04 / 10 / 2024

yatılı bakıcı maaşları

yatılı bakıcı maaşları

Bakıcıların maaşlarının Ocak ayına göre yüzde 60 arttığı belirtildi.Peki, gündüzlü çocuk bakıcısı, gündüzlü yaşlı bakıcısı, gündüzlü ev yardımcısı, yatılı  çocuk bakıcısı, yatılı yaşlı bakıcısı, yatılı ev yardımcısı maaşları ne kadar? İşte ev hizmetlerinde en düşük maaşlar...

Bakanlık açıkladı: Hesaplara 4.9 milyar TL yattı! Evde bakım parasında Eylül müjdesi! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Eylül ayına ilişkin evde bakım maaşlarının hesaplara yatırıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? Aile Bakanlığı resmen açıkladı

Vatandaşların merak ettiği konulardan biri de evde bakım maaşları konusu. Herkes evde bakım maaşlarının ne zaman yatacağını merak ediyordu. Konu hakkında flaş bir açıklama geldi.

Evde bakım maaşı alanlara 9.077 TL müjdesi geldi. 1 şart varsa sonra resmiyet kazanır

Türkiye'de evde bakım maaşı alan ya da almak isteyen çok sayıda vatandaş var. Evde bakım maaşları 9 bin 77 TL seviyesine çıkarıldı. Almak için 1 şart var. Sonra resmiyet kazanır.

Evde bakım maaşını 7 bin 600 TL alanlar dikkat! Artık böyle almayacaksınız

Ülkemizde devlet tarafından verilen evde bakım maaşını alan çok sayıda vatandaşımız var... Bu vatandaşlarımız evde bakım maaşlarını 7 bin 600 TL olarak alıyordu. Ancak bundan sonra böyle almayacaklar.

Ağustos 2024 zamlı evde bakım maaşlarını bekleyenler dikkat! Paralar hesaba ne zaman yatırılacak?

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın evde bakım maaşını hesaplara ne zaman yatıracağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Ağustos 2024 evde bakım maaşları ne zaman yatırılacak? 

Emekli zamlı maaş takviminde son dakika! Zamlı maaşlar hangi tarihlerde hesaplara yatırılacak? Hemen bakın!

Emeklilerin zamlı maaş takvimi pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki zamlı emekli maaşları hesaplara ne zaman hesaplara yatırılacak?

Haziran 2024 emekli ve memur maaşları ne zaman yatırılacak? İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı maaş ödeme tarihleri!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala emekli ve memur maaşlarının ne zaman yatırılacağı da pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı son dakika maaş ödeme tarihleri...

Bayramdan önce yatacak maaşlar listesi açıklandı! Emekli,memur, aile destek, evde bakım, 65 yaş aylığı ne zaman yatıyor?

Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile beraber, milyonlarca memur, SSK ve Bağ-kur emeklisi, maaşlarının ne zaman yatırılacağı merak ediliyor. Buna göre, bayram öncesi alınacak olan maaşlar, vatandaşların bayram hazırlıklarını tamamlamaları konusunda yardımcı olacaktır.

Mayıs 2024 evde bakım maaşı ödemelerini bekleyenler dikkat! 7 bin 609 TL hesaplara hangi tarihte yatırılacak? 

Bugün itibarıyla Nisan 2024 evde bakım maaşları tüm illerde hesaplara yatırıldı. Peki Mayıs 2024 evde bakım maaşı hesaplara ne zaman yatırılacak? 

Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı? Emekli maaşı ne zaman verilecek? Nisan 2024 maaşını bekleyenler hemen bakın

Milyonlarca kişi emekli maaşlarının bayramdan önce hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki Nisan 2024 emekli maaşı bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? 

Memur ve emeklilerin maaşlarının yatacağı tarih belli oldu!

Milyonlarca memur ve emekli Ramazan Bayramı öncesi maaşlarının yatıp yatmayacağı merak konusu idi. Buan göre, geçen yıl bayramdan önce maaşlar yatırılmıştı. Bu yıl nasıl olacağı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Evde bakım maaşları bayramdan önce yatacak mı? 

Nisan ayının başlaması ile beraber, ihtiyaç sahibi vatandaşlar arasında da evde bakım maaşlarının ödeme tarihi de merak edilen konular arasında yer aldı. Buna göre, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın düzenli olarak gerçekleştirdiği ödemelerin bu ay da zamanında yapılacağı kaydedildi.

Emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? Bu paraları bekleyenler hemen bakın!

Milyonlarca emekli ve kamu çalışanı bayram öncesinde maaşlarının hesaplara yatırılıp yatırılmayacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri maaş ödemeleriyle beraber 3 bin TL ikramiye alacak. Peki emekli ve memur maaşları bayramdan önce hesaplara yatırılacak mı? 

yatılı bakıcı maaşları Haberi

yatılı bakıcı maaşları

Pandemi sonrası bakıcı bulmakta zorlanan ailelerin sayısı her geçen gün artıyor. Sektör temsilcileri, mevcut talebe yetişmekte zorlandıklarını; Özellikle Z kuşağının "bakıcı" olarak anılmak istemediği vurgulandı. Bakıcıların maaşlarının Ocak ayına göre yüzde 60 arttığını kaydeden sektör temsilcileri, yasadışı bakıcıların istihdam oranının pandemi nedeniyle yüzde 100 arttığını söyledi. İstanbul Özel İstihdam Büroları Derneği Başkanı Vural Şeker, “Pandemiden önce görüşmeleri istihdam bürolarında yapan aileler, pandemide ofise gelmek istemeyince gayriresmi ev hizmeti veren şirketlerin sayısı da arttı. Kurumsal bir adres vermeden görüşmeleri video konferans üzerinden ya da ailenin evine giderek yapmaya başlayan şirketlerin yasal statüsünü bilmeyen ailelerin mağduriyetleri de katlandı. Kaçak bir firmadan hizmet alan bir aile, mağdur olup o şirketi İŞKUR’a şikayet ettiğinde aileye de izinsiz olarak iş ve işçi bulmaya aracılık...