04 / 05 / 2024

Yapı malzemelerinin piyasa gözetimi ve denetimi

Yapı malzemelerinin piyasa gözetimi ve denetimi

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından yapı malzemelerinin piyasa gözetimi ve denetimi (PGD) yapılıyor. Bu yılın son 10 ayında yapı malzemelerinin piyasa gözetimi ve denetimi sonucunda 673 bin 586 TL idari para cezası uygulandı.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın değeri 16 milyar 378 milyon TL oldu: 6 ayda 3.7 milyar TL değerlendi!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın 6 ayda 3 milyar 790 milyon 483 bin TL değerlendi. İşte Sur Tatil Evleri ile ilgili detaylar ve projenin piyasa değeri...

ATEM Başkanı Akçam emlak ilanı platformları için talepte bulundu! Yüzde 5 ile 10 arasında artış yapılmalı!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, piyasa koşullarını göz önüne alınarak mülk sahiplerini de zor durumda bırakmadan ilan platform sayfalarındaki satılık veya kiralık ilanlar için maksimum yüzde 5 ile yüzde 10 oranında artış yapılmasına izin verilmesi gerektiğini kaydetti. 

Demir fiyatlarına rekor zam! Demirin ton fiyatı bir yılda 5 bin liradan fazla arttı! 1 ton demir bugün ne kadar?

İnşaat sektörünün en temel yap malzemelerinin başında gelen demir, gelen zam haberleri ile gündemden düşmüyor. Geçen yılın aynı ayına göre 14 bin 500 lira olan demir fiyatları bugün 5 bin liradan fazla yükseldi. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira?

Bakanlık harekete geçti! Piyasa bozucu faaliyetler konusunda şok denetim!  

Piyasa bozucu faaliyetleri yakından izleyen Ticaret Bakanlığı, 2023 başından bu yana 37 bin 307 adet firma nezdinde 1 milyon 29 bin 928 adet ürüne ilişkin fiyat etiketi denetimi yapılarak mevzuata aykırı olduğu belirlenen 23 bin 648 adet ürüne yönelik işlem yaptı. 

İnşaat demir fiyatları ne kadar? Demir fiyatlarına zam geldi mi? 1 Eylül 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en temel yapı malzemelerinin başında gelen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. Demir fiyatlarına geçtiğimiz günlerde indirim gelirken bugün Payas ve Karabük demir fiyatlarına zam geldi. Peki güncel demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir fiyatı kaç lira?

1 ton demirin fiyatı uçtu! İnşaat demir fiyatlarına zam geldi! 9 Ağustos 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinin başında gelen demire bugün zam geldi. Demir fiyatları gelen zamlarla birlikte resmen uçtu. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? 9 Ağustos 2023 demir fiyat listesi.

Altını bilen adam İslam Memiş ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın

Altını bilen adam İslam Memiş, Kapalıçarşı ve Serbest piyasa altın fiyatlarını karşılaştırarak aradaki makas aralığına değindi ve ucuza altın almanın sırrını açıkladı! Direkt gram altın almadan bunu yapın! Görenler hayrete düşecek...

Süt üreticileri yem fiyatlarında düzenleme bekliyor!

Süt üreticileri, arz artışıyla ortaya çıkacak olan üretici mağduriyetinin önüne geçmek amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı ile Et ve Süt Kurumu koordinasyonunda yapılan piyasa regülasyonundan memnun.

Merkez Bankası piyasa tahminlerine göre dolar 1 yıl sonra 24,61 TL olacak!

Merkez Bankası’nın piyasa katılımcıları anketi mayıs sonuçları açıklandı. Buna göre daha önce 12 ay sonrası için yapılan dolar tahmini 23,15 TL iken bu anket döneminde 24,61 olarak gerçekleşti.

Altın borcu olanlara kritik uyarı! Kara kara düşünmeyin uzman Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı

Gram Altında düşüş yaşanmasının ardından yeniden yükselişe geçmesi piyasalarda borcu olan vatandaşların sıkıntısını konuşmaya başladı. Piyasa  Uzmanı Tunç Şatıroğlu yapılması gerekenleri bir bir anlattı.

Dolarlarımızı bozduralım mı? İslam Memiş rakam verdi! Tarih açıkladı! 1 doları bile olanlar şimdiden planınızı yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusunun yanıtını merak edenler için rakam verdi. Tarih açıkladı! Elinde 1 doları bile olanlar şimdiden planınızı yapın!

Altın değil, dolar hiç değil... İslam Memiş asıl buna yatırım yapın dedi! Yer yerinden oynadı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, Merkez Bankası faiz kararını açıkladıktan sonra yatırımcılara açıklamalarda bulunarak asıl yatırım yapılması gereken yatırım aracını açıkladı.Altın değil, dolar hiç değil...

İslam Memiş '' rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş ''rekora doymayan bir yıl olacak'' diyerek gümüş için rakam verdi. İşte gümüşte son dakika gelişmesi! Gümüş yatırımcıları planınızı yapın...

Yapı malzemelerinin piyasa gözetimi ve denetimi Haberi

Yapı malzemelerinin piyasa gözetimi ve denetimi

İl Müdürlüğü tarafından bu yılın son 10 ayında boya, hazır beton, boru, pencere, kapı, su yalıtımı, cam yalıtımı, yangın algılama ve yapı kimyasalları gibi sektörel bazda 242 adet firma 903 adet ürün denetlendi.


Aynı zamanda İstanbul’daki inşaat alanındaki denetimler, İl Müdürlüğü tarafından büyük bir titizlikle gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda hazır beton numunesi alınıp test edilerek denetlenen 157 adet santral bulunuyor.


İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından bu yılın son 10 ayında yapı malzemelerinin piyasa gözetimi ve denetimi sonucunda 673 bin 586 TL idari para cezası uygulandı.


TOKİ...