27 / 04 / 2024

Yalova Arsa İhalesi

Yalova Arsa İhalesi

Yalova’da CHP’li meclis üyesinin, bağış yapılan arsayı eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’e devrettiği iddia edildi.

Yalova'da 15.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Yalova Satış Memurluğu Yalova ili Merkez Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 15 milyon 388 bin 590 TL olarak belirlendi. 

Yalova'da 22.3 milyon TL'ye icradan satılık 8 arsa!

Yalova İli, Merkez İlçesi, Kadıköy Beldesi'nde yer alan 8 adet arsa vasıflı gayrimenkul 22 milyon 303 bin 353 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Yalova'da 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova İli Merkez İlçesi Soğucak Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 3 milyon 540 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için ilk ihale tarihi 7 Mayıs 2018 olarak belirlendi.

TTA Gayrimenkul'ün Yalova arsasına 4.4 milyon TL teklif!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Yalova Samanlı Köyü'ndeki arsayı özelleştiriyor. Gayrimenkule 4 milyon 400 bin TL bedelle en yüksek teklif Hasan Gürses'ten geldi.

Yalova Belediyesi'nden 44.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova İli Merkez İlçe, Bahçelievler Mahallesindeki 37 bin 417,60 metrekare arsayı 44 milyon 901 bin 120 TL'den satışa çıkardı. Satış, 15 Ağustos 2012 Çarşamba günü saat 14:00'de yapılacak

3 ildeki 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ucuz arsa fırsatı açıklandı!

Nevşehir, Şırnak ve Yalova illerinde yer alan 5 adet arsa 9 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Peki arsaların satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

İki ilde 10 adet arsa ve zeytinlik satılıyor! Yatırımcılar dikkat!

Yalova ve Aydın'da yer alan arsa ve zeytinlikler satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 16 Şubat ve 1 Mart'ta yapılacak.

3 ildeki 42 adet arsa satılıyor! Belediyeler fiyatları ve tarihleri açıkladı! 

Kırşehir Mucur, Aydın Didim ve Yalova Çiftlikköy'de yer alan toplam 42 adet arsa satılıyor. Peki hangi ilde arsaların fiyatları ne kadar? İşte ihale tarihleri ve fiyatlar...

Milli Emlak, 2 ildeki 105 adet arsa ve araziyi satıyor! Yüzde 20 indirim fırsatı! 

Milli Emlak, Konya ve Sivas'taki 105 adet arsa ve araziyi peşin ödemelere yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki satışı yapılacak arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Milli Emlak, o ilde KDV'den ve emlak vergisinden muaf arsa satıyor! 

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Delice ilçesi, Aktepe Mahallesinde yer alan arsa KDV'den ve emlak vergisinden muaf olarak satılıyor. Peki arsanın fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman? 

Milli Emlak'tan Yalova'da yüzde 20 indirimle 4 kat imarlı arsa!

Çiftlikköy Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 19 Aralık 2023 tarihinde saat 14.30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Yalova'da konut imarlı arsa!

Çiftlikköy Milli Emlak Şefliği, Yalova Çiftlikköy'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 4 kat konut imarlı olarak belirtildi.

Yalova Belediyesi'nden satılık imarlı arsa! 

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova Kirazlı Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa 5 bin 508 metrekare alana sahip.

Yalova'da 24 taksitle arsa sahibi olabilirsiniz! Megakentin yanı başında son dakika fırsatı!

Yalova Belediye Başkanlığı, Yalova ili, Merkez ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Yalova'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Kadıköy Belediyesi, Yalova'da arsa satacak!

Yalova İli Kadıköy Belediye Başkanlığı, Yalova'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 1 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 18 Ekim'de!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 4 bin 602 metrekare alana sahip.

Yalova'da 6 arsa satılacak! Sakın kaçırmayın!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan altı adet arsayı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 11 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Çiftlikköy Belediyesi'nden Yalova'da arsa fırsatı!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer alan 451,44 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa Sahil Mahallesi'nde yer alıyor.

Yalova Arsa İhalesi Haberi

Yalova Arsa İhalesi

Yalova'da bağış yapılan arsa için usulsüzlük iddiası ortaya atıldı. Sabah'tan Muhammed Uzun'un haberine göre;  CHP'li eski Belediye Başkanı Vefa Salman ve Başkan Yardımcısı Halit Güleç'in tutuklanmasıyla belediye yönetiminin düştüğü, belediye başkanlığının ise Mart ayından itibaren AK Parti'ye geçtiği belediyede şimdi de "bağışlı arsa devri" skandalı gün yüzüne çıktı.

Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Şahin'in, yapılan incelemeler neticesinde CHP'li Yalova Belediye Meclis Üyesi Burçin Tangürek'in eşi Eylül Tangürek'e bir imar uygulaması karşılığında 908 metrekare arsa bağışlandığını, hibe sonrasında söz konusu arsanın, imardan sorumlu eski Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç'e devredildiğini belirlediklerini dile getirdi. Şahin'in soru önergesi ise CHP'li meclis üyelerinde suskunluğa sebep oldu.

NE KARŞILIĞINDA VERİLDİ

Fatih Şahin; meclise verdiği soru önergesinde, Yalova'nın Soğucak Köyü'nün Karatepe mevkiinde yer alan arsanın ne karşılığında...