30 / 04 / 2024

Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı nerede

Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı nerede

Büyükşehir Belediyesi’nin 12-18 yaşlarındaki çocukların kullanımına sunduğu Yaşayarak Öğrenme ve Macera Parkı, 21 Nisan Salı günü şehre tanıtılacak. Saat 15.00’da başlayacak program, Yenikent şehir ormanı içerisindeki tesislerde gerçekleştirilecek...

Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı, Yenikent Şehir Ormanı’nda hizmete açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yenikent Şehir Ormanı’nda yapımı tamamlanan Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı eğitmen ve öğrencileri ile bir araya geldi.Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı için açıklamalarda bulundu.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de en çok tercih edilen 3 ilçe!

Türkiye'de eylül ayı konut rakamları açıklandı. Verilere göre eylülde konut satışları, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 9,5 seviyesinde düşüş yaşayarak 102 bin 656 oldu. Konut satışları gerilerken, en çok tercih edilen il ve ilçelerin isimleri belli oldu.

Kur korumalı mevduatlarda son durum: Rekor düşüş yaşandı

BDDK'nın verilerine göre, 6 Ekim haftasında korumalı mevduat hesapları, 74,5 milyar TL'lik büyük bir düşüş yaşayarak rekor bir azalma gösterdi. İşte detaylar...

New York borsası günü düşüşle tamamladı.

New York Borsası, bugün negatif bir seyir izleyerek günü düşüşle tamamladı. Kapanışta Dow Jones endeksi yaklaşık 200 puanlık bir değer kaybı yaşayarak yüzde 0,56 düşüşle 34.641,97 puan seviyesine geriledi. İşte detaylar...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den çarpıcı iddia: Doların yeni hedefi 35 TL!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yakın geleceği konusundaki çarpıcı tahminleriyle finans dünyasını sallıyor. Geçer'in uyarısına göre, doların dalgalanmaları artacak ve Ekim ayında büyük bir sıçrama yaşayarak 35 TL seviyelerine yükselecek. 

Ünlü Ekonomist Selçuk Geçer'den Dolar Tahmini: 40 TL'ye Ulaşacak!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son yazısında doların geleceğiyle ilgili çarpıcı bir tahminde bulundu. Geçer'e göre dolar, enflasyon ve diğer faktörlerin etkisiyle önemli bir yükseliş yaşayarak 40 TL'ye ulaşacak.

Dolar Kurban Bayramı'ndan sonra tam bu kadar olacak! Eyvah, eyvah bu sefer yandık! Analistler şimdi açıkladı!

Dolar Kurban Bayramı'ndan sonra büyük bir artış yaşayarak rekor seviyelere ulaştı. Selçuk Geçer adlı bir ekonomi uzmanının tahminleri gerçekleşti ve piyasaları şaşırttı. Detaylar haberimizde...

Avrupa'da gaz fiyatları tarihi bir düşüş yaşayarak 35 avronun altına indi! 1.5 yılın ardından ilk yaşandı!

Haziran vadeli kontratlarda, arz ve talep arasındaki dengesizlik ve Rusya-Ukrayna Savaşı'nın etkisiyle gaz fiyatları yükselerek megavatsaat başına 32 avroya ulaştı.

BIST 100 endeksi yüzde 1,08 değer kaybıyla kapandı, bankacılık endeksi kazandırdı!

Bugün, Borsa Istanbul'da BIST 100 endeksi yüzde 1,08 değer kaybı yaşayarak 4.795,61 puandan kapanış yaptı.

Ocak ve Şubat aylarında talep arttı! İkinci elde satış patlaması

İkinci el online araç alanındaki satışlar göz önüne alındığında; şubat ayında bir evvelki senenin aynı ayına göre yüzde 10 yükseliş yaşayarak 126 bin 43 adet oldu. şubatta ikinci el çevrimiçi binek ve hafif ticari araç piyasasına perakende ücretler de geçtiğimiz aya oranla yüzde 4 yükseliş yaşadı.

Merakla beklenen kritik veri açıklandı! Deprem ekonomiye de etki etti

Yaşadığımız Kahramanmaraş depreminin akabinden Şubat ayı içerisinde, ihracat geçtiğimiz senenin Şubat ayına göre yüzde 6,4 düşüş yaşayarak 18 milyar 638 milyon dolara geriledi.  İthalat ise şubatta yüzde 10,6 artışla 30 milyar 833 milyon dolar seviyesinde gerçekleşti. 

 Altın borcu olan bu ara günü gününe takip etsin... Uzmanlar o ihtimale karşı peş peşe uyardı!

Kısa süre önce rekor yükselme yaşayarak 1.185 TL seviyesine çıkan gram altın bu yatay seyirde olsa da uzmanlardan uyarılar peş peşe geldi. Altında riskli tarihlere dikkat… Alım – satım yapmayı düşünenler iyi takip etmeli, yoksa zarara uğrama ihtimali var.

Altın fiyatlarında ralli başladı mı? Dolarla altın yer mi değiştirecek?

Altın geçtiğimiz hafta test ettiği 1.614 dolar/ons seviyesinden hızlı bir toparlanma yaşayarak bu hafta 1.720- 1.730 dolar bölgesine yerleşti. Altında ralli bekleyen de var hızlı bir geri dönüş bekleyen de. İşte haberin detayları...

 Büyük yara alan sterlin bir ilki yaşıyor!

Bu hafta başının erken saatlerde, İngiliz sterlini, Birleşik Krallık'ın yeni maliye bakanı olan Kwasi Kwarteng’in, ülke ekonomisini canlandırma girişimi bir vergi indirimi paketini açıklamasının ardından dolar karşısında tarihi bir an yaşayarak, rekor bir seviye yaşadı.

Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı nerede Haberi

Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı nerede


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenikent şehir ormanı içerisinde inşa edilen Yaşayarak Öğrenme Macera Parkı, 21 Nisan Salı günü şehre tanıtılacak. Saat 15.00’da başlayacak program ile ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce, “Sosyal hizmet alanında yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bu kapsamda Yenikent şehir ormanı içerisinde inşa ettiğimiz Yaşayarak Öğrenme ve Macera Parkı’nın özelliklerini ve çocuklarımızın gelişimine sağlayacağı katkıları 21 Nisan Salı günü tüm şehrimize anlatacağız” diye konuştu.


Macera parkurları ve kapalı eğitim alanları

Tesisler içerisinde macera parkurları ve kapalı eğitim merkezinin bulunduğunu belirten Yüce, “Alanında uzman eğiticilerimizin görev yaptığı Macera Parkurumuzda güvenlik önemleri en üst düzeyde. Son teknoloji ekipmanlar ile 12-18 yaşlarındaki çocuklarımızın güvenli bir şekilde aktivitelere katılmasını sağlıyoruz. Ayrıca kapalı eğitim alanımızda çocuklarımızın kişisel gelişimlerine...