02 / 05 / 2024

yatırımcılar altın üçgeni tercih ediyor

yatırımcılar altın üçgeni tercih ediyor

Başkentli yatırımcı "altın üçgen" olarak anılan, kentin gürültüsünden ve stresinden uzak, kaliteli ve konforlu evlerin öne çıktığı Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesini tercih ediyor.

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına kara haber! 2 gün sonrasını işaret etti! Yükselişe aldanmayın dedi, o rakamı verdi

Altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseliyor. Yatırımcılar altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? sorusunun yanıtını merak ederken; İslam Memiş, 2 gün sonrasını işaret ederek yatırımcısına kötü haberi verdi. 

Konut yatırımcıları rotasını Sakarya'ya çevirdi! Yabancı yatırımcılar buraya akın ediyor...

Son dönemde yaşanan göç hareketleri, konum avantajları ve gelişen altyapısıyla Sakarya, yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcıları Sakarya'ya yönelmeye başladı.

Özgür Demirtaş yatırımcıları uyardı! Enflasyonu olan para birimi kumbaraya atılmaz!

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikmiş parasını euro ve dolardan yana kullanıyor. Yatırımcılar paralarını katladıklarını düşünürken ekonomist Özgür Demirtaş'tan uyarı geldi. 

Uzman isim altın yatırımcılarına seslendi: Gram altında 2 bin 300 liraya hazır mısınız? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken Ft. Ekonomist sosyal medya hesabından gram altının 2 bin 300 lira olacağını açıkladı. 

Yatırımcılar dikkat! Altın dolar ve borsa... Geçtiğimiz hafta hangi yatırım aracı kazandırdı?

Yatırımcılar, altın, dolar ve borsadaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Geçen hafta yatırımcısına en çok altın, borsa ve dolar kazandırdı. 

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

Altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi! Gümüşe talep artıyor

Altın fiyatları son günlerde her en kadar düşüşe geçsede her geçen ay yükseliş trendini koruyor. Hal böyle olunca altın yatırımcılarının altın alımları her geçen ay azalıyor. Bu durum karşısında altın alamayan yatırımcılar rotasını gümüşe çevirdi. 

Altın yatırımcıları dikkat! Uzman isim uyardı, elinde para olan tereddüt etmesin alsın! Altın bugün ne kadar?

Güvenli liman yatırımcıları altın fiyatlarının seyrini merakla sorguluyor. Altının seyri stabil devam ederken uzman isimlerden peş peşe açıklama yapıyor. Peki, gram, çeyrek, yarım bugün ne kadar, kaç TL?

Yatırımcılar rotasını arsa piyasasına çevirdi!

Gayrimenkul fiyatlarının hızla yükselmesi insanları geleneksel konut yatırımlarından uzaklaştırarak alternatif fırsatlara yöneltirdi. Bu kapsamda yatırımcılar dikkatini arsa piyasasına çevirdi.

Dolar o tarihte fırlayacak dedi, tarihi işaret etti. Yatırımcılar sakın bakmadan geçmesin

Ekonomist Hatice Kolçak, doların fırlayacağı tarih hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kolçak, yatırımcılara altın gibi tavsiye verdi.

Yatırımcıların yeni rotası belli oldu! O illere talep gittikçe artıyor!

Gayrimenkul piyasasındaki hareketlilik devam ederken, yatırımcılar rotalarını değiştirerek en yüksek dönüşü alabilecekleri bölgelere yönelmeye başladı.

Dolarda tansiyon yükseliyor! Yatırımcılar heyecanla doları takip ediyor! 8 Ağustos Salı dolar/TL kuru ne kadar?

Dolar/TL kuru dün yüzde 0,1 artışla 26,9930'dan günü tamamlamasının ardından bugün bankalararası piyasanın açılışında rekora bir adım daha yaklaştı. Dolarda tansiyon yükselirken yatırımcılar bugün doların ne kadar olduğunu araştırıyor. 8 Ağustos dolar/TL kuru ne kadar?

Altın ve dolar yatırımcıları hemen baksın! Düşüşlere aldanmayın! Uzmanlar peş peşe rakam verdi

Altın fiyatları ve dolar/TL kuru için yatırımcılar yönün nasıl olacağını merak ediyor. Altın ve dolar yatırımcıları hemen baksın! Düşüşlere aldanmayın! Uzmanlar peş peşe rakam verdi...

yatırımcılar altın üçgeni tercih ediyor Haberi

yatırımcılar altın üçgeni tercih ediyor

Konut anlayışının değiştiği Ankara'da artık kentin gürültüsünden uzak, kaliteli ve konforlu evler öne çıkmaya başladı. Kaliteli ve konforlu konut arayanların tercih ettiği Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesi ise bu noktada dikkati çekerek, konutta "altın üçgen" olarak adlandırılıyor. Birbiri ardına markalı konut projelerinin yükseldiği Beytepe ve İncek, kentin gelişimine paralel olarak büyürken, kaliteli ve lüks yaşam denilince akıllara ilk gelen Çayyolu'na yakın konumlarının da etkisiyle değerini artırıyor. Yakın gelecekte başkentin en değerli merkezi olması beklenen bölgeler, şimdiden hem konut alıcısı hem de yatırımcının gözdesi olmaya başladı. Bu merkezlerin birleştiği yerde Parktepe Evleri'ni inşa eden, LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ işbirliğiyle kurulan Şahika Grup Yapı'nın ortaklarından iç mimar Murat Altuntaş, bölgenin kentin gürültüsünden uzak oluşu, temiz havası ve şehir merkezinde yer...