23 / 07 / 2024

Yapılan konuşmalarının ardından protokol üyeleri 300 konutun temelini attı.

Yapılan konuşmalarının ardından protokol üyeleri 300 konutun temelini attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından hayata geçirilen 100 bin yeni sosyal konut projesi dahilinde, Tokat’ın Turhal ilçesinde 300 konut için temel atma töreni gerçekleştirildi. 

Dünyanın en pahalı emlak piyasasına sahip! Konut fiyatları 10 ayın ardından ilk kez yükseldi! 

Dünyanın en pahalı emlak piyasalarından biri olan Hong Kong'da  konut fiyatları Mart ayında yüzde 1,1 oranında artış göstererek 10 aylık bir düşüşün ardından ilk kez yükseldi. 

65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığı ödemeleri buz kestirdi! Yeni zamlı maaşlar tam bu kadar oldu!

Asgari ücrete ve memur maaşlarına yapılan artışların ardından 65 yaş maaşı, evde bakım parası, engelli aylığı ödemeleri de yükseldi. Peki hangi sosyal destek ödemesi kaç TL oldu, kimin hesabına ne kadar yatacak? İşte merak edilen o rakamlar...

Merkez Bankası faiz kararının ardından altın ve dolarda yön değişti

Merkez Bankası’nın 500 baz puanlık sürpriz faiz artırımının ardından piyasalardaki hareket yön değiştirdi.  Faiz artışı altın ve dolar kurunu da etkiledi. İşte faiz artırımı sonrası piyasanın durumu...

Benzine 76 kuruş, motorine 1 lira 10 kuruş indirim müjdesi! Bu gece pompaya yansıyacak!

EPDK tarafından akaryakıt satış fiyatlarını düşürmeleri için rafinerilere yapılan uyarıların ardından, benzin ve motorinde indirim müjdesi geldi. İşte ayrıntılar...

Emekli maaş farkları hesaplara yattı mı? Hangi emekli kaç TL maaş alacak? Şimdi ek zamlı maaş tablosuna göz atın!

Emekli maaşına yapılan ek zammın ardından, milyonlarca kişi hesaplara yatacağı tarihi ve yeni ek zamlı maaş tablosunu merakla araştırmaya başladı. İşte emeklilerin merakla araştırdığı o soruların yanıtları...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu kentsel dönüşüm çalışmalarını 5 maddede sıraladı! Gerçekçi çözümler ürettik...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu İstanbul'daki kentsel dönüşümün hızlanması için yapılan çalışmaları beş maddede sıraladı.

Suriyeli diplomatlar kullanıyordu! Ankara'daki o bina 12 yılın ardından kiraya veriliyor!

Ankara-Şam arasındaki diplomatik ilişkilerin kopmasının ardından 12 yıl boyunca boş kalan Suriye’nin Ankara Büyükelçiliği binasının içinde yenileme çalışmaları yapılmaya başladı. 

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının ardından yükselişe geçti!

Gümüş fiyatları Filistin-İsrail çatışmalarının jeopolitik riskleri artırmasıyla birlikte güne yükselişle başladı. 9 Ekim 2023 gümüş fiyatları ne kadar? Bugün gümüş fiyatları kaç TL? 9 Ekim Pazartesi gümüş fiyatları...

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

Nissan Juke modelinin yeni fiyatı açıklandı! Ne kadar zam geldi? En uygun modeli kaç TL oldu?

Nissan, yaptığı açıklamada tüm modellerinin fiyatını güncellediğini ve bu kapsamda Juke modeline yap yaptığını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından Nissan Juke modelinin yeni fiyatı merak konusu oldu.

Akaryakıtta dev zammın ardından büyük müjde! Resmen açıklandı! Kuyruklar oluşturacak!

Yakın zamanda akaryakıta gelen tarihi zammın ardından araç sahiplerine güzel bir haber verildi. İş Bankası, Maximum Kart müşterilerinin akaryakıt harcamalarına 110 TL hediye edeceğini duyurdu.

İşsizlik maaşı yeni zamla kaç lira oldu? Rakamlar bir bir verildi! İşsiz kalanlara ne kadar maaş verilecek?

En düşük memur maaşı ve memur maaş zam oranı ile ilgili yapılan açıklamaların ardından işsizlik maaşının ne kadar olduğu yeniden merak konusu oldu. Peki işsiz kalanlara ne kadar maaş verilecek? 

Yapılan konuşmalarının ardından protokol üyeleri 300 konutun temelini attı. Haberi

Yapılan konuşmalarının ardından protokol üyeleri 300 konutun temelini attı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın talimatlarıyla hayata geçen her yıl 100 bin yeni sosyal konut projesi dahilinde Tokat’ın Turhal ilçesinde 300 konutun temeli atıldı. 

Milliyet'te yer alan habere göre; Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler’in ev sahipliğinde gerçekleşen törene Ak Parti Tokat Milletvekilleri Yusuf Beyazıt ve Mustafa Arslan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Erol Duyum, Ak Parti Tokat İl Başkanı Cüneyt Aldemir ile birlikte protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

'KONUTLARIMIZ İLÇEMİZE HAYIRLAR GETİRSİN'  

Konutların ilçeye hayırlı olmasını temenni eden Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler "Konutların bugün temeli atıyoruz ama en kısa zamanda açılışını da gerçekleştireceğiz. Bugün burada temeli atacağımız 296 sosyal konut, 1 adet ibadethane camii ve 1 adet ticaret alanından oluşan bölgenin bizim başvurumuz ve milletvekillerimizin yardımlarıyla hayata...