03 / 05 / 2024

yapı için kapı numarası alma

yapı için kapı numarası alma

Kayseri Büyükşehir'in hayata geçirdiği örnek proje ile Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İlçe belediyeleri sınırları içerisinde her hangi bir yapı için kapı numarası almak isteyen vatandaşlar artık Büyükşehir Belediyesi'ne gelmek zorunda kalmayacak

İMKON 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı!

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu'nun sektörün önde gelen projeleri ilgililerle bir araya getirmek için düzenlediği 2. Gayrimenkul Yapı ve İnşaat Malzemeleri Fuarı kapılarını açtı.

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

3-5 kuruş için evinizden olmayın! Tapuda bunu yapmanın cezası ağır!

Konut ve gayrimenkul alım satımında tapu masrafını daha düşük tutmak isteyenler, evin bedelini düşük göstererek bunun üzerinden ödeme yapıyor.  Bu durumun tespiti halinde ise hem alıcının hem de satıcının karşılaşacağı yükümlülükler var. İş bununla da sınırlı kalmayıp beklenmedik riskler için kapı a

Filyos'taki imara aykırı yapılar için yıkım kararı!

Zonguldak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde Filyos'ta 26 adet yapı ve bir yapı için alınmış 10 adet yapı kayıt belgesinde yapılan incelemede üç adet yapıdaki yedi adet bağımsız bölümün imara aykırı olduğunu belirledi.

Rize'de 665 bina için yıkım kararı!

Rize'de meydana gelen sel felaketi sonrasında 665 yapı için yıkım kararı alındı. 

Bursa Mudanya'daki riskli yapı için yıkım kararı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, riskli yapı olarak ilan edilen Mudanya’daki binayı yıkarak, yerine bünyesinde bayanlar için spor salonu, Busmek Kurs Merkezi ve Ana Kucağı eğitim merkezinin de bulunduğu modern bir bina inşa edilecek.

Antalya’daki bin 810 yapı için yıkım kararı!

Antalya’da İmar Barışı ardından yapı denetimlerinin artmasıyla 227 yıkım gerçekleşti. Bin 810 yapı içinde yıkım kararı alındı.

Diyarbakır Bağlar'da 250 yapı için yıkım kararı!

Diyarbakır'da, yeni yerleşim yerlerinin açılmasıyla birlikte, Bağlar ilçesinde oturanlardan bazıları, çoğu gecekondu olan evlerini terk etti. Bağlar Belediyesi yetkilileri, tespit ettikleri 250 yapı için yıkım kararı verdi.

Antalya'da 778 kaçak bina için yıkım kararı!

Antalya'da 778 kaçak yapı için yıkım kararı verildi. Antalyalılar imar barışı kapsamında devlete 1 milyar 502 bin lira ödemişti. 

Bursa'da 40 bin yapı için ücret ödendi!

Haziran'da başlayan imar barışı uygulamasına Bursa'dan 400 bin başvuru geldi. Yapılan başvurulardan ise yaklaşık 40 bin yapı için ücret ödemesi yapılıp 'yapı kayıt belgesi' alındı. 

Fırtına Vadisi’ndeki 9 kaçak yapı için yıkım ihalesi!

Fırtına Vadisi'nde, dere yatağına üzerinde inşa edilen kaçak yapılar için yıkım kararı alındı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ekipleri tarafından belirlenen 9 yapı için yıkım ihalesi düzenlendi. 

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için kamulaştırma yapılacak!

Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi için İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'de birçok noktada acele kamulaştırma işlemleri yapılacak...

İnşaat sektörü için taş ocaklarına ihtiyaç var!

Taş Ocakları Birliği Başkanı Sarper, halkın, inşaat sektörü ve alt yapı için taş ocaklarının çalışmaya devam etmesi gerektiğini söyledi.

yapı için kapı numarası alma Haberi

yapı için kapı numarası alma


Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği örnek proje ile Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İlçe belediyeleri sınırları içerisinde her hangi bir yapı için kapı numarası almak isteyen vatandaşlar artık Büyükşehir Belediyesi'ne gelmek zorunda kalmayacak. Kapı numarası alacak vatandaşların kendi ilçe belediyelerine başvurmaları yeterli olacak.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından geliştirilen proje ile Akkışla, Bünyan, Develi, Felahiye, Özvatan, Pınarbaşı, Sarıoğlan, Sarız, Tomarza, Yahyalı ve Yeşilhisar sınırları içerisindeki bir yapı için kapı numarası alacak kişiler Büyükşehir Belediyesi'ne kadar gelmeden kendi ilçe belediyelerine ilgili evraklar ile başvurarak kolay bir şekilde kapı numarası talebinde bulunabilecek.

İlçe belediyeleri internette kendilerine açılan sitede kullanıcı adı ve şifre ile bu bilgileri online olarak Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne iletebilecek. Yapılan talepler anında Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nde bu konu ile ilgili görevlendirilmiş...