02 / 05 / 2024

Yaşar Güvenç Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü adres ve telefonu

Yaşar Güvenç Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü adres ve telefonu

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, 2013 yılının Ekim ayına kadar Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak görev yapıyordu. Peki Yaşar Güvenç kimdir? İşte Yaşar Güvenç'in biyografisi...

Tüketici güven endeksi aylık bazda yüzde 4,4 artarak 74,6 oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, tüketici güven endeksi Ekim ayında aylık bazda yüzde 4,4 artış göstererek 74,6'ya çıktı.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Dursun Yaşar Çamurali ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Dursun Yaşar Çamurali nerelidir?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Dursun Yaşar Çamurali, nerede doğru? Hangi görevlerde yer aldı? Dursun Yaşar Çamurali nereden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Nisan'da hizmet sektöründe güven arttı, perakende ve inşaatta geriledi! 

TÜİK verilerine göre, mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi nisan ayında bir önceki aya göre; hizmet sektöründe yüzde 1,1 yükseldi. Perakende ticaret sektöründe yüzde 1,3 ve inşaat sektöründe yüzde 0,1 gerileme kaydedildi. İşte o veriler...

Yaşar Arslan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Yaşar Arslan kimdir? Yaşar Arslan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Yaşar Arslan Ne iş yapar? Yaşar Arslan Nereli?  İşte Yaşar Arslan'ın hayatına dair merak edilenler.

Güven endeksi inşaat sektöründe yüzde 0,6 arttı!

Mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi 2023 Ocak'ta aylık bazda hizmet sektöründe yüzde 1,7, perakende ticaret sektöründe yüzde 1 gerilerken, inşaat sektöründe ise yüzde 0,6 artış gösterdi. İşte merak edilen o veriler...

İnşaat malzemeleri sanayisinde güven arttı!

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi sonuçlarına göre, inşaat malzemeleri sanayisinde 1.5 yıl sonra ilk güven artışı yaşandı. İşte ayrıntılar...

Dursun Yaşar Çamurali, Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyesi oldu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu üyelerinden Fatih Kıvanç'ın yerine, Türk Ticaret Kanunu'nun 363 üncü maddesine göre ilk Genel Kurul'da, Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Dursun Yaşar Çamurali'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak atanmasına karar verildi. 

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 5 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan verilere göre, mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi 2022 yılının Ocak ayında, 2021 yılının Aralık ayına göre;  inşaat sektöründe yüzde 5 azaldı.

Ebru Yaşar, ödüllerini koymak için villa mı alıyor?

Ünlü şarkıcı Ebru Yaşar, kazandığı  ödüllerini koymak için bir ev yaptırdığını söylemişti. Geçtiğimiz gün açıklamalarda bulunan ünlü isim, ödüllerini villaya taşıyacağını dile getirdi. 

Yaşar Şenal: Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı!

Dünya Konut Günü nedeniyle açıklama yapan Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Yaşar Şenal, yaptığı açıklamada, "Çatılar ayrı bir kat olarak kullanıma açılmalı" dedi.

PwC Türkiye'nin acı günü! Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti!

Gayrimenkul değerleme sektöründe faaliyet gösteren PwC Türkiye'nin değerli üyesi, ortaklarından Mustafa Bilgütay Yaşar vefat etti.

Yaşar Güvenç Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü adres ve telefonu Haberi

Yaşar Güvenç Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü adres ve telefonu

Yaşar Güvenç kimdir?


T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Yaşar Güvenç, 1953 yılında Erzurum ilinin İspir ilçesi Hunut (Çamlıkaya) Nahiyesinde doğdu. İlköğrenimini nahiyede orta öğrenimimi İspir ortaokulunda tamamladı. Akabinde Erzurum Yapı Sanat Enstitüsü ve İnşaat Teknisyen okulunu bitirdi.


Güvenç, 1974 yılında Bayındırlık Bakanlığı (Yapı İşleri Genel Müdürlüğü) Yapım Dairesine inşaat teknikeri olarak girdi. Aynı yıl Adana Mühendislik Okulunu kazanıp naklini Adana Bayındırlık Müdürlüğü’ne yaptırarak mühendislik öğrenimine başladı.


1979 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Fakültesini bitirerek çalıştığı kuruma mühendislik intibakını yaptırdı.


Yaşar Güvenç, 1986 yılına kadar Adana Bayındırlık Müdürlüğünde kontrollük ve proje hizmetlerine çalıştı. 1986 yılının 9. Ayında Diyarbakır Bayındırlık ve İskân Müdürlüğüne Yapım Şube Müdürü olarak atandı. Bir yıl Şube Müdürü olarak çalıştı.


1987 yılında aynı kurumda Müdür...