06 / 05 / 2024

yarımca yeni liman projesi

yarımca yeni liman projesi

İki büyük yatırım için teşvik belgesi alındı. Bu iki yatırımın tutarı 1 milyar 930 milyon lirayı buluyor. Mayıs ayında teşvik belgesine bağlanan yatırımların 3’te 1’ini oluşturan iki yatırımdan birini Dubai Şeyhi El Maktum’a ait Dubai Ports yapacak.

İstanbul'un deprem hazırlığı başlıyor! Bakan Özhaseki duyurdu: Yarın yeni proje açıklanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'un depreme hazırlığı için yapılacaklar ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklaması...

Konut yatırımcısının yeni limanı KKTC!

Yerli ve yabancı gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti oldu. Kıbrıs'a en çok yatırımı İsrailliler yapıyor.

Yedieminlerde bulunan araçların satışında yeni düzenleme...

Yediemin otoparklarındaki atıl duran 1,5 milyon hacizli aracın ekonomiye kazandırılması için uygulamaya sunulan düzenlemede yarın yeni aşamaya geçileceği açıklandı. Bu kapsamda, vatandaşlar yarından itibaren 10 gün içinde araçlarını geri alabilecek. İşte ayrıntılar...

Tuzlaport Liman için düğmeye basıldı! Tuzla'ya yeni liman geliyor!

Tuzlaport Liman ve Tersane İşletmeciliği tarafından İstanbul ili Tuzla İlçesi'ne Tuzlaport Liman'ı için düğmeye basıldı. İşte yeni liman projesi ile ilgili detaylar...

Dubai merkezli DP World şimdi de İzmit’teki Evyapport’a talip!

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yer alan Yarımca Limanı'nı işleten Dubai merkezli DP World, şimdi de İzmit Körfezi'nde bulunan Evyapport'u satın almak için Rekabet Kurumu'na başvuru yaptı.

Benzine yarın yeni zam geliyor! Litre fiyatları tam bu kadar artacak! Sürücüler dikkat!

Benzinin litresine bugün gelecek olan 75 kuruşluk zam iptal edilmişti. Sürücülere son dakika yeni bir zam haberi verildi. Benzinde yarından itibaren fiyatlar yükseliyor. İşte güncel Opet, BP, Shell, Petrol Ofisi, Total 26 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Cep yakmayan amiral gemisi Meizu 20 uygun fiyatıyla sahneye çıktı!

Meizu, rakipleriyle yarışacak yeni bir amiral gemisi akıllı telefonunu duyurdu. Meizu 20 olarak adlandırılan bu yeni cihaz, teknik özellikleri ve fiyatı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

Erdoğan'dan son dakika asgari ücret açıklaması! 9 bin TL yanıtı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan yarın yeni asgari ücretin açıklanacağını duyurdu.Erdoğan, "Asgari ücret 9 bin TL olur mu?" sorusuna ise herkesi şaşırtan bir yanıt verdi.

Emeklilere 8 bin TL ödeme yapacaklar! ING, Garanti, İş Bankası derken hemen şimdi bakın

Emekli vatandaşlarla ilgili promosyon yarışında yeni gelişmeler yaşanıyor. ING, İş Bankası ve Garanti gibi bankaların açıklamalarının ardından TEB de bir açıklama yayınladı.

Elinde 1 dolar bile olanlar acil bakın! Öyle fırladı ki... Bugün yarın yeni rekor gelebilir

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem günü olan 30 Eylül 2022'de dolar kuru yükselmeye devam ediyor. Dolar için beklentiler her geçen gün yükseliyor. Dolardan bugün yarın yeni rekor gelebilir. Son dakika...

Promosyon ödemelerinde ayar iyice şaştı! Ay sonunda 35 bin TL hesaplarda olacak!

Emekli ve çalışan promosyonlarında yaşanan yarış son zamanlarda gündemde yer alıyor. İşte o yarışa yeni bir rakam daha eklendi. İşte detaylar!

TOKİ'den o 2 ile 584 yeni konut geliyor! Yarın resmen düğmeye basılacak! Son dakika açıklaması! 

TOKİ, Malatya ve Isparta illerindeki 584 yeni konut için düğmeye bastı. 2 ildeki yeni projelerin ihalesi yarın gerçekleştirilecek. İşte merak edilen tüm ayrıntılarıyla o projeler...

TOKİ Yalova'da 304 konutluk yeni proje inşa edecek! İhalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yalova Merkez'de 304 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

yarımca yeni liman projesi Haberi

yarımca yeni liman projesi


İki büyük yatırım için teşvik belgesi alındı. Bu iki yatırımın tutarı 1 milyar 930 milyon lirayı buluyor. Mayıs ayında teşvik belgesine bağlanan yatırımların 3’te 1’ini oluşturan iki yatırımdan birini Dubai Şeyhi El Maktum’a ait Dubai Ports yapacak. Şirket, daha önce Erdemir’den aldığı arazide 871 milyon liralık yatırım başlatıyor. Kuracağı liman, 1.3 milyon TEU/Yıl kapasiteyle Türkiye’nin en önemli konteyner limanlarından biri olacak. Cengiz Holding’e ait Eti Bakır da Mardin’de 1 milyar 60 milyon liralık yatırım yapacak. Bu yatırımla kurulacak dev tesislerde yılda 437 bin ton konsantre fosfat, 650 bin ton sülfirik asit, 325 bin ton fosfatlı gübre, 690 bin ton prit ve demir külü üretilecek.


Cengiz Holding, Mardin’de fosfat tesisi kuruyor


Mayıs ayında en büyük yatırım teşvik belgesini Cengiz Holding aldı. Şirketin...