05 / 05 / 2024

Yaşamkent Ankaranın en değerli bölgesi olacak

Yaşamkent Ankaranın en değerli bölgesi olacak

Birkaç yıl öncesine kadar şehrin gürültüsünden uzak konforlu yaşam isteyenlerin tercih ettiği Çayyolu bölgesi doygunluğa ulaşınca, lüks yaşam isteyenler rotayı Yaşamkent’e kaydırdı.

Küresel ticaret resmen çakıldı! Son 3 yılın en hızlı düşüşü yaşandı!

Küresel ticaret bu yılın temmuz ayında neredeyse 3 yılın en hızlı düşüşünü yaşadı. Temmuz ayındaki yıllık düşüş yüzde 3,2 olarak kayıtlara geçti. Yüksek enflasyon, faiz artışları ve hizmet harcamaları talepte düşüşe sebep olan etkenler olarak gerçekleşti.

Avrupa'nın en yaşanabilir şehirleri belli oldu: İstanbul'un sıralamadaki yeri şoke etti

Uluslararası bir dergi olan The Economist tarafından hazırlanan yaşanabilir şehirler sıralaması, Avrupa'nın en yaşanabilir şehirlerini belirledi. Economist Intelligence Unit tarafından oluşturulan bu endekste, şehirler kültür ve çevre, eğitim, sağlık hizmetleri, altyapı ve istikrar gibi beş kritere

Borsada son 11 ayın en sert düşüşü yaşandı! Devre kesici iki kez çalıştı!

Borsa İstanbul bugün önemli düşüşlerinden birini daha yaşadı. Bugün Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, yüzde 7,37 değer kaybetti ve günü 5.116,41 puandan tamamladı. Bu gelişmeyle Borsa İstanbul BIST100 endeksi, 24 Şubat 2022'den bu yana en sert düşüşünü gerçekleştirdi.

Gram altın için 3.000 TL olacak demişti! Altında kıyamet kopuyor! 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor! Çabuk bakın

Altın fiyatlarındaki düşüşün önüne geçilemiyor. Uzman Tuna Kaya gram altının 3.000 TL olacağını söylemişti fakat altında son zamanlarda kıyamet kopuyor. Ekim ayının gelmesi ile gittikçe değer kaybeden altın fiyatlarında 100 yılın en büyük kaybı yaşanıyor.

Otokar’dan Çekya’ya yılın en büyük otobüs ihracatı

Türkiye’nin lider otobüs markası Otokar, 2022 yılının en büyük otobüs ihracatı anlaşmalarından birini Çekya ile gerçekleştirdi. Otokar, Doruk otobüsleri için Usti bölgesinden 90 adetlik sipariş aldı. Sözleşme yaklaşık 14 milyon Euro tutarında.

Dünyanın en zenginleri açıklandı! Bu yıl bir ilk yaşandı! İşte tam liste

Dünyanın en zenginleri listesinde bu yıl bir ilk yaşandı. Birkaç sene öncesine kadar ismi Hindistan dışında bilinmeyen Gautam Adani iki senede servetine servet katarak, ABD’li zenginleri solladı. İşte detaylar…

İngiltere’de son 28 yılın en yüksek konut kredi borçlanması!

İngiltere'de uzmanların konut sektörü ile ilgili yaptığı açıklamalara göre, ülkede son 28 yılın en yüksek konut kredi borçlanması yaşandı...

Dünyanın en zengin 20 milyarderinin serveti katlandı!

Koronavirüs salgını sırasında küresel ekonomi İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana en derin resesyonunu yaşarken, dünyanın en zengin 20 milyarderi servetini yüzde 68 arttırdı.

Natura Yaşamkent satışta!

Fırat Life Style tarafından Çankaya'da hayata geçen Natura Yaşamkent projesinde satış süreci başladı. Proje dahilinde dairler 1 milyon 90 bin TL'den başlıyor. 

Konutta son 15 yılın en karlı dönemi!

Etnik Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Aydın, inşaat sektörünün koronavirüs salgını sonrası sıçrama gösterdiğini ve konut sektörünün teşvikler ve krediler ile birlikte hızlı bir toparlanma yaşadığını belirtti. Aydın, "Konut almak isteyenler için de son 15 yılın en karlı günlerindeyiz" dedi...

Dünyanın en zengin 9'uncu kişisi Mukesh Ambani'nin 27 katlı 1 milyar dolarlık evi!

Dünyanın en zengin 9'uncu kişisi olan Hintli Mukesh Ambani, 1 milyar dolarlık değeriyle dünyanın en pahalı evi olan 27 katlı binada yaşıyor.

Yabancıların en fazla konut aldığı 10 şehir!

TÜİK temmuz ayı konut satış verilerine göre; 2019 Ocak-Temmuz döneminde yabancıya satışları yüzde 64 yükselerek 24.144'e ulaştı. İşte yılın ilk 7 ayında yabancıların en fazla konut aldığı 10 şehir...

Dünyanın en zenginleri hangi şehirlerde yaşıyor?

Uluslararası emlak şirketi Savills´in yaptığı araştırmalara göre dünyada en fazla milyarderin yaşadığı şehir ABD´nin New York kenti oldu. Peki dünyanın en zenginleri hangi şehirlerde yaşıyor?

Yaşamkent Ankaranın en değerli bölgesi olacak Haberi

Yaşamkent Ankaranın en değerli bölgesi olacak

Birkaç yıl öncesine kadar şehrin gürültüsünden uzak konforlu yaşam isteyenlerin tercih ettiği Çayyolu bölgesi doygunluğa ulaşınca, lüks yaşam isteyenler rotayı Yaşamkent’e kaydırdı.


Bölgenin en çok dikkati çeken projelerinden Karat Rezidans’ı hayata geçiren Karataş İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş: “Çayyolu’nun devamı niteliğindeki Yaşamkent, gösterdiği gelişim sayesinde gelecekte Ankara’nın en değerli bölgesi olacak”


-Birkaç yıl öncesine kadar şehrin gürültüsünden uzak konforlu yaşam isteyenlerin tercih ettiği Çayyolu bölgesi doygunluğa ulaşınca, lüks yaşam isteyenler rotayı Yaşamkent’e kaydırdı.


Ankara’nın batıya doğru ilerlemesi yeni yerleşim merkezlerinin de ortaya çıkmasını sağladı. Özellikle kent merkezinde istediği konforu bulamayan, yoğun trafik ve gürültüden şikayetçi olanlar yeni gelişen bölgeleri “kaçış noktası” olarak belirleyerek, daha nezih bir yaşama yöneliyor.


Yaşamkent’in de bu özellikleri nedeniyle tercih edilen bölgelerden olduğunu belirten Karataş İnşaat Yönetim Kurulu...