01 / 05 / 2024

Yapı ürünleri sektörü cirosu ne kadar

Yapı ürünleri sektörü cirosu ne kadar

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) Genel Sekreteri Oğuz Tezmen, 2013'te ciroda yaklaşık yüzde 18 büyüyen sektörün bu yılı ise 12 ile 13 milyar dolar arasında hacimle kapatmayı beklediklerini söyledi...

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dosaarch Mimarlık Yapı Ürünleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Sancak ve Sarven Köseyan ortaklığında kuruldu.

İskan sorgulama nedir? Nasıl yapılır?

Yapı ve gayrimenkul sektöründe en çok karşılaşılan terimlerden biri de iskandır. İskan, yapının oturum iznini belgeleyen bir evraktır. Bu nedenle yapı sahiplerinin alması önemlidir. Eğer iskan belgeniz varsa sorgulamanız gerekir. Peki iskan sorgulama nedir ve nasıl yapılır?

Konut sektörünün başı kayıt dışı konaklamalarla dertte! Günlük kiralık evlerin ekonomiye zararı 10 milyar lirayı aştı

Turist sayısında yüzde 24 artış olmasına rağmen, konaklamaların yüzde 19'unun kiralık evlerde yapılması konut sektörünü olumsuz etkilerken, ekonomiye zararı yıllık 10 milyar lirayı aştı...

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Beydilli Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Beydilli tarafından kuruldu.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinde tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatı gerçekleştirildi!

Mobilya, kağıt ve orman ürünleri sektörü geçen ay gerçekleştirdiği 731 milyon dolarlık ihracatla tüm zamanların en yüksek mayıs ayı ihracatına imza attı.

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Zendor İnşaat Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zendor İnşaat Taahhüt Ve Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Meltem Kaya tarafından kuruldu.

Milyonlarca çalışana müjde! 1000 TL'lik doğal gaz yardımı yapılacak! Özel sektör çalışanları da faydalanacak...

Milyonlarca çalışana 1000 liralık doğalgaz ve ısınma (kömür, odun) desteği verilecek. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu fırsattan faydalanacak. Peki 1000 TL'lik doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dpz Eximco Yapı Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Stephen Prınce Ayothı George ve Zaıd Nourouz ortaklığında kuruldu.

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik’te Emrah Musluoğlu tarafından kuruldu.

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuna Yapı Ürünleri İzolasyon Ambalaj Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te Emrah Musluoğlu tarafından kuruldu.

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Uğur Coşkun tarafından kuruldu.

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bagnomix Yapı Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Uğur Coşkun tarafından kuruldu.

Yapı ürünleri sektörü cirosu ne kadar Haberi

Yapı ürünleri sektörü cirosu ne kadar

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu (YÜF) Genel Sekreteri Oğuz Tezmen, 2013'te ciroda yaklaşık yüzde 18 büyüyen sektörün bu yılı ise 12 üa 13 milyar dolar arasında hacimle kapatmayı beklediklerini söyledi. 


Sektörün alt dallarına bakıldığında çimentonun yüzde 12, hazır betonun yüzde 10 ve prefabrike betonun yüzde 29 büyüdüğünün altım çizen Tezmen, olumlu seyrin devam edeceği görüşünü paylaştı. 

Tezmen, sektörün bu yılki cirosunu 12 ila 13 milyar dolar arasında beklediklerini dile getirdi. Kendilerini yakından ilgilendiren kentsel dönüşümün, yurtiçindeki en önemli projelerden biri olduğunu aktaran Tezmen, yapı ruhsatı sayısının 1 milyon daireye yükseleceği öngörüsünde bulundu. Tezmen, ticari gayrimenkul pazarında devam eden projelerin yanı sıra altyapı tarafında üçüncü havalimanı, üçüncü köprü ve bağlantı yolları, şehir hastaneleri, lojistik merkezler ve HES projelerinin de' sektördeki büyüme için önemli...