29 / 04 / 2024

Yanık Ülke Konutları tamamlandı mı

Yanık Ülke Konutları tamamlandı mı

Manisa Kula'da turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında tarihi evleri satın alınan hak sahiplerinin yerleşeceği Yanık Ülke Konutları tamamlandı.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Bakan Yanık’tan müjde! Yüzde 50 zamlı verilecek!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, o ödemelerin yüzde 50 zamlı olarak verileceğini açıkladı. İşte detaylar!

Bakan Yanık: Depremzede vatandaşlar için 1 milyar 851 milyon TL kaynak aktardık

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların kullanımı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına 1 milyar 851 milyon gönderdiklerini açıkladı.

Bakan Derya Yanık: Depremzedelere 1 milyar 851 milyon lira  kaynak aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kahramanmaraş'te meydana gelen depremlerden etkilenen vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için toplam 1 milyar 851 milyon lira kaynak aktarıldığını açıkladı.

Müjdeyi Bakan Derya Yanık verdi! O Ödemelere yüzde 70 zam geliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'ın yaptığı açıklamada, gelir desteği ödemelerinde yüzde 70'lik bir yükselişe gideceklerini ve yaşlılar için ücretsiz gezi olanağının devlet aracılığı ile karşılandığını açıkladı. Ayrıntılar haberimizde...

Son dakika! Bakan Yanık duyurdu! O ödemelere yüzde 50 zam geldi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, şehir içi toplu taşıma yapan esnafa sevindirici haberi duyurdu. Ödemelere yüzde 50 zam yaptıklarını ilan ederek yönetmelik ile alakalı bilgiler verdi. 

Ev hanımlarına emeklilik müjdesi! Bakan Derya Yanık duyurdu ev hanımlarına prim desteği geliyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık ev hanımlarına emeklilik detaylarına ilişkin bilgi verdi. Peki, ev hanımları nasıl emekli olacak? İşte detaylar...

Vatandaşlık maaşı nedir? Bakan Derya Yanık açıkladı: Bakın nasıl bağlanıyor!

Son dönemlerde en çok merak edilen konulardan olan vatandaşlık maaşı nedir? Cumhurbaşkanı tarafından duyurulan maaş ile ilgili açıklamalar Bakan Yanık tarafından yapıldı.

Sosyal yardım alan yurttaşlara son dakika müjdesi geldi! Bakan Yanık resmen açıkladı!

Sosyal yardım ödeme miktarları kapsamında son dakika açıklamalar yakından izleniyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, bu yıl da sosyal hizmetlere ve yardımlar ile ilgili kapasite ve hizmetleri iyileştirmeye, yeni hizmet modelleri ve alanları geliştirmeyi sürdüreceklerini söyledi.

Bakan Derya yanık açıkladı! Sosyal ve Ekonomik Destek ödemeleri hesaplara geçti! Hemen paranızı alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık tarafından, ihtiyaç sahibi ailelere çocukları için bu ay toplam 645 milyon 269 bin 922 lira Sosyal ve Ekonomik Destek ödemelerinin yapıldığı açıklandı.

Bakan Derya Yanık açıkladı: Aile Destek Programı kapsamında 4,4 milyar lira ödeme yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı mart ayı ödemelerinin başladığını belirterek, bu kapsamda ihtiyaç sahibi hanelere 4,4 milyar lira ödeme yapılacağını açıkladı.

Aile Bakanı Yanık’tan zamlı yardım müjdesi! 15 bin TL hesaplara yatacak! Tek tek açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca yapılan ödemelere bu yıl itibariyle zam geldi. İhtiyaç sahiplerine destek için ödenen sosyal yardımların güncel miktarları sorgulanıyor. Öte yandan, Bakan Derya Yanık, ödemelerin güncel zamlı şekilde hesaplara yatacağının duyurdu. İşte, aile destek ödemesi için

Bakan Derya Yanık açıkladı! Notlarını gösterene 13.604 TL destek verilecek!

Başarılı öğrencilerimize teşvik ödemeleri yapılacak! Başarı Teşvik Programı kapsamında, 5, 6, 7, 8. sınıf ile lise ve üniversite öğrencilerine ödemeler yapılacak. Bakan Derya Yanık, program hakkında detaylı bilgi vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasını destekledi.

Yanık Ülke Konutları tamamlandı mı Haberi

Yanık Ülke Konutları tamamlandı mı


Manisa'nın Kula ilçesinde turizme kazandırılması çalışmaları kapsamında tarihi evleri satın alınan hak sahiplerinin yaşayacağı Yanık Ülke Konutları tamamlandı.


Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Kula'daki tarihi konutlardan 20 tanesini satın alarak, ilçeye gelecek yerli ve yabancı turistlerin konaklayabilecekleri otel şeklinde düzenlemesi projesi kapsamında evleri satın alınan vatandaşların kalacakları Yanık Ülke Konutları tamamlandı.


Konuyla ilgili açıklama yapan MHP'li Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Satın alacağımız konutlarda yaşayan kardeşlerimizi mağdur etmemek adına Yanık Ülke Konutları projemizi hayata geçirmiştik. 2016 yılı Kasım ayı sonunda temelini attığımız bu güzel projemizde artık sona gelmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2 bloktan oluşan projemizde daireleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarladık. Toplamda 32 daireden oluşan projemiz, Kula'ya çok yakıştı. Bu konutlarda yaşayacak vatandaşlarımıza sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum" diye...