04 / 05 / 2024

yataş Aşkabat Türk İhraç Ürünleri Fuarı ödül

yataş Aşkabat Türk İhraç Ürünleri Fuarı ödül

Yataş Grup, Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta gerçekleştirilen "Türk İhraç Ürünleri Fuarı"nda yeni tasarımlardan oluşan ürünlerini tanıttı. Fuar kapsamında Yataş standı "En Güzel Stant" kategorisinde ödüle layık bulundu.

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Eren açıkladı! Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka...

Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Erdal Eren, "Türk müteahhitliği artık dünyada bir marka haline geldi. Buna göre, şirketlerimiz Avrasya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerinde çalışıyor, Sahra Altı Afrika bölgesinde faaliyetlerimiz her geçen gün artıyor." diye konuştu.

Türk Telekom açıkladı! Türk Telekom 3 ünvanda personel alımı yapacak...

Türk Telekom tarafından, 3 ünvanda istihdam edilmek için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, yapılan açıklama kapsamında Türk Telekom hangi ünvanlara personel alacağı merak ediliyor. Personel alımı için gerekli başvuru nitelikleri nelerdir? Ve kimler başvuru yapabilir? 

THY açıkladı! Türk Hava Yolları 5 bin kişiyi istihdam edecek!

Türk Hava Yolları (THY) İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdulkerim Çay, 2024 'te yaklaşık 5 bin kişiyi işe almayı amaçladıklarını söyledi. 

Türk müteahhitler Türkmenistan'da 50 milyar doları aşan 1.080 proje hayata geçirdi!

Türkiye'nin Aşkabat Büyükelçisi Ahmet Demirok Türk firmalarının bugüne kadar Türkmenistan'da 50 milyar doları aşan yaklaşık 1080 projeyi başarıyla tamamladığını söyledi.

1 milyon Türk Lirası'nın faiz getirisi ne kadar? Banka banka oranlar ve getirileri...

Merkez Bankası'nın son faiz artırımı ile yüzde 52'yi aşan Türk Lirası mevduat faizleri, yeni sene ile birlikte azaldı. Buna göre, faiz oranları yüzde 40’ın altına kadar inerken bankaların yeni oran ve getirileri de açıklanıyor. İşte haberin detayları...

Türk müteahhitler yurt dışında 1972’den beri 501,9 milyar dolarlık iş üstlendi!

Türkiye Müteahhitler Birliği tarafından, 3 Ocak tarihinde yurt dışı iş üstlenimi verileri açıklandı. Türk müteahhitler yurt dışında 1972’den beri 501,9 milyar dolarlık iş üstlendi. İşte detaylar...

Türkşeker duyurdu! Türkşeker'den personel alımı açıklaması...

Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşu Türkşeker, 214 sözleşmeli personel istihdam edeceğini açıkladı. Yapılan açıklamada Türkşeker, 214 sözleşmeli personel alacağını bildirdi.

Türkşeker fabrikalarına 613 geçici işçi alınacak! Bu tarihleri aman kaçırmayın! Tek tek açıklandı! 

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'nin (Türkşeker) bünyesindeki fabrikalarda istihdam edilmesi amacıyla farklı branşlarda toplam 613 geçici işçi alınacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman?

Boğazlarda tarihi adım: Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, gemilerin Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri ile ilgili tarihi adımı açıkladı. Türk Boğazları'ndan geçiş ücretleri 5,5 kat arttı!

TÜRK-İŞ verileri açıkladı! Asgari ücret sınırına yaklaştı

TÜRK-İŞ 2022 Aralık açlık sınırı rakamlarını açıkladı. TÜRK-İŞ'in 2022 son ayına göre açlık sınırı 8 bin 130 TL'ye, yoksulluk sınırı da 26 bin 483 TL'ye çıktı.

Yarışa Kuveyt Türk de katıldı! Kuveyt Türk emekli promosyonu ne kadar?

Bankalar arasındaki promosyon yarışına Kuveyt Türk de katıldı. “Emekliliğin keyfi Kuveyt Türk’te çıkar” sloganıyla hazırlanan kampanyada kapsamında promosyon tutarları da güncellendi.

TMB Başkanı Erdal Eren: Yurt dışında 100 bin Türk işçi hedefine artık daha yakınız!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren yaptığı açıklamada Türk müteahhitlerin yurt dışında 100 bin Türk işçi istihdam etme hedefine odaklandıklarını dile getirdi.

Cep telefonu mobil tarifeye zam geldi! Az önce açıklandı! Türk Telekom, Vodafone, Turkcell...

Türk Telekom sim kart kullanan müşterilerini üzecek haberi verdi. 1 Kasım itibarıyla yurt içi her yöne standart/paketsiz kullanım dakika ücreti ve yurtiçi SMS gönderim ücretine zam yaptı. İşte detaylar...

yataş Aşkabat Türk İhraç Ürünleri Fuarı ödül Haberi

yataş Aşkabat Türk İhraç Ürünleri Fuarı ödül

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, 09–11 Şubat tarihleri arasında Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta düzenlenen "Türk İhraç Ürünleri Fuarı"nda Yataş yeni ürünlerini tanıttı. Açılışını Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Türkmenistan Bakanlar Kurulu Başkan Yardımcısı Şamuhammet Durduliyev, Türkiye'nin Aşkabat Büyükelçisi Mustafa Kapucu, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Başkanı Ömer Cihad Vardan ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Mustafa Çıkrıkçıoğlu'nun yaptığı fuarda Yataş standı yoğun ilgi görürken, şirket fuar kapsamında "En Güzel Stant" ödülüne de layık görüldü.


Açıklamada yer alan bilgilere göre, Türkmenistan’da şu ana kadar üniversite, cami, otel gibi büyük inşaat projelerinde yer alan Yataş, bu fuar vesilesiyle en kısa zamanda Türkmenistan’ın başkenti Aşkabat’ta Enza Home konsept mağazası açmayı...