30 / 04 / 2024

yatırımcılara teşvik uygulaması

yatırımcılara teşvik uygulaması

EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci, yarın yapılacak Bakanlar Kurulu’nda yeni teşvik uygulamasına son şeklinin verileceğini söyledi.

Dolar yorumları ile bilinen Selçuk Geçer'den yatırımcılara 'uzak durun' uyarısı: Ekrana bakarken paranız yok olacak!

Dolar yorumları ile adından sıkça söz ettiren Ekonomist Selçuk Geçer, o yatırım aracını işaret ederek yatırımcılara ''uzak durun'' dedi. 

Son halka arzlar yatırımcılara ne kadar kazandırdı? 

Son günlerin en çok konuşulan konuları arasında yer alan halka arzlar yüzde 238 oranında kazandırırken adeta enflasyon ve dolar üstü getiri sağladı. İşte yatırımcısına en çok kazandıran halka arz...

Elinde altını ve doları olanların yüzü güldü! Yatırımcılara son dakika şoku!

Bu hafta yatırım araçlarından altın ve doların kazandırdığı belirlendi. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksine dahil hisse senetleri arasında bu hafta en çok artış gösteren yüzde 24,48 ile Borusan Yatırım ve Pazarlama olarak açıklandı. İşte yatırımcıların merak ettiği o rakamlar...

Borsa uzmanı yatırımcıları uyardı! İşte borsada uygulanması gereken 13 kritik madde!

Borsa uzmanı Adem Ayan sosyal medya hesabından borsa yatırımcılarının uygulaması gereken 13 kritik maddeyi açıkladı. İşte detaylar...

İslam Memiş'ten yatırımcılara 'bekle' çağrısı! Yarından sonra buna yatırım yapan kazanacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yarından sonra dolar karşısındaki enstrümanlarda yükseliş beklediğini açıklayarak yatırımcılara 'bekleyin' çağırısı yaptı.

TSPB ve GYODER'den iş birliği! GYO verileri şeffaf bir şekilde yatırımcılara sunulacak!

Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSPB) ile Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER), Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları (GYO) sektörüne ait verilerin şeffaf bir biçimde yatırımcılara sunulması amacıyla iş birliğine gitti.

Altın, dolar, borsa yatırımcıları hemen baksın! İslam Memiş'ten yatırımcılara kara haber! Bundan sonra rahat yok...

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş son zamanlarda altın, dolar ve borsadaki hareketliliği değerlendirerek ''piyasalarda bundan sonra rahat yok'' diyerek yatırımcılara kara haberi verdi. 

İslam Memiş'ten o yatırımcılara yüreği ağza getiren açıklama: Bir sabah batma ihtimaliniz çok yüksek!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, Filistinli militan grup Hamas'ın İsrail'e düzenlediği saldırının ardından dünya ekonomisinde yaşanacak olasılıkları yazdı. Döviz ve altın yükselmeye devam edecek mi?  İslam Memiş, hangi yatırımcıları uyardı? İşte merak edilenler...

'Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyen İslam Memiş rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve gümüş fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş '''Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyerek rakam verdi.

Borsada halka arz patlaması! Halka arzlarda nelere dikkat edilmeli? Uzman isimden yatırımcılara altın değerinde uyarılar

Türkiye’nin ekonomi gündeminde son zamanlarda borsadaki yükseliş ve halka arz konuları geniş yer buluyor. Daha önce adını bile bilmediğimiz çok fazla şirket halka arz oluyor. Aynı zamanda, yatırımcı sayısı da her geçen gün artıyor. Peki, borsada halka arzlarda nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar..

JP Morgan'dan yatırımcılara tavsiye: TL'de ağırlık artır!

Merkezi ABD'de bulunan yatırım bankası JP Morgan, yatırımcılara gönderdiği bilgi notunda "TL'de ağırlık artır" diyerek Türk Lirasını tavsiye etti. Notta, Türkiye'deki gelişmelere ilişkin değerlendirmeler de yer aldı.

İslam Memiş gümüş yatırımcılarını uyardı: Gümüşte düşüşler kalıcı değildir!

Gümüş fiyatları, son zamanlarda dolar kurundaki hareketlilikle ani iniş çıkış yaşarken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş yatırımcılara ''Gümüşte düşüşler kalıcı değildir'' diyerek uyardı.

Green Life, yatırımcılara 1 yılda yüzde 300 kazandırdı!

22 senedir arsa alım satımında faaliyetlerine başarıyla devam eden Greenlife, yatırımcılara getiri potansiyeli yüksek bölgelerde kazanç sağlıyor. 

yatırımcılara teşvik uygulaması Haberi

yatırımcılara teşvik uygulaması

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, yarın yapılacak Bakanlar Kurulu’nda yeni teşvik uygulamasına son şeklinin verileceğini söyledi. Zeybekci, bugüne kadar hiç yapılmayan teşvik uygulamalarını devreye sokacaklarını açıkladı. Zeybekci, yatırımcıya, “Sen ne istiyorsun” diye soracaklarını söyledi.


Zeybekci, “16 Temmuz’da Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nu (EKK) toplayıp bunları netleştirecektik. Ancak darbe girişimi nedeniyle erteledik” dedi. Zeybekci, EKK toplantısında ele alınan ve gelecek hafta son şekli verilecek teşviklerle ilgili şunları söyledi: “Türkiye’nin öngördüğü stratejik sektörlere yönelik teşvikler olacak. Bu savunma sanayi, petro-kimya, metalurji, demir-çelik, elektrik-elektronik, yenilebilir enerji teknolojileri, sağlık teknolojileri, ilaç sanayi, tarıma dayalı sanayi gibi alanları kapsayacak. Türkiye olarak sınırlı sayıda şirketle pazarlık usulü ile her sefer için ayrı şekilde, başbakanın başkanlığında pazarlık edilecek. Yatırımcıya soracağız; ‘yatırım yapacağın yere, sen ne istiyorsun, arazi mi, kredi karşılığında...