12 / 05 / 2024

Yaşar Şimşek

Yaşar Şimşek

Elite Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Şimşek tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da kuruldu

Zorunlu afet sigortası geliyor! Bakan Şimşek, yılın üçüncü ya da dördüncü çeyreğini işaret etti!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, zorunlu afet sigortasını hayata geçirmek istediklerini açıkladı. Peki vatandaşlar zorunlu afet sigortası ile ilgili hangi yorumları yaptı? İşte o yorumlar...

Bakan Şimşek'ten konut kredisi açıklaması: Desteklemeyeceğiz! 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek konut sektörüne ilişkin önemli mesajlar verdi. Öncelikli hedefin enflasyonu tek haneye düşürmek olduğunu aktaran Bakan Şimşek, ilk evini alacaklara kredi desteği verilirken, ikinci konut ya da yazlıkta sınır geleceğini belirtti.

İstanbul'da tavuk dönerde KDV oyunu: Yaşananlara Bakan Mehmet Şimşek de kayıtsız kalamadı 

İstanbul'da Çağlayan Meydanı'na yakın bir konumda yer alan dönercinin kestiği fiş sosyal medyanın gündemine oturdu. Öyle ki konu Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e kadar ulaştı. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in en zor üç sınavı!

Yeni kabinenin belli açıklanmasının ardından Mehmet Şimşek’in, Hazine ve Maliye Bakanı olması kesinleşti. Bakan Şimşek’in Merkez Bankası, TÜİK ve SPK’ya yapacağı başkan atamaları, kendisine ve güven duyulması istenen programın ilk sınavı olacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve atanan Mehmet Şimşek kimdir? Mehmet Şimşek kaç yaşında, evli mi? İşte ayrıntılar...

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati görevden alınacak iddiası! Yerine Mehmet Şimşek mi gelecek?

Türkiye'de 2020 yılında Berat Albayrak'ın istifa etmesiyle başlayan Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda yaşanan görev değişimlerinin son halkası Nureddin Nebati oldu. Nebati'nin 3 Aralık'ta getirildiği görevden alınacağı yerine Mehmet Şimşek'in geleceği iddia edildi.

Samsun'da arazi kavgası: 1 ölü!

Samsun'da Yaşar Şimşek (53), arazi anlaşmazlığı yaşadığı yeğeni Mesut Şimşek'i (23), tabancayla vurarak ölürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Yaşar Şimşek ise gözaltına alındı.

Ahmet Şimşek Koleji velileri eylemde!

Doğa Koleji'nde yaşanan ekonomik krizin ardından 3 bine yakın öğrencisi olan Kartal Ahmet Şimşek Koleji’nde de aynı sorun patlak verdi. 

Yaşar Danışmanlık Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Danışmanlık Hizmetleri ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şimşek tarafından kuruldu.

Mehmet Şimşek: Türkiye'deki inşaat firmaları süreci çok iyi yönetti!

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek İnşaat sektöründe arka arkaya iflaslar yaşanabileceğine dair haberlerin anımsatılması üzerine, yaşanan şoklara rağmen Türkiye'deki firmaların süreci çok iyi yönettiklerini söyledi.

Nurem İnşaat'tan Yaşar Üniversitesi'ne ek bina!

İzmir'de faaliyet gösteren Nurem İnşaat, Yaşar Üniversitesi için ek hizmet binası inşa etti. Binayı 1 yılda tamamlayan firma, üniversitenin kapasitesini 2 bin kişi artırdı.

Mehmet Şimşek: Ekonomideki daralma için tedbir aldık!

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, TÜİK tarafından açıklanan bu yıla ilişkin 3. çeyrek büyüme rakamlarını değerlendirdi. Şimşek, "Ekonomide yaşanan bu daralmanın geçici olması için gereken tedbirleri aldık, alıyoruz." ifadelerini kullandı.

Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor!

Türkiye'de son yıllarda vakıf üniversiteleri eğitim kalitelerini ve altyapılarını geliştirmek için dikkat çeken projeler yapıyor. Yaşar Üniversitesi'nin ek kampüs inşaatı sürüyor.

Yaşar Şimşek Haberi

Yaşar Şimşek

Elite Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yaşar Şimşek tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 10 Temmuz'da kuruldu.Elite Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Spor tesisleri işletmeciliği yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Elite Spor Tesisleri Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Osmangazi Mahallesi, Şeyh Şamil Sokak,...