02 / 05 / 2024

Yaşaroğulları Emlak Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yaşaroğulları Emlak Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yaşaroğulları Emlak Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Acar tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Sultanbeyli, Hasanpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Konut krizinden kurtulamayan Çin'de emlak geliştiricisi holdinglere yerel yönetim desteği!

Emlak krizinin gündemden düşmediği Çin'de bir son dakika gelişmesi daha yaşandı. Çinli emlak geliştiricileri Sunac China ve CIFI Holdings'in projeleri yerel yönetim desteği almaya hak kazandı. İşte detaylar...

Yabancıya konut satışında verginin yüzde 16'ya yükseltilmesi emlak sektörünü çökertir!

Emlakçılar Derneği Başkanı Hasan Sungur yaptığı açıklamada yabancılara konut satışında verginin yüzde 12’den yüzde 16’ya yükseltileceği iddialarının gündeme geldiğini dile getirerek, hükümeti uyardı. Hasan Sungur yaptığı açıklamada  “Ateş olmayan yerden duman çıkmaz." dedi.

Emlak, otomotiv, gıda... Fahiş fiyat ve stokçuluğa tam 602 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanlığı, emlak, otomotiv ve gıda sektörleri ile fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri kapsamında 18 bin 780 denetim yaparak, 602 milyon 225 bin 881 TL idari para cezası uyguladı.

Emlak ve otomotivde dikkat çeken düşüş! Bakan Bolat rakam verdi!

TBMM Genel Kurulu’nda bakanlığının 2024 bütçe görüşmelerinde konuşan Ticaret Bakanı Ömer Bolat, emlak, otomotiv ve kiralardaki düşüşe dikkat çekti. 

Lets Prestij İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lets Prestij İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Balık tarafından kuruldu.

Realpro İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Realpro İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Doğan tarafından kuruldu.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Uco Property Turizm Emlak Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uco Property Turizm Emlak Otomotiv Ticaret Sanayi Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Umutcan Ok tarafından kuruldu.

Ars 3e İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars 3e İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Arslan tarafından kuruldu.

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Armas Emlak Otomotiv Tarım Ve Hayvancılık Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ticaret Ltd.Şti. bugün Büyükçekmece'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Özcan tarafından kuruldu.

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

Metsey İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metsey İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Metin Saraç ve Seyithan Yıldız ortaklığında kuruldu.

Emlakçı komisyonunu kim ödemelidir?

Emlakçı komisyonu, belirli bir taraf aracılığıyla ödenir. Kiralama ve satın alma işlemlerinde emlakçıya komisyon ödenmelidir. Emlakçı komisyonunu kim öder sorusu özellikle de kiracılar tarafından merak ediliyor. Peki emlakçı konutunu kim ödemelidir? İşte konu hakkında ayrıntılar...

Yaşaroğulları Emlak Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Yaşaroğulları Emlak Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Yaşaroğulları Emlak Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muzaffer Acar tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Sultanbeyli, Hasanpaşa Mahallesi'nde kuruldu.


Yaşaroğulları Emlak Otomotiv Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler,park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...