19 / 05 / 2024

yasemin işcan

yasemin işcan

Yasemin İşcan, Türkiye'de toplam konut stoğunun yüzde 2'si akıllı binalardan oluştuğunu belirterek, "Çok hızlı artış gözlenen bu alanda, bir gün bütün yapılar, uçtan uca akıllı sistemlerle donatılacak" dedi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

Konut sektörüne can suyu olacak! İmar yönetmeliğinde değişikliğe gidildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı konut arzını artırmak için harekete geçti. Gayrimenkul sektörüne adeta can suyu olacak yeni imar yönetmeliği belli oldu.

Yatırım yapmak için can atanlar beklesin! İslam Memiş altın fiyatları için kritik açıklama yaptı!

Gram altın 1650 TL seviyesini geçerek rekor kırarken yatırım yapmak için can atan vatandaşlara İslam Memiş'ten uyarı geldi. Bekleyin...

Altında dengeler değişti! Altın Kahini İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Canınız yanacak

Altın fiyatlarında bu hafta dengeler değişti. Yükselişe geçen altın bugün düşmeye başladı. Altın Kahini İslam Memiş'ten yürekleri ağza getiren açıklama geldi! Canınız yanacak...

Doları ince eleyip sık dokuyan adam Selçuk Geçer can alıcı tarihi açıkladı! Bugün değil ama çok yakın! Yandınız

Doları ince eleyip sık dokuyan adam Selçuk Geçer, doların yükseleceği can alıcı tarihi açıkladı. Herkes bugünü bekliyor ama asıl patlamanın olacağı tarih bugün değil. Selçuk Geçer, dolardaki asıl patlamayı açıklayıp rakam verdi. Dolarını satanlar yandınız...

Gram altın için kritik uyarı! "Canınız yanmasın" diyen İslam Memiş cuma gününü işaret etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, son videosunda gram altın için çarpıcı uyarılar yapıp 'canınız yanmasın' sözlerine yer verdi.

İslam Memiş'ten altın ve dolar için can alıcı uyarı geldi: Bunu yapan kazanıyor

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve dolar almak isteyenler için can alıcı uyarılarda bulundu. İslam Memiş 'bunu yapan kazanıyor' dedi. İşte ayrıntılar...

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan villa alacak!

İzzet Özilhan eşi Yasemin Özilhan'a Bodrum'dan ev almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü iş insanı Bodrum Bozbük'te lüks bir villa alacak.

İş adamı Can Atay'dan eşinin şiddet iddialarına cevap: İftira atıyor, ben de ondan şikayetçi oldum!

Polen Atay’ın kendisine şiddet uyguladığı ve en son olayda kendisini ölüme terk ettiğini ileri sürerek şikâyetçi olduğu iş adamı Can Atay, “İddialar tamamen asılsızdır. Biz de onun hakkında iftira suçundan şikâyetçi olduk” diye konuştu. 

Hazine arazisini işgal eden Can Dündar'ın eşi hakkında yakalama kararı!

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilek Dündar için Kumbahçe Mahallesi Çavuşoğlu Sokak'ta eşi Can Dündar ile adına kayıtlı lüks villada, imara aykırılık ve hazine arazisini işgal etmesi nedeniyle yakalama kararı çıkarıldı.

Can Dündar'ın Bodrum'daki villası için soruşturma başlatıldı!

Gazeteci Yılmaz Özdil’den sonra Can Dündar’a ait yine Bodrum’daki kaçak villanın da 188 metrekarelik kısmının hazine, 27 metrekarelik bahçe duvarının orman arazisini işgal ettiği bildirildi.

yasemin işcan Haberi

yasemin işcan


Bina elektrik, elektronik, mekanik ve kontrol sistem teknolojileri alanındaki sektörleri aynı çatı altında buluşturan BEST13 Fuarı'nı düzenleyen Bileşim Yayıncılık, Fuarcılık ve Tanıtım Hizmetleri A.Ş Proje Koordinatörü Yasemin İşcan, Türkiye'de toplam konut stoğunun yüzde 2'si akıllı binalardan oluştuğunu belirterek, "Çok hızlı artış gözlenen bu alanda, bir gün bütün yapılar, uçtan uca akıllı sistemlerle donatılacak. Zaten şu andaki evlerin tüm sistemleri akıllı olmasa bile, biraz biraz bu açıdan değerlendirilebilir nitelikte. Örneğin, artık tüm apartmanlarda merpen aydınlatmaları sensörlü ve LED'li. 


Bunun gibi birçok sistem ve uygulama, gün geçtikçe daha da yaygın hale gelecek" diye konuştu. Bu yıl BEST13 Fuarı'nın 26-29 Eylül tarihleri arasında CNR Expo 1. Hall'de düzenleneceği bilgisini veren İşcan, "Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da sektöre önemli katkılar sağlayacak fuarda,...