16 / 05 / 2024

yangın çıkan kağıt fabrikası

yangın çıkan kağıt fabrikası

Samsun' un Tekkeköy ilçesindeki 19 Mayıs Sanayi Sitesi' nde bulunan bir kağıt fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede fabrika içerisinde depolanan kağıtları sardı...

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Merkez Bankası açıkladı! Kağıt 5 Türk Lira'lar tedavülden kalkıyor mu?

Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısı ile 5 Türk Lira'lık madeni para basılmasının sonra , kağıt paraların tedavülde kalıp kalmayacağı vatandaşın merak ettiği konular arasında yer almakta. Buna göre, TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, bu konudaki belirsizliğe açıklığa kavuşturdu. İşte ayrıntılar...

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Florya Metal İnşaat Kağıt Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Altın kan kaybediyor! Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak

Altın fiyatları, Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrasında düşüşe geçti. Altın kan kaybediyor. Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak!

ŞOK Market yüzde 35'e varan çılgın indirim! Kağıt havlu 67 TL, Tuvalet kağıdı 105 TL! 28 Aralık 2022 fiyat listesi

ŞOK Market 28 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. ŞOK Market yüzde 35'e varan çılgın indirimi patlattı. Katalogda kağıt havlu 67 TL, Tuvalet kağıdı 105 TL. İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de her 5 konuttan 1'i yangın yönetmeliğine uygun!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) Başkanı Emrullah Eruslu, Yangından Korunma Haftası (25 Eylül-1 Ekim) sebebiyle açıklamalar yaptı. Emrullah Eruslu, Türkiye'de her konuttan yalnızca 5'inin yangın yönetmeliğine uygun şekilde yapıldığını belirtti.

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Nehir Kağıtçılık Fabrikası'nın inşaatı hızlandı!

Güvenli, fonksiyonel ve estetik yaşam alanları hayata geçiren Home Yapı’nın, Nehir Kağıtçılık Fabrikası projesi hızla devam ediyor. 

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

İmka Geri Dönüşüm Kağıt Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi 1 Şubesi açıldı!

İmka Geri Dönüşüm Kağıt Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi 1 Şubesi bugün Küçükçekmece'de 800 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Gayrat Grup İnşaat Kağıt Temizlik Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gayrat Grup İnşaat Kağıt Temizlik Maddeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyitnur Azyzov tarafından kuruldu. 

Türkiye'de yapıların yüzde 80'inde yangın önlemi yok!

Türk Ytong Yönetim Kurulu Başkanı Hinginar, Türkiye'de yapıların yüzde 80’inde yangın güvenliği olmadığını ifade etti. 

Pircan İnşaat Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pircan İnşaat Kağıtçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatma Günay Ağel ve Ömer Beyhatun ortaklığında 5 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

yangın çıkan kağıt fabrikası Haberi

yangın çıkan kağıt fabrikası


Tekkeköy ilçesinde bir kağıt fabrikasında çıkan yangında büyük hasar meydana geldi.  


Tekkeköy ilçesindeki 19 Mayıs Sanayi Sitesinde bulunan bir kağıt fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede fabrika içerisinde depolanan kağıtları sardı.


 Fabrika içinde bekçi arkadaşlarını ziyarete gelen 3 işçi, çay içerken yangını fark etti. Su kovalarıyla yangına müdahale etmeye çalışan işçiler, fabrika içinden makineları çıkarmaya çalışırken alevler arasında kaldı. Yangın büyümeden fabrika dışına çıkan işçiler, daha sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekiplerine haber verdi.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kağıt fabrikasında yangının büyümesi üzerine ilçe belediyelerinden su tankeri istendi. Müdehalenin ardından yangın kontrol altına aldı. 

İtfaiye ekipleri kağıdın içten yanması nedeniyle iş makinesıyla yanan kağıtları fabrika önüne çıkarttı. Yangında büyük çapta hasar meydana geldi.


Yangın...