07 / 05 / 2024

Yaşar Üniversitesi kampüs

Yaşar Üniversitesi kampüs

Yaşar Üniversitesi 10 bin metrekare kapalı alanda, 2 bin öğrenciye hizmet verecek eklemeyle toplam kampüs alanını 70 bin metrekareye çıkarıyor.

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor!

İzmir Yaşar Üniversitesi 3 fakülte ve bir Meslek Yüksekokulu’na Öğretim Üyesi alıyor. İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Fakültesi, Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’na alım yapılacak. İşte kadro ilanının detaylar…

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüsü 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Kemerburgaz Mahallesi İstanbul Üniversitesi Hasdal Kampüs Alanına İlişkin 1/100.000 ölçekli Çevre Düzeni Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden depreme hazırlık çağrısı!

17 Ağustos'ta Kocaeli'de meydana gelen depremin 22. yıl dönümü nedeniyle açıklama yapan Yaşar Üniversitesi İnşaat Mühendisligi Bölümü depreme hazırlık için çağrıda bulundu. 

Doğuş Üniversitesi'nin Acıbadem Kampüsü 203 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Kadıköy Acıbadem'de bulunan Doğuş Üniversitesi kampüsü satışa çıkarıldı. 4 Şubat'ta ihaleye çıkacak olan kampüs için 203 milyon TL bedel belirlendi. 

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün imar planı değişikliği mecliste!

Marmara Üniversitesi Nişantaşı Kampüsü'nün bulunduğu arazide yapılan imar planı değişikliği çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Marmara Üniversitesi'nin Nişantaşı kampüsündeki inşaata tepki!

İstanbul'da Şişli'de bulunan Marmara Üniversitesi Kampüsü yıkılarak yerine konut inşaatı yapılmasına tepki gösteren Şişli halkı, arazinin konut inşaatı yerine deprem toplama alanı için kullanılmasını istediklerini dile getirdi. 

İYİ Parti'li Bedri Yaşar'dan Gazi Sinan Bayır'a ev sözü!

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, Şanlıurfa Sınır Karakolunda görev yaparken yaralanan Vezirköprülü Uzman Çavuş Sinan Bayır'ı ziyaret etti ve Gazi Sinan Bayır'a ev sözü verdi.

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pendik Gedik Üniversitesi Ana Kampüsü’nün temeli atıldı!

Pendik’in ilk üniversite kampüsü olan Gedik Üniversitesi Ana Kampüsü’nün temel atma töreni yapıldı.

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü Aliağa'da kurulacak!

Ege Üniversitesi'nin yeni kampüsü, İzmir’in Aliağa ilçesinde Çaltılıdere bölgesinde bin 200 dönümlük alan üzerine kurulacak. Dev kampüsün, kentin ekonomik kalkınmasına ve istihdamına önemli katkılar sunması planlanıyor.

Yaşar Üniversitesi kampüs Haberi

Yaşar Üniversitesi kampüs

İzmir'de eğitime katkı yatırımlarının sürdüğünü belirten Yaşar Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ahmet Yiğitbaşı, "İzmir'de eğitime katkı yatırımı olarak yaptığımız ek bina inşaatımız devam ediyor. Kısa sürede toplamda 70 bin metrekareye ulaşmış olacağız" dedi. Sürdürülebilir başarıyı hedeflediklerini ifade eden Yiğitbaşı, "2020 stratejik planlarımızda var olan bilim, sanat ve tasarım kültürü temelinin üzerinde bu yıl çevre ile işbirliği, yaparak, yaşayarak öğrenme ve küreselleşme kavramlarına ağırlık vereceğiz. Bu yapıyı, Ar-Ge, inovasyon ve girişimcilik kültürüyle harmanlayarak sürdürülebilir başarıyı yakalamak için çalışacağız" dedi. 


Bursta not şartı kalktı 


Yaşar Üniversitesi bu sene 8 fakültede toplam 26 lisans programına, 2 meslek yüksekokulunda toplam 11 ön lisans programına öğrenci alacak. Toplam kontenjanı bin 762 olarak belirlendi. Bu sayının bin 289'unun çeşitli oranlarda burslu öğrencilere tahsis edildiğini belirten Yaşar Üniversitesi...