04 / 05 / 2024

Yapı malzemeleri yeni denetim

Yapı malzemeleri yeni denetim

İnşaat sektörünün tüm hızıyla büyüme içerisinde olduğu ülkemizde piyasa gözetimi ve denetimi faaliyetlerinin etkinliğinin ve verimliliğinin daha üst seviyelere çıkarılması için mobil denetim sistemi hayata geçirildi.

Yeniler Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Yeniler Yapı İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Yeni tarafından kuruldu.

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Vizyon Altyapı İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Barış Akpınar tarafından kuruldu.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu!

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün yeni rotası ABD pazarı oldu. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası UR-GE projesi çerçevesinde ilk yurt dışı iş gezisi organizasyonunu Amerika Birleşik Devletleri'ne gerçekleştirdi. 

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara açılıyor!

2020 yılını 21,8 milyar dolar ihracatla tamamlayan yapı malzemeleri sektörü bu sene global ölçekte bir basamağı daha çıkmayı ve dünyada ilk 10’da olmayı planlıyor. İDDMİB Yönetim Kurulu Üyesi ve Türk Yapı Malzemeleri Sektör Komite Başkanı Serdar Urfalılar, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Türk yapı malzemeleri sektörü yeni pazarlara yöneldi!

İDDMİB Başkanı Mertöz, “Türk yapı malzemeleri sektörünün ihracat pazarlarını artırması için sadece ihracat gerçekleştirdiğimiz ülkelerdeki Türk müteahhitlerine değil, o ülkelerdeki yerel firmalara da satış yapmalıyız” şeklinde konuştu.

TBS 34 Yapı Malzemeleri Mühendislik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

TBS 34 Yapı Malzemeleri Mühendislik Peyzaj Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Özkorucu tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Ağustos'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Yılsa Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılsa Yapı Malzemeleri Elektrik İnşaat Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile 6 Nisan'da Pendik, Yenişehir Mahallesi, Sümbül Sokak'ta kuruldu.

Yeltekin İnşaat Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeltekin İnşaat Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevgi Yeltekin tarafından 10 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi, Baltacı Mehmet Paşa Sokak'ta kuruldu.

Öz Atmaca İnşaat Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Atmaca İnşaat Yapı Malzemeleri Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Halil Ay tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Kartal, Soğanlık, Yeni Mahallesi, Baltacı Mehmet Paşa Sokak'ta kuruldu.

Adıyaman İnşaat, Yapı Malzemeleri Fuarı açıldı!

İnşaat, Yapı Malzemeleri, Mobilya ve Dekorasyon Fuarı Adıyaman'da açıldı. Vali Vekili Murat Süzen, fuarların sektörlerdeki gelişmeleri takip etmek ve yeni iş bağlantıları kurma noktasında çok büyük bir önem arz ettiğine işaret etti.

Kalfalar Yapı Malzemeleri Trabzon'da yeni showroom açtı!

NG Kütahya Seramik’in Trabzon’daki iş ortağı Kalfalar Yapı Malzemeleri, yeni showroomunu hizmete açtı. NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, açılış töreninde konuştu..

Yapı malzemeleri sektörü büyüyor!

Baumit Türkiye'nin yeni Genel Müdürü Atalay Özdayı'nın ev sahipliğinde gerçekleşen fabrika gezisinde, hızla gelişen yapı malzemeleri alanında sürdürülebilirlik konuşuldu.

İMMİB Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi'nden yeni strateji: Mercek Harekatı!

İMMİB Yapı Malzemeleri Sektör Komitesi, ihracatta farklı bir strateji izleyerek ‘mercek harekatı’na başladı. Mercek harekatında klasik alım heyetleri daveti yerine, doğrudan hedef pazarlardaki yetkili isimler Türkiye’ye getirildi..

Yapı malzemeleri yeni denetim Haberi

Yapı malzemeleri yeni denetim

Mobil cihazlar üzerinde çalışan interaktif yazılım sayesinde denetçi hataları en aza indirgenecek, denetim verileri eş zamanlı olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile paylaşılacak, anlık bilgi alışverişi sağlanacak, denetime ilişkin tutanaklar elektronik ortamda hazırlanarak güvenlik ve güvenilirlik en üst düzeye çıkarılacak. Konuyu değerlendiren Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Ankara, Eskişehir ve Kayseri illerinde pilot olarak uygulanmaya başlayan MOBİLPGD sistemi kısa süre içerisinde yurt sathına yaygınlaştırılacak” dedi.

Bakan Güllüce, yapı sektöründe engin bir tecrübeye sahip olan Bakanlığın yapı malzemeleri üzerindeki denetim faaliyetlerini artan bir ivme ile sürdürmesinin haksız rekabeti ve kayıt dışılığı önleyeceğini, tüketicinin korunmasını sağlayacağını ifade...