03 / 05 / 2024

Yarımca Kur’an Kursu açılış

Yarımca Kur’an Kursu açılış

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Aziziye Belediyesi tarafından Yarımca Mahallesi’nde yaptırılan Kur’an Kursu ile Köy Konağı ve Taziye Evi’nin açılışı yapıldı. Açılışa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de katıldı...

Dubai merkezli DP World şimdi de İzmit’teki Evyapport’a talip!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yer alan Yarımca Limanı'nı işleten Dubai merkezli DP World, şimdi de İzmit Körfezi'nde bulunan Evyapport'u satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuru yaptı.

2023 iftar çadırı nereye kurulacak! Yenikapı, Beşiktaş, Kadıköy ve Üsküdar için iftar yerleri belli oldu!

Ramazan ayı, sadece aç kalmak değil aynı zamanda birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmek için önemli bir fırsattır. Kur'an-ı Kerim'in indirildiği bu mübarek ayda, İstanbul'da belediyeler ve hayırseverler tarafından belirlenen noktalarda iftar çadırları kurulmaktadır.

Kadınlara müjde! Çalışmayan kadınlara PTT'den karşılıksız ve geri ödemesiz 9 bin 932 TL!

Ocak ayından itibaren annelere devlet desteği artırılacak. Doğum iznine ayrılan anneler için asgari  iş göremezlik ödeneği 16 bin 105 liradan 24 bin 908 liraya çıkacak! İznin ardından yarı zamanlı çalışan kadınlara ise İŞKUR tarafından en az 9 bin 932 lira ödeme sağlanacak...

Körfezkent Çarşı'daki 1 adet bağımsız bölümün değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO "Kocaeli Körfezkent Ticaret ve Kur'an Kursu İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi" kapsamında "Körfezkent Çarşı" projesinde konumlu 1 adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu"nu yayınladı. 

TOKİ Kocaeli Körfez 1010 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 2. Etap ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kocaeli Yarımca'da 1010 adet konut inşa edecek!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Körfez Yarımca'da 1010 adet konut ve 24 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ Kocaeli Körfez 1. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Körfez Yarımca 1. Etap ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Kocaeli Yarımca 496 konut ihalesi yarın!

Dar gelirli vatandaşları konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Koceli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Kocaeli Yarımca'ya 496 yeni konut!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Yarımca'da 496 yeni konut inşa edecek.

Adıyaman Besni Belediyesi'ndeki arsa tahsisine mahkemeden dur!

Adıyaman Besni İlçe Belediyesi'ndeki arsa tartışması sonuçlandı. Bir derneğe Kur’an kursu ve hafızlık eğitimi binası inşa edilmesi için bedelsiz verilen arazi için mahkemeden dur kararı geldi.

Ankara'da inşaat kazısının temeline zarar verdiği 3 katlı bina boşaltıldı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, yanındaki alanda devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle zemininde yarıklar oluşan üç katlı bina, boşaltıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı'ndan İdlib'e konut seferberliği!

Türkiye Diyanet Vakfı, Malatya Battalgazi, Antalya Kaş, Kütahya Tavşanlı, Tokat ve Rize'de din görevlileri, müftülük personeli, hayırseverler ve 4-6 yaş Kur'an kurslarında eğitim gören öğrencilerin destekleriyle toplanan 252 iyilik konutu tutarı toplam 1 milyon 512 bin 540 lira bağışladı.

Yeşil GYO İlimtepe parseli 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yeşil GYO'nun Kocaeli İli, Körfez İlçesi, Yarımca Köyü, 21 adet parselde bulunan şirket hissesine ilişkin 2020-1240 nolu yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yarımca Kur’an Kursu açılış Haberi

Yarımca Kur’an Kursu açılış


Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile Aziziye Belediyesi tarafından Yarımca Mahallesi’nde yaptırılan Kur’an Kursu ile Köy Konağı ve Taziye Evi’nin açılışı yapıldı. Açılışa Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, Belediye Meclis Üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı. Aziziye Belediye Başkanı Orhan, burada yaptığı konuşmada, “Yerleşim yerinde gerçekleştirilen yatırımlarda Büyükşehir Belediyesi ve Aziziye Belediyesi’nin imzasını göreceksiniz. Kollektif çalışmanın en güzel örneği buralara yansımaktadır. Yarımca Mahallesi adına Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen’e teşekkürlerimi sunuyorum. Başkanımız Aziziye ilçesindeki bütün projelerimizin destekçisi oldu” dedi. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, “Sevgili Peygamberimiz, ‘Sizin en hayırlınız, insanlara en çok faydası dokunandır’ diye buyuruyor. Hayırlı insan, hayırlı işler yapar; güzel eserler yapar. Yarımca...