17 / 06 / 2024

yapı sektörleri ligi

yapı sektörleri ligi

Yapı ligi Spor Merkezi, sektörleri ve sektör devlerini yeşil sahalarda bir araya getirerek bir ilki daha gerçekleştirdi

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

İnşaat sektöründe zam endişesi: Yapı sektörü konut üretemeyecek duruma geldi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yapı maliyetini doğrudan etkileyen beton ve çimentoya son yapılan yüzde 25’lik zamdan sonra yapı sektörü konut üretemeyecek duruma geldi...

Yapı sektöründe 7,7 milyar dolarlık enerji verimliliği yatırımı yapılacak

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, 2024-2030 senelerinde enerji verimliliği odağında yapı sektörüne 7,7 milyar dolar yatırım yapılacağını açıkladı. İşte haberin detayları...

Yılın en önemli sektörel buluşması: İnşaat, hazır beton ve çimento sektörleri tek çatı altında toplanıyor!

Türkiye'nin en önemli sektörlerinden inşaat, hazır beton, çimento ve agrega sektörleri 'Hazır Beton Kongresi ve Fuarı'nda' buluşmaya hazırlanıyor.

Demir-çelik sektörleri 2023'ün ilk yarısında ihracatın yüzde 12,7'sini üstlendi! Demir fiyatları 27 Temmuz 2023!

Demir-çelik sektörleri Haziran'da Türkiye ihracatına 2,3 milyar dolarlık destek verirken 2023'ün ilk 6 ayında ise 13,6 milyar dolarlık ihracata imza atan sektörler, küresel talepteki durgunluğa rağmen Türkiye ekonomisine önemli katkı sağladı.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Grev dalgası yayılıyor, havacılık ve ulaşım sektörleri kilit

Avrupa ülkelerinde artan enflasyon nedeniyle çalışanların maaşlarında iyileştirme yapılması isteniyor. Hükümetler zam talebine karşı direnirken özellikle havacılık ve ulaşım sektörlerinde yaygınlaşan grevler kaos yaşanmasına neden oluyor.

44. Yapı Fuarı başladı!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında bulunan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörünün, yerli ve yabancı temsilcilerin iş birliği platformu Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bugün başladı...

44. Yapı Fuarı yarın başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörünün, yerli ve yabancı temsilcilerin iş birliği platformu Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul yarın başlıyor. 

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

KDV indirimi genişletiliyor! 3 sektöre büyük müjde!

Gıda sektöründeki yüzde 8 KDV oranının yüzde 1'e indirilmesinden sonra şimdi de diğer sektörler için de KDV indirimi yapılması planlanıyor. Peki yeni KDV indirimleri ne kadar olacak? İndirimler hangi sektörleri kapsayacak? İşte KDV indiriminde yeni detaylar...

Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılıyor!

Workindo tarafından gerçekleştirilecek olan "İnşaat Sektörü Buluşmaları" etkinliği başlıyor. Etkinlikte Metaverse’ün inşaat ve yapı sektörüne getirecekleri masaya yatırılacak.

Yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu yayında!

Doğan Selçuk, Emlakkulisi.com okurları için yapı sektörünün ilk sosyal+ platformu Woow!App kurucusu Bora Yiğit Şentürk ile uygulamayı ve yapı sektörünü masaya yatırdı. 

yapı sektörleri ligi Haberi

yapı sektörleri ligi

Fikstür çekilişinin evsahibi Kale Seramik

Türkiye ve dünya’nın dev firmaları ilk kez fikstür çekilişinde buluştu. Sektörler Ligi ana sponsoru olan Kale Seramik genel merkez binasında gerçekleşen fikstür çekilişine firmaların yetkilileri katıldı. Çekiliş ile birlikte eşleşen firmalar, kokteyl eşliğinde keyifli bir gün geçirdiler.


Başlama vuruşunu Talsad yaptı

14 Ekim tarihinde firma yetkililerinin de hazır bulunduğu açılış törenine, kurdele kesilmesiyle start verildi. Sektörler Ligi’nin açılış maçı olan Horoz Lojistik – Samet Kalıp maçının başlama vuruşunu Talsad Yön.Kur.Üyesi Kenan Aracı yaptı. Eski profesyonel basketbolcu olan Kenan Aracı, tüm katılımcı takımlara başarı dileklerinde bulundu. Yoğun programlarından dolayı açılışta bulunamayan T.C.Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve İst.Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş yolladıkları telgrafla tüm katılımcı takımlara birlik, beraberlik ve başarı mesajları verdiler.


Patronlara özel forma

Her organizasyonda katılımcı firmaların...