05 / 05 / 2024

yargıcı mobilya

yargıcı mobilya

Yüzde 55'ini Kuveytli yatırım fonuna satan Yargıcı, kozmetiğin ardından ev aksesuvarı işine girdi. Yargıcı'da satılan ürünler ayrı mağazalarda satılacak

Trump'ın emlak imparatorluğuna yargı kararı: Dolandırıcılık yaptı!

ABD eski Başkanı Donald Trump yargı kararıyla sarsıldı. New York Başsavcısı Letitia James tarafından açılan sivil davada Trump'ın bankaları, sigortacıları ve başkalarını dolandırdığına karar verildi.

Oyuncuların 69 milyar dolarlık Activision anlaşması davasını bozuldu

Microsoft Corp, "Call of Duty" video oyun yapımcısı Activision Blizzard Inc'i satın almak için yaptığı 69 milyar dolarlık anlaşmada, Cuma günü ABD'li bir yargıcın özel takım elbiseli oyuncuların satın alma işlemini önceden engellemesine izin vermemesi üzerine olası bir erken yasal engelden kurtuldu.

Karısına 'neden erkek doğurmadın' demek psikolojik şiddet sayılacak! Yargıtay boşanma sebebi olarak belirledi!

Yargıtay boşanma davasında çarpıcı bir karar aldı. Yargıtay Hukuk Dairesi ‘’neden erkek çocuk doğurmadın?’’ diye eşini hor gören erkek eşi kusurlu buldu. İşte kararla ilgili tüm detaylar…

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kısık tarafından kuruldu.

Araç sahiplerine duyurulur! Yargıtay’dan karar çıktı! Faiziyle geri verilecek!

Araç sahiplerini ilgilendiren haber Yargıtay’dan geldi. Yasal faiziyle alıcıya ödenecek. İşte detaylar!

İkinci el otomobillerle ilgili Yargıtay’dan flaş karar! Hapis cezası geliyor

İkinci el otomobil piyasasında vatandaşı zor durumda bırakan kilometre düşürme sahtekarlığı ile ilgili Yargıtay flaş bir karara imza attı. Yargıtay, kilometresini düşürerek aracın değerinin üzerinde satılmasını “nitelikli dolandırıcılık” saydı.

Bakmadan mobilya alışverişine çıkmayın! Bellona'da indirim rüzgarı başladı. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat listesi

Bellona online satış mağazasında birçok ürünü kullanıcılarına indirimli fiyatlarla sunuyor.  Bellona, her ihtiyaca, bütçeye ve iç mekân tasarımına uygun mobilya ve aksesuar modellerinin yer aldığı koleksiyonunun bir çok parçasını indirim kampanyasına dahil etti. İşte 20 Eylül 2022 Bellona fiyat list

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ahmet Ugan, Ali Osman Vural ve Jonas Hans C. Lehmann ortaklığında kuruldu.

Sürücüler dikkat! Eğer siz de bu yoldan geçerseniz 4 kat cezayı yersiniz Yargıtay o kararı bozdu

Yargıtaydan ücretli otoyoldan ihlalli geçiş kararı çıktı. Yargıtay ilk derece mahkemesinin "cezaya gerek yok kararını" bozdu. Sürücüler dikkat edin eğer siz de bu yoldan gişeleri geçerseniz cezayı yersiniz! İşte kararın gerekçesi ve detayları...

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Craftline Mimarlık Mühendislik Mobilya İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Ömer Faruk İpekçi ve Yousef Alathar ortaklığında kuruldu.

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sanıklarına 22.5 yıl hapis istemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sırasında yıkılan ve 11 kişinin ölümüne sebep olan 7 kişinin ise yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yargılanan sanıklar için 22.5 sene hapis cezası istendi.

yargıcı mobilya Haberi

yargıcı mobilya

Yargıcı'nın yüzde 55'ini satın alan Kuveytli yatırım fonu Global Investment House (GIH), iki yıllık stratejik plan çerçevesinde yeni sektörlere girme kararı aldı. Bu strateji doğrultusunda ayakkabı-çanta, aksesuvar, konfeksiyon ve konfeksiyon-aksesuvar olmak üzere 4 konseptte mağaza açan firma, kısa süre önce girdiği kozmetik sektöründen sonra daha önce mağazalarında dekoratif amaçlı kullandığı ev aksesuvarı işini büyütme kararı aldı. İlk etapta mevcut mağazalarda satışına başlanan ev aksesuvar ürünleri yıl bitmeden mağazalaştırılacak. Mudo Concept'in de uyguladığı model ile firma ev perakendeciliği pazarından da pay kapmaya hazırlanıyor. Fonun yapmak istediği işlerin başında Anadolu illerine yayılmak geliyor. Bu doğrultuda Türkiye'de ilk etapta Antalya, Adana ve Gaziantep'te yeni mağazalar açılacak. Fon, bir yandan da Paris, Londra ve Milano'da mağaza açmak için yer bakıyor. Şu anda 33...