04 / 05 / 2024

yalova yeni yatırımlarla gözde

yalova yeni yatırımlarla gözde

Mart 2016’da hizmete açılacak olan Körfez Geçiş Köprüsü'nün etkisiyle Yalova'nın İstanbul ve İzmir’in en yakın hinterlandı olması bekleniyor. Son dönemde ise yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi konumunda.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

Medcem Çimento'dan 210 milyon dolarlık yeni yatırım!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Medcem Çimento, 210 milyon dolarlık yeni yatırımı için düğmeye bastı...

İnşaatta stoklar eridi! Yeni yatırımlar hızlandı!

Kovid-19 salgını tüm dünyayı olduğu gibi Türkiye'yi de gölgesinde bıraktı. İnşaat sektöründe salgının etkilerinin azalmasıyla beraber hareketlilik başladı. Sektörde stoklar tükendi, yeni yatırımlar için atağa geçildi.

Adese'den iki yeni yatırım geliyor!

Gayrimenkul yatırımları için düğmeye basan Adese, 2021 yılı içerisinde 2 yeni yatırım yapmayı planlıyor.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

The Stay Otelleri'nin sahibi Muzaffer Yıldırım'dan yeni yatırımlar geliyor!

Mars Entertainment Group'un ortaklarından, The Stay Otelleri'nin sahibi, yapımcı Muzaffer Yıldırım, iş hayatında yeni yatırımlar için harekete geçti. Yıldırım, Mayıs ayı itibariyle yeni mekanlarının açılışını yapacak...

 Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

Avantgarde Collection otel zinciri markasını kazandıran Lucis Şirketler Grubu, pandemiye rağmen yeni yatırımlarında hız kesmedi!

2021'de konutta gündem: Yeni yatırımlar ve fiyatlar!

Gayrimenkul sektörü, Kovid-19 salgınına rağmen yılı rekorlarla bitirecek. Kredi faiz indiriminin etkisiyle 1.4 milyona dayanan satışlar, yıl sonunda tarihin en yüksek seviyesini görecek. 2021'de ise yeni yatırımlar ve artan fiyatlar gündem olacak.

Medicana Sağlık Grubu'ndan 2 hastaneye 205 milyon dolar yatırım!

Temelleri 1992 yılında atılan ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi sıralamasında yer alan Medicana Sağlık Grubu, yeni yatırımlarla büyümesine devame diyor. Şirket bu kapsamda iki yeni hastaneye 205 milyon dolar yatırım yapıyor.

Giresun'da yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Giresun'daki selle ilgili, "Yeni güzergah ve yeni projelerle derelerden etkilenmeyecek yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Uğur Okulları'ndan 500 milyon liralık yeni yatırım!

Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, 2019-2020 eğitim öğretim yılı için toplamda yaklaşık 500 milyon liralık yeni yatırım yaptıklarını söyledi.

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

Kayseri'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın kent merkezi ve ilçelerde yapacağı projeler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla masaya yatırıldı.

yalova yeni yatırımlarla gözde Haberi

yalova yeni yatırımlarla gözde

Yalova, Mart 2016’da hizmete açılacak Körfez Geçiş Köprüsü’nün yanı sıra deniz yolu ulaşımına yeni noktaların eklenmesi gibi yeni yatırımlarla İstanbul ve İzmir’in en yakın hinterlandı olması bekleniyor. Son dönemde ise yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi konumunda


Gebze-Yalova arası 6 dakikaya inecek


Altın Emlak Genel Müdürü Hakan Erilkun, Yalova’ya özellikle Arap yatırımcıların büyük ilgisini olduğunu belirterek bu talep artışının nedenlerini şöyle sıralıyor: “Öncelikle Mart 2016’da hizmete açılacak olan Körfez Geçiş Köprüsü, Gebze Dilovası ile Yalova arasını 6 dakikaya indirecek. Böylelikle karayolunu tercih edenler çok kısa bir sürede bu köprü yoluyla Yalova’ya ulaşabilecek. Devamında da İzmir – Yalova arası 3,5 saate inecek. Deniz yolu ulaşımında da ek noktalar hizmete girecek. Yenikapı, Eskihisar ve Pendik’ten sürekli gerçekleştirilen arabalı vapur ve hızlı feribot seferlerine Avcılar’dan...