbul'da ise ortalama fiyatlar ilk defa 4 milyon TL'yi aştı.

TOKİ Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 717 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yalova 2023 projesi için yeni tarih açıklandı. TOKİ'nin 717 konutluk yeni projesi merkez ilçesinde yükselecek.

Açık Öğretim Lisesi ek sınavlar ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı, AÖL ek sınavlarını 7-8-9 Ekim 2023'te çevrimiçi platformda gerçekleştireceğini duyurdu. Mezuniyeti göz önünde bulunduran öğrenciler için bu tarihler, eğitim yolculuklarında önemli bir aşama olarak öne çıkıyor. İşte 2023 AÖL sınavlarına dair tüm detaylar...

Togg eylül ayında vites büyüttü

2023 Ağustos ayında bin dokuz yüz altmış beş adet T10X'i kullanıcılarla buluşturan elektrikli otomobil markası Togg, eylülde iki bin iki yüz dört adetlik teslimat sayısına ulaştı.

8 ayda 13 bin 792 şirket kepenk indirdi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği verilerine göre, 2023 Ağustos'ta 1784 şirket kapandı ve böylece yılın ilk 8 ayında kapanan toplam şirket sayısı 13 bin 792 oldu. Kapanan işletmelerin 642'si toptan ve perakende ticaret, 251'i inşaat, 168'i imalat sektöründe faaliyet gösteriyordu.

Altın yatırımcıları dikkat! İslam Memiş'ten gelen eylül öngörüsüne göre altın ve gümüş piyasasında neler bekleniyor?

Altınla ilgili son gelişmeler 2023 Ağustos'un son haftası itibariyle devam ediyor. Vatandaşlar bu yatırım piyasasındaki durumları ilgi ile takip ediyor. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın yatırımı olan vatandaşlar hakkında uyarı niteliğinde bir görüşünü paylaştı.

Jaguar E-Pace fiyatları ne kadar? 24 Ağustos 2023 Jaguar E‑PACE fiyat listesi...

Jaguar'ın ilk kompakt SUV'si Jaguar E-PACE, 2023 Ağustos fiyatları açıklandı. Jaguar E-PACE'in fiyatı ne kadar? Jaguar E-PACE'in fiyatı kaç TL? 24 Ağustos 2023 Jaguar E‑PACE fiyat listesi...

Mercedes çıldırdı: Fiyat listesini görenler diyecek söz bulamıyor

Mercedes-Benz E-Serisi fiyat listesini görenler küçük dilini yutuyor. İşte Mercedes-Benz E-Seris 2023 Ağustos güncel fiyat listesi

2023 model hibrit motorlu Toyota 1 milyon 587 bin 400 TL

2023 model Toyota C-HR Hybrid ne kadar oldu? İşte Toyota C-HR Hybrid 2023 Ağustos fiyat listesi...

Sıfır km Mercedes Yeni A-Serisi ne kadar, kaç TL? İşte Ağustos ayı fiyat listesi...

 Mercedes Yeni A-Serisi'nin 2023 Ağustos fiyat listesi belli oldu. İşte detaylar...

2023 Ağustos ayı Aile Destek Programı ödemeleri ne zaman? 2023 Aile Destek ödemesi ne kadar, zamlı mı ödenecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın duyurusuna göre, Aile Destek Programı bir yıl daha sürecek. Ağustos ayı için ödemelerin ne zaman yapılacağına dair son dakika açıklaması, Bakan Göktaş'ın Twitter hesabından geldi. 

Yalova 2023 ağaç dikimi Haberi

Yalova 2023 ağaç dikimi

Yalova’da CHP’li belediye tarafından Köprülü Kavşak Projesi nedeniyle toplam 158 ağacın kesilmesine tepki olarak Ak Partili 9 belde ve ilçe belediye başkanı 2023 çınar ağacı dikme kararı aldı.

Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Altınova’da bir otelde basın toplantısı düzenledi. Ak Partili 9 belediye başkanının hazır bulunduğu toplantıda konuşan Öztabak, her ay rutin olarak düzenledikleri toplantılarının bu kez konusunun, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü tarafından Yalova’da yapılacak olan Köprülü Kavşak Projesi nedeniyle Yalova Belediyesi tarafından 158 ağacın kesilmesi olduğunu söyledi.


‘Arkasında durulması lazım’

Yapım çalışması başlatılacak olan projenin, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulacağını, Yalova Belediyesi’nin ise yer teslimi yapması gerektiğini belirten Ak Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, “Daha önce de belediye ile bu konuda görüşmelerimiz olmuştu. Orada inşaatın yapılacağı...